torstai 1. marraskuuta 2012

Valtion hommissa

Suomessa on syntynyt pienimuotoinen skandaali, kun valtion rahoilla elokuvasäätiö on rahoittanut nuorten aktivismia. Nuoretpa sitten tekivät pilkkavideoksi haukutun tekeleen, jossa he juoksevat ilkosillaan eduskuntatalon portailla ja tarjoavat talon edessä leiriytyville afgaaneille olutta ja makkaraa - suomalaisten kansallisruokaa.

Rähmispossun antelias uutisvuo tyrkkää näkösälle ruotsalaisten vastaavan tekeleen, jossa Tukholman kaupunginteatteri esittää rap-tähti Staksetin näytelmän. Stakset on nuoresta iästään huolimatta poliisin tuntema ammattirikollinen, joka äskettäin uhkasi tappaa oppositiojohtaja Jimmy Åkessonin, eli paikallisen Timo Soinin.

Jottei kansalle tule mitään väärää mielikuvaa, missä nämä yhteiskunnan viholliset oikein ovat, Helsingin Totuus uutisoi:
ääriajattelulla viitataan esimerkiksi oikeistoradikalismiin
Ja tässä vaiheessa lukija jo huolestuu. Mutta lause jatkaa sitten niillä epätodennäköisemmilläkin radikalismin lähteillä:
anarkismiin tai islamistiseen terrorismiin liittyvään toimintaan
Tundra Tabloidsin sivustolla voi käydä katsomassa minuutin mittaisen videon, joka esittää mitä yhteistä on islamilaisella terrorismila ja "äärioikeistolaisuudella" - kas tässä.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ei mitään uutta. Juutalaisvihaajia mikä juutalaisvihaajia, samaa porukkaa ne ovat, kieli vain vaihtelee. Tavoite kuitenkin kaikilla on sama: saattaa loppuun Saksassa aloitettu "lopullinen ratkaisu", joka on viivästynyt aika lailla.

On meillä näitä Suomessakin monta, kaikki eivät vain myönnä sitä näin avoimesti. Monet tyytyvät julkisesti vain paheksumaan Israelia, vaikka perimmäisenä tarkoituksena heilläkin on listiä kaikki judet.