lauantai 16. kesäkuuta 2018

Kai Mykkänen - myi kakkanen

Suomea on kirottu älyllisesti heikonpuoleisella sisäministerillä, jonka mielestä suomalainen poliittinen eliitti on maailman paras. Hänellä ei käy mielessäkään, että Tanskassa tai Itävallassa voisi olla Suomea paremmat virkamiehet, fiksumpi kansa ja ennen kaikkea älykkäämmät poliitikot.

Veikkaan Mykkäsen olevan hiukan keskiarvoa korkeammalla äo-tasolla (110), mutta tunneälyä hänellä on saman verran kuin koppakuoriaisella. Suomalaisen veronmaksajan silmään kuseminen on oma taiteenlajinsa, mutta kuten pornografiakin, se ei ole kovin vaativaa vaikkakin hauskaa katseltavaa. Kai Mykkänen on ihminen (en viitsinyt kirjoittaa "mies"), jollaisia oli koulun historiankirjoissa: Yrjö Leino, Vidkun Quisling, Otto Kuusinen tai Pjotr Stolypin. Koulussa kuvittelin, että ihminen on pahantahtoinen toimiessaan kuten em. henkilöt, mutta sittemmin olen tajunnut, että kyse on heikoista hoksottimista.

Kai Mykkänen ei siis halua, että Suomi yhdessä Tanskan ja Itävallan kanssa suunnittelee EU:n ulkopuolelle "käännytysleirejä", joihin turvapaikkaa hakevat sijoitettaisiin odottamaan päätöstään tai karkotustaan. Huvittava nimi tuo "käännytysleiri", koska kyseessähän on keskitysleiri. 2015-16 Maahanmuuttoviraston viestintäpäällikkö Hanna Kautto paheksui minulle sanan pakolaistulva käyttöä, koska kyseessä "ovat ihmiset, eivät luonnonilmiö". Hanna sai myös hetkensä tiedostavan paratiisissa, kun hän vihjaili twiittaja Heikki Hämäläisen kannattavan natsiaatetta.


Kaikki Maahanmuuttoviraston noina vuosina kammoamat käytänteet ovat hivuttautumassa Eurooppaan. Vaikka onkin kiva huomata olleensa oikeassa noina kriisin aikoina, mieluummin olisin tietenkin ollut ilman muslimi-invaasiota. Suomen Rajavartiolaitoksen uuden päällikön Ilkka Laitisen mielestä Suomen rajoja ei tarvitse tilkitä. Hänen perustelunsa mukaan ihmisen pääsyä Suomeen ei pysty estämään. Tyhmä mies ei ilmeisesti ymmärrä, että siitä hänelle maksetaan palkkaa.

Toisin kuin Laitinen esittää, rajalle on mahdollista pysäyttää. Israel rakensi 2012-15 muurin Egyptin vastaiselle rajallen sillä seurauksella, että vuoden 2012 ensimmäisen puoliskon aikana tulleiden laittomien maahanmuuttajien määrä 9.570 henkilöä romahti vuoden 2016 lukemaan 16 henkilöä. Laiton maahanmuutto ON siis mahdollista pysäyttää niin haluttaessa. Se, että Suomen ylin johto EI halua sitä tehdä ja venkoilee selitellen jotain laittomasti maahan pyrkivien "ihmisoikeuksista" on sellaista sontaa, johon poliittinen eliittimme voisi tunkea naamansa. On rasittavaa, että aikuisia ihmisiä kohdellaan Suomessa kuin lapsia, mutta joka neljäs vuosi heidät kuitenkin todetaan kykeneväksi äänestämään.

8 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Nuo kaksi tämän kirjoituksen päähenkilöä eli Ilkka Laitinen ja Kai "Amnesty" Mykkänen ovat tämän viikon supertähdet ainakin, mitä sosiaalisen median (Twitter) perusteella voi päätellä.

En viitsi sanoa, mitä ajattelen heistä. Kun on lusikalla annettu, ei kauhalla voi vaatia.

Tympeä omahyväisyys on vastenmielinen piirre niin poliitikossa kuin virkamiehessäkin. Kyse ei ole mistään "sivistysvaltiosta" tai "ihmisoikeuksista", jotka näille hemmoille ovat vain tekosyitä olla tekemättä mitään. Kyse on tahdosta. Sitä ei näillä parkettikenraaleilla ole.

Kumitonttu kirjoitti...

Mä olen alkanut viime aikoina toivoa, että tulisipa sellainen uusi parin miljoonan muslimin invaasio Eurooppaan, niin saataisiin jotain tehtyä tuolle rajavalvonnalle (tai sitten ei), ja loppuisi tämä pieni jatkuva puro, joka sieltä lorisee. Tarpeeksi loristuaan sekin tuottaa kuitenkin ne samat miljoonat tänne kuin kertarytinäkin.

Vasarahammer kirjoitti...

Ainakin tuolla tavalla saataisiin mykkäset pois tehtävistään toivottavasti, jollei sitten kansalaisten typeryys ole vielä korkeammalla tasolla kuin ministerien.

Tässä muuten Mykkäsen henkilökuva Apu-lehdestä toukokuulta:

Olen unelmaduunissani juuri nyt

Mykkäsen unelmaduuni on kansalaisen painajainen.

Kumitonttu kirjoitti...

Kyseessähän ei ole duuni vaan luottamustehtävä. Tuo poliitikon käsitys työstään ammattina on todella vaarallinen kehitys. Se johtaa Curley-ilmiöön ja populismiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Politiikkahan on valitettavasti koko ns. konsensuksen ajan ollut ammatti. Suomalaista politiikkaa voi verrata suljettuun ammattiurheilusarjaan jossa on eri joukkueita mutta yhteiset säännöt ja joukkueet draftaavat riveihinsä uusia nuoria ”lahjakkuuksia”. Persut tulevat draftauksen ulkopuolelta ja siksi niitä vihataan kuin ruttoa.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, näin se on. Kaikki pitkään politiikkaa seuranneet tietävät että "vastuunkanto tylsyttää populistit" ja kun näin sanottiin, sillä tarkoitettiin Soinia (PS1.0) ja jytkyssä mukaan tullutta porukkaa (2.0). Tämä uusi PS2.1 on eri maata ainakin toistaiseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kommentoin myös juttuusi liittyen sitä että vuonna 2015 Suomen ei olisi tarvinnut edes rakentaa mitään muuria. Tornionjoki on itsessään se muuri. Ei olisi tarvittu mitään muuta kuin saada voimaan rajavalvonta Tornion ja Haaparannan väliselle sillalle. Kun ensimmäiset sata pyrkijää olisi käännytetty heti rajalla niin loput olisivat tuumineet että ei maksa vaivaa. Pysytään Ruotsissa.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, hyvä huomio. Mutta kun ei valtiojohtoa kiinnosta.