tiistai 30. heinäkuuta 2013

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXIV

Edellisestä tämän kirjoitussarjan artikkelista onkin jo kulunut melkein neljä kuukautta (Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXIII 3.4.2013). Kukaan tuskin odotti sen jäävän viimeiseksi merkinnäksi aiheesta, joten lienee taas syytä muistuttaa Soininvaaran ja kumppaneiden kelvottomasta maailmankuvasta.

Alan Caruba kirjoittaa blogissaan lainaten Nils-Axel Mörneriä, että vastoin IPCC:n tietokonepelejä meren pinta ei ole voimakkaassa nousussa, jos nousua mitataan havainnoimalla. Mörnerin 35 vuotinen ura aiheen ympärillä tekee hänestä eläkeläisenä melkoisen uskottavan auktoriteetin.

Ilmaston lämpenemisellä pelottelevat ilmastototutkijat käyttävät pelkoa hankkiakseen itselleen rahaa. Jos mikä tahansa valtion laitos tai yksityinen yritys kokeilisi samaa taktiikkaa, sen johtajat istuisivat vankilassa. Ainoastaan ylikansallisen YK:n organisaatio saa haaskata miljardeja vuosi toisensa jälkeen paskapuheen levittämiseen.

Kun ilmaston lämepeneminen ei ole jatkunut, alarmistit ovat keksineet sille suorastaan huvittavan selityksen: lämpö on siirtynyt meren pinnalta syvempiin kerroksiin. Kun ensikerran kuulin tuon selityksen, ajattelin että se on vitsi. Samoin Pohjoisnavan sulaminen keskikesällä käy osoituksena näille hurjapäille siitä, että hiilidioksidi lämmittää Maapallon ihmiskunnalle asuinkelvottomaksi. Lähes kaikki alarmistien ennusteet Rooman Klubin ajoista lähtien ovat osoittautuneet horoskooppiin verrattavissa olevaksi huuhaaksi (pyydän anteeksi jos loukkasin tuolla jotain naispuolista blogini lukijaa - totta kai avaruudessa olevilla kivipalloilla voi ennustaa esimerkiksi oman rakkauselämänsä suuntaviivat).

Ympäristöväkeä itseään ei tietenkään häiritse lennellä ympäri maita ja mantuja (Osmo Soininvaaran Kotiin! 27.7.2013):
Miksi ympäristöväki ei puhu näiden propellikoneiden puolesta suihkukoneita vastaan? Ne eivät nouse yläilmakehään, jolloin niiden hiilidioksidipäästöjä ei tarvitse kertoa millään lentokoneiden haitallisuuskertoimella. Päästöt matkustajakilometriä kohden ovat maaseutubussin luokkaa.
Erilaiset laskennalliset "haitallisuuskertoimet" ovat Vihreän ideologian kulmakiviä, koska haittakerrointa voidaan aina muuttaa mielivaltaisesti. Soininvaara ja lähes koko hänen kommentoijakaartinsa viitisen vuotta sitten tykittivät täysillä naamat innosta hehkuen, kuinka öljyn hinta nousee yli kahdensadan dollarin ja miten öljytuotannon huippu on saavutettu ja lasku kohti kivikautta on alkanut. Minun on vaikea keksiä Soininvaaraa populistisempaa poliitikkoa. Ehkä Arhinmäki pääsee samaan sarjaan, mutta muut Vihreät tuovat mieleen lähinnä ajovaloissa juoksevan kanin älykkyydeltään.

Kun öljy ei siis loppunutkaan, Vihreät käänsivät ilmastonmuutoksenlämpenemisen vastaisen sotansa kärjen kohti öljyteollisuutta. Öljyn hinnan laskusta tuskastuneet ympäristötuholaiset eivät innostu laisinkaan uudesta tekniikasta, jolla öljyliuskeesta tuotetaan polttoainetta ihmiskunnalle. Vesisärötys on tehnyt Yhdysvalloissa sen ihmeen, että vaikka kansalaisten elintaso on noussut, maan hiilidioksidipäästöt ovat laskeneet toisin kuin Euroopassa, jossa on luotu tolkuttoman kalliit järjestelmät päästöjen vähentämiselle, mutta tosiasiassa ne vain siirtyivät Kiinaan.

Vasemmistolaisuus on perusluonteeltaan lainvastaiseen kansalaistottelematomuuteen nojaava ideolgia, koska lait ovat luokkavihollisten eli porvareiden säätämiä, joten niitä ei tarvitse noudattaa. Englannissa ryhmä öljyliuske-esiintymän käyttöön ottamista vastustavia ympäristöihmisiä osoitti mieltään. Kuten arvata saattoi, mielenosoitus luonnollisesti repesi täydeksi mellakoinniksi kuten aina, missä ympäristötuholaiset eivät saa tahtoaan läpi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On siinä porukalla varmasti usko Aatteeseen koetuksella. Koko ajan kaikki faktat panee vastaan mutta ehkä jatkuva kilvoittelu tuo tuossa porukassa korkeimman kruunun ja joku nousee odeksi Oden paikalle.

Varmaa on vain että ihan sama mitä tapahtuu se on todiste ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Vaikka helvetti jäätyis, sekin vain todistaa että ihminen tämän kaiken lämmitti kun ajoi autolla ja lensi mokoma vielä lentokoneellakin.

Kumitonttu kirjoitti...

Käytännössähän Vihreet ei tunnu juurikaan keksivän itse mitään vaan kaikki on kopioitu Saksasta: tietullit, ydinvoimavastaisuus, Amerikkavastaisuus, kapitalismivastaisuus jne. Ideologisestihan se ei eroa kovinkaan voimakkaasti 20-30-lukujen bolsevismista: seksuaalinen vapaamielisyys, korkea verotus, porvarillisen ja kristillisen elämäntavan inho, häikäilemätön oman edun ajaminen, kaksinaismoralismi ja kaikki mitä Orwell vaan kirjoittaa huomasi.

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän se tuo ydinvoimavastaisuus oikein lähti? Sehän oli hittituote jos mikä, myi ihan tavalliseen kansaankin ainakin Suomessa kuin joogamatto jokin joulu sitten. Vieläkin Kalle Keskiverto pelännee ydinvoimaa.

Virheä Aate sinänsä ei taida paljoa kyetä uusiutumaan. Vähän muokataan vanhaa, ja vaaditaan joku uusi vero silloin tällöin, niinkuin nyt tuo Pierukangas tossa sun linkkilistalla vaati joitain "tyhjiä" asuntoja Helsingissä verotuksella, käytännössä muiden, käyttöön. Aivan kuin ihminen ei itse saisi päättää mitä asunnollaan tekee. Verotus on nimittäin ratkaisu kaikkiin ongelmiin.

Kai niitä eniten ahdistaa vapaus. Eivät kehvelit pääse vieläkään täysin päättämään muiden elämästä, rahoista ja kuolemasta niin kuin kotona Neukkulassa ja muissa maissa joissa kaikki toimi ja oli hyvin.

Kysymys onkin: joko lopulta järki voittaisi vai vieläkö pitää kärsiä tuon sakin toilailuista kauankin.

Kumitonttu kirjoitti...

Kaiketi ydinvoimavastaisuus on lähtöisin siitä kun se tuli aikoinaan aseteollisuuden myötä. Toisin päin se vois ehkä olla pasifistien juuri ja juuri hyväksymä, mutta sosialismihan on "rauhan(uskonto)liike", joten ydinpommi/voima on sisäsyntyisesti vakava vaara heille.

Juu, verotus on ratkaisu kaikkiin ongelmiin - Soininvaaran uusin aivopieru otsikolla "Liikenteen rajoittaminen":

Sujuva liikenne on mahdotonta ilman ruuhkamaksuja aivan samasta syystä kuin parkkipaikan helppo löytyminen edellyttää, että paikat ovat maksullisia ja riittävän kalliita.

Mikä nuija! Liikenne sujuu ilman ruuhkamaksuja, jolloin ihmiset ITSE arvottavat menettämänsä vapaa-ajan versus saamansa palkkatulon antaman edun. Jos valde puuttuu tähän, taas mennään metsään kuin eurokriisin luomisessa.

Ja toisekseen, pysäköintipaikkoja on mahdollista rajoittamalla pisintä pysäköintiaikaa. Ei siihen rahaa tarvita. Ja siksi toisekseen, pysäköintipaikoista EI ole Hesassa puute. Ne vaan maksaa aika simona.

Anonyymi kirjoitti...

Tilaahan täällä on pysäköidä, oikeastaan aina ja kaikkialla. Pysäköintimaksuhan on rahantekoväline ellei peräti suora rangaistus auton käytöstä.

Rajoittamalla vapaa pysäköuntiaika vaikka kahteen tuntiin arkisin päivällä klo 9-17 keskustassa lähtisivät parkkipaikat varmaankin kiertoon, ihmiset liikkeelle ja kauppa piristyisi. Muu aka olisi maksutonta ja kiekolla vaikka 4 kerrallaan klo 21 asti. Mutta ei, toiseen suuntaan mennään. Ennustan seuraavaksi lauantaimaksullisuuden laajentamista nykyisestä ykkösvyöhykkeestä muihin.

Ja kuten usein olen todennut on arkisin klo 17 jälkeen Helsingissä ihan yhtä "ruuhkaista" ja liikenne sykkivää kuin Nurmeksen Porokylässä. Kukahan pelle se blogiinsa oli laittanut kuva Helsingin ruuhkasta. Oli siinä Meklulla 3 autoa seisomassa valoissa. Joku vihersankari se oli..

Ruuhkamaksut kaikkeen, myös busseihin ja ratikoihin sekä Suomenlinnnan lautalle. Sujuva liikenne suorastaan vaati sitä.