maanantai 6. syyskuuta 2010

Rosvo ja poliisi


Vihreiden suureksi harmiksi amerikkalainen autoteollisuus ei nyykähtänytkään, vaan porskuttaa entistä ehompana. Tämä Fordin uusi 365-heppainen tuplaturbolla varustettu neliveto Interceptor on tarjolla Amerikan poliiseille. Fordilla on 75%:n markkinaosuus poliisiautomarkkinoilla, joten varmaan vuoden parin päästä näemme näitä tv-sarjoissa.

Euroopassa eikä varsinkaan Suomessa poliisille saa hankkia tuollaisia ökyautoja, koska ne tuhoavat ilmaston. Kun joku sekopää iskee homokulkueeseen tai tuhertaa Setan oveen hakaristin tai hakkaa maahanmuuttajan, media ei pysty pidättelemään itseään jahdatessaan tekijän yhteyksiä "äärioikeistoon". Myös konservatiivit uskonnolliset hihhulit vastustaessaan homoja, naispappeja ja esiaviollista seksiä ovat vasemmistomedialle vastustamattomia pilkan kohteita. Avatar-elokuvan pakanalliset kohtaukset olivat tiedostavien kriitikoiden mielestä huikeita saagoja ilmastonmutoksen puolesta, mutta Clint Eastwoodin Gran Torino on kuvaus valkoisen miehen ylivallasta, rasismista ja ennakkoluuloista. Elokuvista puheen ollen, tässä yhteydessä otan vapauden mainostaa uutta Solarfilmsin elokuvaa Sisko tahtoisin jäädä -nuorisoelokuvaa. Tukekaa kotimaista elokuvaa, suomalaista kulttuuria.

Vasemmistolaiset ovat omineet itselleen maailman pelastamisen, mikä on tarkoittanut eri asioita viimeisen sadan vuoden aikana, mutta tällä hetkellä erityisesti ilmaston lämpeneminen ja sen varjolla toteutettava yhteiskunnallinen lähestymistapa on klassinen ihmisvihamielisyydessään. Vihreille ihminen on ei ole arvokas vaan ihmiskunta, eikä sekään niin kovin arvokas ole. Kirjoitin aiemmin (Vihreä vallankumous 29.8.2010) englantilaisesta Malthusista, joka on monen cityvihreän (Soininvaara) hengellinen esikuva. Valitsin sanan "hengellinen", koska pakanallinen gaia-uskonto on tärähtäneistön maailmankuvaa ohjaava aate.

Kuten alussa totesin, jokainen itseään kunnioittava toimittaja osaa kytkeä kristillisyyden konservatiivisuuteen ja konservatiivisuus on edistyksellisyyden vastakohta. Gaia-uskonto on sen verran tuore aate, että sitä ei ole vielä läpikotaisin tarkasteltu. Uuspakanallinen ekouskonto seuraa kuitenkin moneen kertaan tallattuja polkuja. Amerikassa Discovery Channel tv-kanava joutui Gaia-uskonnon temppelinherran väkivaltaisen iskun kohteeksi (Foxnews).

James J. Lee otti Discovery Channelin pitkäkestoisen vihansa kohteeksi, koska se lähetti tv-sarjoja, joissa kerrottiin yllättävistä raskauksista ja suurperheistä lämpimään sävyyn. Talon 1.900 työntekijää evakuoitiin Leen otettua kolme panttivankia. Koska teon motiivina on vihreä ekouskonto, teko ei ylittänyt suomalaista uutiskynnystä. Leen mielestä maailmaa uhkaa ilmastonmuutoksen nimellä tunnettu tuho. Leen netissä julkaisemassa julistuksessa (savetheplanetprotest) vaaditaan tv-asemaa lähettämään punavihreää propagandaa: On selvää, että James J. Lee oli henkisesti häiriintynyt, mutta on tärkeää ymmärtää, että hän haki lohdutusta Gaia-uskonnosta. Kun kaltaiseni ihmisryhmää vastaan kiihottava nettirasisti arvostelee islamia tai islamilaisten maiden kulttuuria, sitä pidetään osoituksena rasismista ja ennakkoluuloisuudesta. Kun James J. Leen kaltainen punavihreä henkilö julistaa länsimaiden virallisen ekoaatteen nimissä kehitysmaita ja puolustukyvyttömiä lapsia vastaan suunnattua vihapuhetta, hänen puheitaan pidetään yliampuvana liioitteluna. Punavihreä oppi on äärivasemmistolainen ihmisvihamielinen uskonnollinen aate. Herra Leen sanoin:
Ihmiskunnalle täytyy paljastaa sen vastenmielinen uskonnollinen tausta ja sen täytyy lopettaa hankkimasta lisää vastenmielisiä vauvoja. Teollisuusmaat ruokkivat kehitysmaiden väestön kasvua. Ihmisille tulee näyttää Malthusin mielipiteitä ja evoluutioteoriaa. Malthusin ja Darwinin oppeja pitää julistaa kunnes ne iskostuvat ihmisten typeriin mieliin.

Ei kommentteja: