torstai 25. lokakuuta 2012

Muslimijohtaja Norjassa teki breivikit

Norjassa on muslimien keskuudessa syntynyt suuri innostus pottunokkien perinteiseen metsästysharrastukseen, kuten luotettava tietolähteemme Rähmispossu kertoikin jo pari viikkoa sitten. Possun uutisessakin mainittu Ubaydullah Hussain on jostain tavalliselle ihmiselle täysin käsittämättömästä syystä päättänyt avautua Facebookissa vasemmistolaisesta unelmastaan tappaa vuonojen maan kaikki juutalaissiat, kirjoittaa Dagbladet.

Hussain iloitsee piakkoin saamastaan metsästyskortista, jonka jälkeen hän aikoo tehdä ahtikarjalaiset ja jahdata juutalais-notmeja rynnäkkökiväärinsä kanssa. Toisin kuin kalpea aatetoverinsa Anders Breivik, tämä mies on täysissä järjissä ainakin mikäli hänen uskonsa Allahiin kelpaa siitä todisteeksi. Islamin pyhä suuri mies Muhammadhan tappoi kaksi juutalaisheimoa lapsineen ja naisineen ja otti kolmannen orjikseen paetessaan vihollisiaan Mekasta Medinaan. Kun Muhammadin elämä ja teot ovat hurskaalle muslimille virheettömiä esikuvia, lukuista uskonoppineet kuvittelevat että juutalaisten sorto ja tappaminen on oikeutettua.

Vaikka Breivik ei enää ansaitse yhtään uutta mainintaa, haluan kysäistä, missä ovat nyt ne vihreät, vasemmistolaiset ja erityisesti sosiaalidemokraatit, jotka kauhistelivat antijihadistista liiketta niin että tukka lähti ja partakarvat vain vapisivat. Miksi suomalainen media vaikenee, kun kaikkien Pohjoismaiden suojelupoliisien yhdessä suurimmaksi turvallisuusuhkaksi arvioitu ideologia uskaltautuu täysin avoimesti kertomaan pyrkimyksistään?
H/T Tundratabloids

4 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Tiedonvälityshän on selektiivistä. Se suorittaa juuri hiljaisuudella sitä positiivista syrjintää vähän samalla tavoin kuin professori Hämeen-Anttila tiivistää
"... hän on sanonut haluavansa korostaa islamin myönteisiä puolia, koska katsoo negatiivisten asioiden tulevan esiin omalla painollaan"

Siinä on tietenkin syy hiljaisuuteen Suomen mediassakin.

Kumitonttu kirjoitti...

Toki islamissa on myönteisiäkin puolia, mutta ei niitä juuri Euroopassa esiinny. Omissa maissaan saavat tehdä mitä haluavat, mutta täällä tilanne on aivan toinen. Jos haluaa elää Euroopassa, on ymmärrettävä ett eurooppalainen kulttuuri rakentuu antiikin humanististen arvojen pohjalle. Meillä uskontojen arvostelu on pääsääntöisesti ollut sallittua ja siitähän antiikin filosofia on lähtöisin.

Vasarahammer kirjoitti...

Bruce Bawer kirjoittaa Frontpagen artikkelissa, miten Norjan yleisradioyhtiö NRK käsittelee muslimijohtajan puheita, eli ei mitenkään. Sen sijaan islamin arvostelijat demonisoidaan, koska he luovat "vihan ilmapiiriä".

Kumitonttu kirjoitti...

No kappasta vaan... Heh, todellakin arvostelijathan ne tässä vihan ilmapiiriä luovat. Voi ristus sentään.

Mä en muuten tiennytkään että Strömsö on suomalainen ohjelma!