keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Islamin luonne

Blogimaailmassa on pitkään puhuttu islamin luonteeseen kuuluvasta petoksen oikeutuksesta, jolla tarkoitetaan oikeutta jättää pitämättä kiinni sopimuksista. Käytännössä jihadin, pyhän sodan, nimissä on oikeutettua tehdä rauha vääräuskoisten kanssa, mutta heti tilaisuuden tullen voidaan vihollinen murskata.

Kuvaavaa nykypäivän ihmisarvon tulkinnalle islamilaisissa maissa on yhden juutalaisen - Gilad Shalit - vaihtaminen tuhanteen arabiin. Aivan kuten venäläiset sotavangit tapettiin kommunistihallinnon toimesta, myöskään arabisosialismissa ei armoa tunneta. Eikä anneta. Maon kiinassa yksilöllä ei ollut arvoa, mistä osin käy myös kiittäminen itämaista ihmiskäsitystä laajemminkin. Buddhistit, hindut ja mitä niitä on, joiden mukaan elämä on kärsimystä, mikä näkemys oikeuttaa tietenkin pistämään jengin kärsimään. Länsimaisille omituinen tapa, mutta hei - mehän ollaan rasisteja! Myös Totuus on oivaltanut islamin luonteen, mistä joku muu saisi sapiskaa kuvaillessaan sitä näillä sanoilla:

suuttumuksen puuskia saa kuitenkin aikaan turkkilaiseen vallankäyttöön pesiytynyt tapa pettää, harhauttaa ja manipuloida milloin mitäkin

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa koko ajan pitää mielessä että muhamettilaisuuteen kuuluu käsite nimeltä Taqiyya. Sen mukaan muslimi saa ja hänen kannattaa valehdella vääräuskoiselle jos se edistää islamin asiaa. Taqiyyaa voi sitten toteuttaa monin eri tavoin.

WTC:n torneihin iskut tehneet henkilöt olivat näennäisesti integroituneita länsimaiseen yhteiskuntaan, ja he antoivat ulospäin sellaisen vaikutelman.

Sleeper Cell-sarjan pääpahis on saudiarabialainen terroristi, joka Amerikassa ollessaan esitti peiteroolissaan juutalaista, joka työskenteli tietoturvafirmassa.

GM kirjoitti...

Ja taas on Koraania luettu kuin piru Raamattua. Joka sana koskee ja velvoittaa ihan jokaista muslimia ja luonnollisesti heidän odotetaan toimivan juuri niin kuin kirjassa seisoo..huoh.

Miettikääpä näitä havaintoja kohdittain: petoksen oikeutuksesta, jolla tarkoitetaan oikeutta jättää pitämättä kiinni sopimuksista

Jaa tämäkö vain muslimien tapa? Kuulkaa arkipäivää ihan muuallakin. Lukekaa lehtiä.

Käytännössä jihadin, pyhän sodan, nimissä on oikeutettua tehdä rauha vääräuskoisten kanssa, mutta heti tilaisuuden tullen voidaan vihollinen murskata.

Täydellinen tiivistys Euroopan sotahistoriasta.

Otetaanpa Raamatusta vaikkapa esiin ne kuuluisat kymmenen käskyä ja aletaan niitä purkamaan samalla innolla. Voi sitä naurunremakkaa.

Tavallinen muslimi ei edes TIEDÄ mistään Taqiyyasta saatikka että heitä kiinnostaisi mikään jihadisti toiminta. Muutama höyrypää voi tietää ja välittää, mutta he eivät edusta mitää mainstreamia.

YMTT kirjoitti...

Yksi juutalainen vastaa siis tuhatta arabia. Ei ihme, etteivät arabien valloitusretket ole ottaneet onnistuakseen..

Kumitonttu kirjoitti...

Jaa tämäkö vain muslimien tapa?

Ei tietenkään, mutta islam ainoana uskontona antaa siihen oikeutuksen.

Täydellinen tiivistys Euroopan sotahistoriasta.

Ja islamin osalta nykytilanteesta - ei vain historiasta.

Muutama höyrypää voi tietää ja välittää, mutta he eivät edusta mitää mainstreamia.

Eivät mainstreamia, mutta hallitseva poliittinen ja uskonnollinen eliitti käyttää heitä sumeilematta hyödyksi.

Pointtini oli kuitenkin se, että Totuus kuvaili Erdoganin hallintoa, joka - kuten väitetään - edustaa maltillista islamilaista tulkintaa.