sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Päivän persu 2

Kuuluu sarjaan, jossa itseään parempina pitävät ihmiset määrittelevät taiteen tai huumorin osalta ns. hyvän maun. Syistä, joille psykologit keksivät selityksiä, he haluavat pakottaa muut noudattamaan omaa makuaan. Totuuden päätönkirjoitus (Jotkut perussuomalaiset satuttavat ja loukkaavat 4.10.2011) on varsin paljastava. Samoin viikonlopun radiouutisissa haastateltiin nuorta maahanmuuttajamiestä, joka kertoi liittyneensä Vihreisiin vastalauseena Perussuomalaisten politiikalle. Joku tutkija kertoi, että juuri Vasemmistoliitto ja Vihreät saavat uusia jäseniä aina, kun mediassa kohkataan Perussuomalaisista rasisteista ja pelotellaan "äärioikeistolla". Nyt siis alkaa vihdoin paljastua, että maahanmuutto on poliittinen ideologia, joka hyödyttää sosialisteja, ja sen vastustajien leimaaminen rasisteiksi on luonteeltaan poliittista demonisointia - siis historiallisesti sitä samaa, millä muuan Josif Dzugasvili loi imperiuminsa.


Kuvasarjan ei ole tarkoitus olla hauska tai edustaa hyvää makua. Se on tyylilajiltaan satiiria:
Satiiri ei välttämättä ole aina hauskaa, sillä satiiri pyrkii pelkän huvittamisen sijasta esittämään myös kritiikkiä ja ottamaan kantaa. Satiirin päätarkoitus onkin usein komiikan sijaan pikemminkin poliittinen, sosiaalinen tai moraalinen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mokuttajille pitäisi sanoa että Josif Dzugasvili oli maahanmuuttaja. Kotoisin Georgiasta ja muutti joskus Venäjälle. Voidaan tietenkin sanoa että hän oli valmiiksi kotoisin Venäjältä kun Georgia kuului Venäjän keisarikuntaan.

Sekin pitäisi sanoa että Hitler oli maahanmuuttaja. Hän oli itävaltalainen joka muutti Saksaan. Hänet oli vapautettu Itävallan kansalaisuudesta mutta ei pitkään aikaan saanut tilalle Saksan kansalaisuutta. Hän oli siis pitkän ajan paperiton. Aatu sai Saksan kansalaisuuden aika myöhään.

Perhana, mokuttajat vouhottavat aina noista paperittomista ja surkuttelevat niiden puolesta! Mikseivät ne ole surkuttelleet Aatun osalta?