torstai 21. kesäkuuta 2018

Nämä toimittajat tanssivat vauvojen haudoilla

Eräs blogini kantavia teemoja on ollut vasemmistolaisen väkivallan oikeutuksen ja käyttämisen pohdiskelu. Kaikki sosialistiset hallinnot ovat luonteeltaan sotilaallisia, kansa totutetaan sodan ideologiaan (sota syöpää vastaan, sota rasismia vastaan, sota köyhyyttä vastaan jne.) ja niiden elinkaari päättyy sotaan. Pysyäkseen vallassa, sosialistien on jatkuvasti käytävä sotaa - sanoohan vanha viisauskin, "kun sisäpolitiikassa ongelmia, käynnistä ulkopoliittinen kriisi". Myös EU ylläpitää jatkuvaa sotilaallista Venäjän uhkakuvaa päällä - ja tietenkin vain EU kykenee liennyttämään sitä (itse luomaansa) uhkaa. Aika moni nämä väitteet ihan tosissaan ottavat.

Eräs aikamme suurista mysteereistä on Palestiinan kriisi. Sota, jonka rättipäät aloittivat ja nöyryyttävästi hävisivät, jatkuu vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, koska media sitä ruokkii ja ylläpitää. Toisin kuin Vietnamin sota, Palestiinan kriisi ei pääty julkisuuden valokeilan osuttua siihen, vaan se saa väkivallan leimahtamaan kahta kauheammin. Toimittajakunnan yleinen vasemmistolaisuus on pääsyy, miksi länsimainen media kannustaa palestiinalaisia alistumaan oman hallintonsa sortoon. Palestiinalaishallinto (PA) ja Gazaa tyrannisoiva Hamas ovat tämän hetken julmimmat hallinnot, joiden toimia länsimainen toimittajakunta katsoo läpi sormiensa. Jopa siinä laajuudessa, että kun Yhdysvallat erosi YK:n Ihmisoikeusneuvostosta (UNHCR), länsimainen media syyllisti Trumpin hallinnon juutalaisten edessä nöyristelystä!

Isänmaalliset muistavat viime itsenäisyyspäivältä, kuinka media nolasi toistaiseksi pahiten itsensä syyllistämällä soihtukulkueen estävän lapsille suunnatun toritapahtuman - syntyi ns. alpakkagate ja valemedia sai uuden pilkkanimen alpakkamedia. Suomalaisen sosiaalidemokratian muina tähtihetkinä on pidettävä tietenkin Helena Erosen Hihamerkki-kirjoitusta, jota pääministeri Jyrki Katainen paheksui. Kun häneltä kysyttiin tv-uutisissa, onko hän itse lukenut kyseisen kirjoituksen, hän vasti että hänellä ei ole mitään syytä epäillä median asiasta valehtelevan. Soinikin pakotti James Hirvisaaren pois Perussuomalaisista muodollisena syynään se, että hänellä oli työmatka Israeliin, jossa hihamerkkejä ei muistella hyvällä, ja Soini voisi sanoa isännilleen, että hän on aiheeseen reagoinut (Ylioppilaslehdessä hyvä kirjoitus aiheesta).


Suomalaisen alpakkamedian alennustila syvenee syvenemistään. Vastuullisena mediana itseään pitävä JSN:n ohjeisiin sitoutuva valtamedia ei korjaa eikä päivitä uutisiaan, vaikka se saisi uutta tietoa, joka muuttaa alkuperäisen tarinan valheeksi. Viimeisin on satu Israelin kyynelkaasuun kuolleesta arabivauvasta, jonka nielivät koukkuineen Jaakko Isoniemi, Paula Tapiola, Mikko Salmi, Ulla Appelsin ja Petteri Tuohinen, Minttu Mikkonen, Johanna Juupaluoma. Se on tietenkin tiedossa, että islamissa ihmisen henki on halpa, mutta sairauteensa kuolleen lapsen haudalla tanssiminen on jotain niin makaaberia, että siitä on nauru kaukana. Kun alpakkamedia revittelee alun alkaen hyvin epäilyttävästä tarinasta valtavan show'n eikä korjaa tietoa sellaista saatuaan, ei kenellekään pitäisi olla epäselvää, miksi oikeistolaisesti ajattelevat ihmiset eivät luota toimittajiin.

4 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Poliittinen jako on täysin mielivaltainen.
Eettisen johdonmukaisuuden mukaan tehty jako on: Vaapaaehtoisuus ---mitälie--- Orjuus

Kumitonttu kirjoitti...

Poliittinen jako perustuu ideologiaan. Klassinen liberalismi on puolestaan filosofinen ajattelutapa.

Vasarahammer kirjoitti...

Valtamedian aktiivinen seuraaminen on nykyisin mahdotonta, koska siellä kerrotaan niin paljon puolitotuuksia, että niiden korjaamiseen menisi ihmisikä ja ehkä enemmänkin. Kuuntelin menneellä viikolla radiosta peräkkäin sekä Tarja Halosen haastattelun että Rysky Riiheläisen turpo-kolumnin.

Halosen ensimmäisestä lauseesta huomasi, että tässä saarnataan sosialismia. Pelkkä mahdollisuuksien tasa-arvo ei riitä vaan tarvitaan muutakin.

Tässä Halosen haastattelu:

https://areena.yle.fi/1-1414247

Tässä Ryskyn kolumni:

Pihvi on vaarallisempi kuin Putin

Juhannusta ei kannata noilla pilata.

Kumitonttu kirjoitti...

MV-lehden sivuilla kerrottiin Iltalehden Sami Kosken uutisesta, jossa joku muhametti oli lääppinyt lieksalaisnaista kaupassa lastensa kanssa ostoksilla. Sami ei tietenkään kertonut etnistä taustaa. Samikosket ovat syyllisiä siihen, että mvlehdet ovat olemassa. Ja siitä suuttuneina haastavat mvlehtien janitskinit käräjille.

Gatestonen sivuilla oli artikkeli Saksan henkirikoksista - istuudu ja hengitä syvään: maahanmuuttaja tuomittiin 1.100 kertaa, saksalainen 1.500 kertaa. Suhteessa väkilukuun vastaavasti 10 ja 70 miljoonaa.