keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pekka Siitoin ja Johan Bäckman

Venäläistoimittaja: Lapsikiistaa koskevat tiedot ovat tulleet Johan Bäckmanin kautta

Johan Bäckman: Äänestä Espoossa dosentti Bäckmania numerolla 582

Suomen työväenpuolueen yhteistyökumppanit: Kommunistien Liitto ry, Suomen Kommunistinen Puolue SKP, Kommunistinen Työväenpuolue KTP, Kommunistinen Nuoristoliitto, Sosialistiliitto, Kominform

Suomen Työväenpuolueen säännöt: Puolue pyrkii rakentamaan Suomesta ekologisen oikeusvaltion. STP pitää toimintansa ylimpinä arvoina yhteiskunnan ja koko ekosysteemin välistä harmoniaa.

Suomen Työväenpuolueen organisaatio: Puolueen perustajat ovat useissa yhteyksissä verranneet STP:tä alkuaikojen Suomen kansan demokraattiseen liittoon (SKDL), josta perustettaessa (1944) kaavailtiin laajaa demokraattisten voimien rintamaa.

Wikipedia: Argumenty i fakty-lehden henkilökuvan mukaan Bäckmanin perheeseen kuuluu "kolme valkohipiäistä suomalaista lasta"

Jeja-Pekka Roos: Perussuomalaiset karmean näköisiä

Wikipedia: Roos on toiminut Darwin-seuran puheenjohtajana.

Siinä silmienne edessä on oikein oppikirjasta repäistyt sosialistit, joiden tavoitteena on alistaa muut kansat. Heidän maailmankuvansa perustuu rotuoppeihin ja sosiaalidarwinismiin. He kaipaavat esikristilliseen aikaan, jossa yli-inhimilliset pakanat elivät sopusoinnussa "ekosysteemin kanssa" ilman malthusilaisia tarpeita hankkia "valkoiselle hipiälle" elintilaa - "lebensraumia".

Nämä ihmiset, nämä ideologiat kamppailevat samoista äänestäjistä. Ne eivät kamppaile yksilönvapauden kannattajista tai markkinatalouden kannattajista. Näennäisestä vastakkainasettelusta huolimatta ne versovat samoista juurista. Ei kilpaurheilussakaan ensimmäinen ja viimeinen ole vihamiehiä keskenään vaan paalupaikasta tosissaan kamppailevat.

Mikä heitä yhdistää? Molemmat haluavat myydä Suomen Moskovalle.

7 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Näennäisestä vastakkainasettelusta huolimatta ne versovat samoista juurista.

Jos Hitler ei olisi syrjäyttänyt Gregor Strasseria NSDAP:n johdosta, niin Weimarin Saksasta olisi tullut kommunistinen.

Muutenkin on aina mukavaa katsella, kun natsit ja komut ovat tukkanuottasilla. Molemmilla on niin vähän järkeä, että se estää heitä näkemästä miten samanlaisia he oikeastaan ovat ideologisesti.

Miltton Friidman kirjoitti...

Hyviä artikkeleita olet muuten julkaissut viime aikoina! Rispektiä!

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni nuo Bäckmanin touhut ovat ainakin moraalisella tasolla maanpetturuutta vaikkeivat lain kirjaimen mukaan sitä olisikaan...

Kumitonttu kirjoitti...

Viro kielsi häneltä maahanpääsyn vedoten juuri samaan, eli jos näin on yhden EU-maan osalta, niin silloin se on EU:n peruslogiikan mukaan myös Suomen osalta sama asia. Tämä Bäckman on samanlainen isänmurhaaja kuin Tuomioja tai moni muu kommunismiin hurahtanut varakkaan perheen vesa.

Miltton Friidman kirjoitti...

Tämä Bäckman on samanlainen isänmurhaaja kuin Tuomioja tai moni muu kommunismiin hurahtanut varakkaan perheen vesa.

Tuomiojan suvussa on kyllä muitakin kommunismin kanssa kaveeraaneita, nimittäin Hella Wuolijoki, Tuomiojan isoäiti. Wuolijoki tuomittiin maanpetoksesta, autettuaan neuvosto-desantti Kerttu Nuortevaa Suomessa.

Samoin Valpo todensi Wuolijoen maksaneen Neuvostoliiton suurlähetystöstä peräisin olevilla markan seteleillä. Valpo nimittäin tallensi jokaisen Neuvostoliiton suurlähetystöön annetun markan setelin sarjanumeron.

Miltton Friidman kirjoitti...

Ja onhan meillä eräs ministerinä toiminut nainen, joka majoitti luonaan Italian punaisten prikaatien jäseniä. Ihan peräti 2000-luvulla.

Kumitonttu kirjoitti...

Joo, mä aloitin kirjoittamaan tuosta samasta aiheesta jo bloggausta, mutta jäi kesken.

Israelin Knessetissä on sellainen julkinen tilasto, keitä kunkin edustajan suvussa ja lähipiirissä on. Olisi se meilläkin hienoa kun kaikki tieto olisi heti käsillä, mutta eipä tuo nettiaikana ole iso työ niitä kaivaakaan.