lauantai 5. helmikuuta 2011

Kristallilasitalo

Nämä päivitykset on oikeastaan pakko nostaa omaksi aiheekseen:
5.2.2011 klo 01:10 HS Ulkomaat
Egyptin mielenosoitusten voimaryhmäksi on noussut islamistinen Muslimiveljeskunta. Sen johtajisto koostuu kuitenkin lähinnä maallikoista, ja liike tukee moniarvoista demokratiaa.
5.2.2011 klo 01:15 HS Ulkomaat
Juutalaisia on maailmassa hyvin vähän, mutta he pitävät valtaa pankeissa, kansainvälisissä rahoituslaitoksissa, elokuva- ja viihdeteollisuudessa

Olen hyvin kummissani. Kertokaapa, mistä se Halla-aho nyt taas saikaan tuomionsa? Siitäkö, että kirjoitti muutaman tuhannen ihmisen lukemalle blogilleen jotain sen tyylistä, että islam on väkivaltainen ja siihen yllyttävä uskonto?

Lähteekö Mikael Pentikäinen kiven sisään?

2 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Kumis, minä tulkitsen HS:n tekstin paremminkin juutalaisia ihannoivaksi kuin antisemitistiseksi.

Saman tekstin voi tulkita useilla tavoilla.

Kumitonttu kirjoitti...

Voi Tomi rakas - se ei todellakaan yllätä minua, että sinä et näe tuossa antisemitismiä. Olet tehnyt hyvin selväksi oman poliittisen linjasi ja vasemmistossa antisemitismi on hyvin yleistä. Vasarahammerillaa on hyvä kirjoitus vuoden takaa. EU:n antisemitismin määritelmä on toki tulkinnanvarainen, mutta kyllä Hesari aika suoraan syyttää juutalaisia maailmanlaajuisesta salaliitosta. Täytyy nimittäin muistaa, että Hesari kritisoi hyvin voimakkaasti pankkikriisin yhteydessä pankkeja ja pankkiirien ahneutta laman aiheuttajaksi.