torstai 13. lokakuuta 2011

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa II

Lienee syytä tallettaa tämäkin eilinen todiste siitä, kuinka poliittinen väkivalta on vasemmistolainen ominaisuus. Johan tässä viisi kuukautta menikin edellisestä (Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi 9.5.2011).

Perussuomalaisten puoluetoimiston ikkunaan Tampereella on tehty hakaristi. Noin 40 sentin korkuinen kuvio on muotoiltu syljeskelemällä ja raaputtamalla lasia.

4 kommenttia:

Joukkoliikenne kirjoitti...

Eipä tuollainen töhertely yllätä, kun muistaa, että Vasemmistoliiton puheenjohtajana toimii henkilö, joka on ylpeä omasta töhrimistaustastaan. Mitö isot edellä, sitä pienet perässä. Olivat vielä keksineet raaputtaa ikkunaan hyvin tunnetun äärivasemmistolaisen puolueen merkin. Mediassa äärivasemmiston touhut eivät vain tunnu haittaavan ketään. Eipä siitäkään ole mitään enää kuulunut, kun keväällä äärivasemmistolaiset yrittivät räjäyttää pommin Pasilassa. Tapaus olisi joka viikko vieläkin esillä, jos tekijöinä olisikin ollut "oikeistolaisia".

Kumitonttu kirjoitti...

Tämähän on pohjimmiltaan määrittelykysymys. Väkivalta on oikeutettua, jos se sitä toteuttavat hyvät tyypit. Amerikkalaisten sodankäynti 40-luvulla Euroopassa oli hyvää, koska he sotivat natseja vastaan. Amerikkalaisten sota 70-luvulla Vietnamissa oli pahaa, koska he sotivat maolaisia vastaan.

Valkea kirjoitti...

Tässä on vähän järeämpää todistetta viime päiviltä Occupy Wall Street tapahtumasta:

http://pajamasmedia.com/tatler/2011/10/11/occupy-l-a-speaker-violence-will-be-necessary-to-achieve-our-goals/

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Valakia! Erinomainen löytö!