lauantai 27. elokuuta 2011

Vuoden vihapuhe - missä tuomitsijat?

Yhdistyneet Kansakunnat kannattaisi nimetä uudelleen Poliittisiksi Kansakunniksi. Järjestö on läpimätä ja korruptoitunut, minkä mm. Pekka Haavisto on epäsuorasti myöntänyt. Hänhän varoitti, että jos Suomi leikkaa kehitysapuaan, se ei tule saamaan ääniä pyrkiessään YK:n turvallisuusneuvoston vaihtuvaksi jäseneksi vuosiksi 2013-2014. Vanhan oikeistopuolueen kaapannut Stubbin jengi sekoilee niin rivosti, että ei meinaa todeksi uskoa:
YK toimii kokonaisvaltaisesti, eli konfliktien ennaltaehkäiseminen, rauhanrakentaminen ja kehitys linkittyvät vahvasti toisiinsa. Globaaleissa kehityskysymyksissä prioriteettina on edistää neuvotteluja kasvihuonepäästöjen vähentämistä koskevan maailmanlaajuisen sopimuksen saamiseksi vuoden 2012 jälkeiselle ajalle.
Laittakaa nyt jumalauta tuo mies hoitoon - hän hourailee Marxin oppeja!!! Samaan koppiin voi teljetä Iranin presidentin Mahmud Ahmadinejadin. Viikko sitten kirjoitin (Jos Amerikkaa ei olisi), että islamilainen maailma aikoo käyttää YK:ta käynnistääkseen kolmannen intifadan. Nyt kun arabikatu on tyhjentynyt Syyriaa ja Irania lukuunottamatta tyranneista, mikään ei estä "demokratian" nimissä Muslimiveljeskuntaa täyttämästä valtatyhjiötä. Egypti on jo alkanut luisua kohti avoimen konfliktin syntymistä, ja Palestiinavaltion tunnustaminen laukaisee täysmittaisen terrorin, joka leviää myös Eurooppaan.

Iranin ilmeisesti mielenterveytensä menettänyt (sitä on muuten meidänkin hallituksessa liikkeellä hehe) presidentti nimittäin aikoo intifadan varjolla hävittää Israelin. Meidän kannalta mukavaa on, että Ahmadinejad syyttää Amerikkaa ja Eurooppaa vihollisikseen - ne kun kannattavat ns. kahden valtion mallia (minkä arabit ovat kerta toisensa jälkeen hylänneet).

En tiedä miten tosissaan tällaisten presidenttien kanssa oikein tulee olla. Eihän kuulemma Hitleriäkään otettu ensin tosissaan, ja kuinkas sattuikaan. Arabikulttuuriin kuuluu järjetön suunpieksentä, mikä aiheutti erään Saddamin hallinnon tuhon, kun Amerikan presidentti ei jaksanut kuunnella jatkuvaa lässytystä - isolta mieheltä. Kun vihapuheita koko suomalainen eliitti on Oslon tapahtumien jälkeen niin tohkeissaan ollut kilpaa tuomitsemassa, niin mielelläni näkisin suomalaisen median käsittelevän tätä eilen annettua uhkausta, ja erittäin mielelläni kuulisin myös Halosen, Kataisen, Biaudet'n, Arhinmäen, Soininvaaran ja lukemattomien muiden hyödyllisten idioottien tuomitsevan Ahmadinejadin lausunnon. Ja parhaaseen Breivik-tyyliin tuomitsevan myös sen ideologian (lue: islam), josta noin sairaita puheita sikiää.

No niin - kuka ehtii ensin?

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Ei se ole vihapuhetta, jos uhri (=Ahmadinejad) kertoo totuuden valtaa pitäville (speak truth to power).

Kumitonttu kirjoitti...

Ainiin... "Uhri" ja "totuus"...