sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kasvisruoka - Jumalan valinta

Tampereella vasemmistonuoret ovat kääntyneet "äärioikeistolaiksi" isänmaallisiksi natseiksi:

Yksi syy nuorten hyvään menestykseen on se, että ihmiset ovat kyllästyneet romanikerjäläisiin ja haluavat jakaa rahaa suomalaisille.

– Tosi monet tulevat sanomaan, että sä olet suomalainen, mieluummin mä annan sulle rahaa kuin romaneille.

Toinen Moron haastattelema kerjäläinen oli kirjoittanut kylttiinsä suorasukaisesti “Tue kotimaista kiitos”.

Noin kuusikymppinen tamperelaisnainen ojensi Äpärälle euron. Hän perusteli lahjoitustaan näin:

– Tuli vain mieleen, että täällä on näitä ulkomaalaisia kerjääjiä niin paljon, että autetaan suomalaista. Se on minusta tärkeä motto.

– Minusta tuntuu hyvältä, että saan auttaa tavallista suomalaista nuorta miestä. Raha menee varmasti tarpeeseen.
Kotimaisen talouselämän säännöstelyä on tullut kiertämään pieni joukko islamilaisen rituaaliteurastuksen kannattajia. Tamperelainen lihamestari Emin tarjoaa lehmän sisäfilettä K-kaupasta tuttuun j-lihan kilohintaan:
Esimerkiksi naudan ulkofilee maksaa 16,50 euroa kilolta. Kaupan kallein tuote on naudan sisäfilee, jonka kilohinta on 19 euroa.
Vaikka Vihreät ja Vasemmistoliito kannattavatkin muslimien laajamittaista maahanmuuttoa, harva heistä kokee rituaaliteurastuksen ongelmaksi. Pakollinen kasvisruokapäiväkin voitaisiin heidän mielestään korvata halal-lihapäivällä. Helsingissä samaa palvelua tarjoaa Finn Halal, jonka asiakkaat kommentoivat ihanan monikulttuurisesti:
Assalaamu alaikum.
Haluaisin kertoa siskoille ja veljille, että Itäkeskuksessa on avattu uusi Halal-Lihakauppa, joka on vasta aluillaan ja josta kaavaillaan vielä Itämaista Halal kauppaa.

Salaam aleikum
Alhamdulillah, hienoa että tarjonta lisääntyy.

Salaam Alaikum.
Kertokaas oletteko jo käyneet tässä kaupassa?

Wa aleikum salaam wa rahmatullaahi wa barakaatuh,
Ma'sha Allaah, olen ainakin minä ja ei mitään valittamista palvelusta ja tuotevalikoimakin todella kattava ma'sha Allaah.

Alhamdulillaah! Allaah lisätköön asiakkaiden määrää ja ylläpitäköön halal-kaupankäynnin. Aamin!
Jos lehmän sisäfilettä saa puoleen hintaan vaikka se on rituaaliteurastettua, herää kysymys suomalaisen elintarviketeollisuuden kilpailukyvystä. Ehkä Allah tosiaan haluaa asuttaa Suomen, eikä hän ole kiinnostunut fossiilisten polttoaineiden käytöstä toisin kuin Jumala.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Papan pikkukaverilla (7v.) on iso pehmoporkkana. Tässä yhtenä aamuna porkkana joutui ripille, kun poju uhosi sille: "Sinä olet vihannes ja minä pilkon sinut viipaleiksi". Olin jo vähällä kysyä, olisiko se julma halal-teurastus, mutta pidin mölyt mahassa, kun en halunnut selittää, mitä ovat halal ja teurastus.
Paikallisesta Prismasta huomasin jo kuukausia sitten, että halal-säilykkeitäkin olisi tarjolla jonkinlainen valikoima. Lihatiskissä ei taida vielä olla tarjolla ns. oikeaoppista proteiinia. Mutta aavikolta tuulee.
Arkkipiispan ja muiden hiippaheikkien jutut alkavat kyllä kuulostaa yhä enemmän vihannesten vikinöiltä. Tässä saa taas hillitä itseään, ettei eroaisi kirkosta, johon vielä kuulun lähinnä suvun perinteiden ja vanhasuomalaisen hyvän tavan vuoksi. Kirkkovero köyhdyttää minua enää niin vähän, ettei se haittaa. T: intrigööri.

Kumitonttu kirjoitti...

Nykyinen 90-luvulla syntynyt nuoriso ei ole koskaan nähnyt miten ruoka tuotetaan pöydälle. Edellisillä ikäluokilla oli ainakin isovanhempiensa kautta juuret tukevasti suomalaisessa talonpoikaiselämässä, joten esimerkiksi teurastaminen ei ollut vieras näky. Ei siis missään tapauksessa kaikille, mutta riittävän isolle osalle suomalaisia.

Nyt tilalle ovat tulleet muslimit, joille teurastus ei ole mikään ongelma, koska se kuuluu uskontoon. Samanikäinen kaapumamma ksi kääntynyt pottunokka rukoilee kaupalle lisää asiakkaita, kun taas hänen panteistinen naapurintyttö lävistää itsensä koruilla, pukeutuu kierrätysvaatteisiin ja ryhtyy kasvisruokailijaksi.

Anonyymi kirjoitti...

"panteistinen naapurintyttö lävistää itsensä koruilla, pukeutuu kierrätysvaatteisiin ja ryhtyy kasvisruokailijaksi".
Kysyhän KT joskus tällaiselta henkilöltä, että miten hän voi käyttää nahkakenkiä, nahkavyötä tai nahkahansikkaita?
Nämä nahkaiset "esineet" ovat em. kierrätysvaatteita tai luonnollisen kuoleman kokeneelta eläimeltä!
Possunlihaa saa pienemmällä hiilijalanjäljellä kuin nautaa...


Anonyymi kirjoitti...

3-vuotias sukulaispoika kysyi eilen nakkia syödessään voiko eläimiä syödä. En nykyaikana yllättyisi vaikka kuulisin samantapaisen kyssärin paljon vanhemmalta lapselta.

Vihreille eläinten hyvinvointi ei merkitse yhtään mitään. Muhamettilaisten oikeudet menevät heittämällä edelle.

Alhamdulillaah ja tilulilulei tätä meininkiä!

Kumitonttu kirjoitti...

Oon kysynytkin, ja vastaushan on yleensä sellainen, että "ei ole väärin pukeutua nahkavaatteisiin, koska eläimiä kuitenkin teurastetaan ruoaksi. Jos kaikki olisivat kasvisruokailijoita, niin sitten tilanne olisi erilainen".

Samoin inhoan niitä nirppanokkia, jotka valittavat että j-liha tai sisäelimet ovat pahaa. "Ei se maailma niin mene, että me kaikki voisimme syödä vain sisäfilettä", opettaisi Ymmi Hinaaja ituhippejä.

Kumitonttu kirjoitti...

Alhamdulillaah Tikallekin. Asiahan on niin, että kun kaapumamma ruokkii pesueensa lehmän sisäfileellä, niin se on ihanan monikulttuurista. Kun pottunokka ostaa automarketista tarjousfileen, kyse on kestämättömästä kehityksestä.

Aamin ja wa rahmatullaahi!