tiistai 4. maaliskuuta 2014

Johan Reinfeldt är homosexuellt

Kuvahaku sanoilla Sweden Islam tuottaa tämän:

Tää on kyllä niin hyvä - Ruotsin pääkanisteri laskee alleen:
- Tällainen toiminta on ennakoitava. Vaikka Ruotsiin ei hyökättäisikään, meidän on oltava valmiina.
Kukahan nyt mahtaisi Ruotsiin hyökätä? Suomi? Norja? Tanska? Saksa?

Voi virsu mitä idiootteja sitä sosiaalidemokratiassa valtion johtoon valitaankaan. Mitenkään Venäjän toimintaa Krimillä väheksyen - kumpi on Ruotsille suurempi uhka? Islam vaiko venäläiset, jotka Suomi pitää Karjalassa rajan takana?

Vanha nyrkkisääntö silloin kun sotia vielä käytiin muuallakin kuin avioliitoissa, hyökkääjällä piti olla 5-6 -kertainen ylivoima. Siis sekä logistisesa tuotannossa että miesylivoimassa. Ehkä Reinfeldt on käynyt jotain uudempia sukupuolineutraaleja simulaatioita sotimisesta.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Olenkohan nyt tosikko, mutta John Fredrik Reinfeldt on ollut avioliitossa naisen kanssa ja tuosta avioliitosta on kolme lasta, joten otsikko voi olla asiasisällöltään väärä.

Otsikosta puuttunee epämääräinen artikkeli "en" ja viimeisenä kirjaimena on ylimääräinen "t".

Reinfeldt vaikuttaa minusta hyvin epämiellyttävältä. Mielipiteeni perustuu hyvin ohueen Ruotsin asioiden tuntemukseen ellei peräti asiantuntemattomuuteen.

acc

Kumitonttu kirjoitti...

En tiedä tosikkoudesta, mutta vanhaa pilkkalaulua jääkiekkoilija Sundinista tässä haettiin. Kuten hyvin tiedetään, kaikki ruotsalaiset ovat tyhmiä eli siis kuten ennen poliittista korrektiutta lyhyesti ja ytimekkäästi sanottiin: homoja.

Tässä tapauksessa tyhmyyttä, tai poliittista korrektiutta, on puolustautua kuvitteelliselta ulkoiselta uhalta, kun samaan aikaan omat rajat vuotavat laskien viidettä kolonnaa sisään.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs erinomaista Reinfeldt on nyt tehnyt, että häntä pitää ryhtyä ihan homoksi kehumaan?

Kun seuraa tiedotisvälineitä Suomessa, ei voi välttyä huomaamasta, että homous on tämän hetken tavoitelluimpia ja arvostetuimpia "olotiloja".

Hieman samoin kuin somalius (murjaaneita) tai neekeriys.

En ymmärrä miten kehumisesta voi joutua syytteeseen, kuten jonkun homoneekerin kutsumisesta homoneekeriksi, koska tällaisessa tapauksessa yhdistyy kaksi hienoimman ja arvokkaimman ihmisen tunnusmerkkiä samassa henkilössä.

Luulisi, että homoneekeriksi mainitseminen olisi tällä haavaa korkein mahdollinen kunnianosoitus Suomessa.

Pörri

Kumitonttu kirjoitti...

No niinpä tietty... Pörrin logiikka on vastustamatonta tässäkin suhteessa. Pitänee otsikoida uudestaan.

Becker kirjoitti...

Älkää nyt olko Reinfeldtille ilkeitä. Sillä äijällä ei ihan kaikki ole himassa.Se on syyntakeeton.

Reinfeldtin eräs esi-isä oli kirppusirkuksen omistava neekeri, joka meni naimisiin liettualaisen naisen kanssa. Tästä syystä hän ei tunne itseään ruotsalaiseksi, joita hän syvästi inhoaa.

Ja siitä että ruotsalaiset tyhmenevät kovaa vauhtia, voi vain olla samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se hoilotus ollut Sundinille vaan Håkan Loobille. Youtubesta löytyy videokin. Ellen väärin muista, niin suomalaiset tuon keksivät ja jossain matsissa oli lakana jossa oli tuo kirjoitus. Ruotsalaiset ihmettelivät mistä moinen.Selitys: suomalaisten mielestä kaikki ruotsalaiset miehet ovat homoja ja ruotsalaisia ainakin aikaisemmin kutsuttiin yleisnimellä Håkan. Ergo Håkanit ovat homoja ja erityisesti Håkan Loob. (mies on muuten naimisissa ja 4 lasta tms.)

Tuo värssy on aika hyvin rytmitetty

Jaska Brown kirjoitti...

Kuten aiemminkin todettiin, Ruotsin puolustus Venäjää vastaan kestää viikon - sillä oletuksella että Suomi kestää ensin kuusi päivää.

No, oikeasti Venäjä tulee halutessaan suoraan Itämeren yli Königsbergistä (huom. oikea nimi kaupungille) ja Ruotsin armeijan tehtävänä on toimia liikenteenohjaajina.

Muistan tuon "Håkan Loob är homosexuell" -hoilotuksen. Hauskinta asiassa on se, että Loob - kuten nimestä voi arvatakin - on virolaista sukujuurta. Isänsä lähti 1944 Virosta kommareita pakoon. Tulee jotenkin mieleen kauan sitten Saksassa pidetyissä lätkän MM-kisoissa se kielitaitoinen suomalainen, joka oli ilmeisesti tullut paikalle junalla. Hoilasi näet kansainväliseen malliin "Finland is rail, Finland is rail..."

Kumitonttu kirjoitti...

Becker - tuotapa en tiennyt. Vai kirppusirkus. Noh, nythän se saa oman sirkuksensa kun pitää rajat auki. Vähän isompia ovat kuin kirput nämä uudet pellet.

Ano - ai se oli Loob... Voi helvetti, eihän tässä sitten mennyt mikään ns. osimoilleen tässä kirjoituksessa. Rytmityksestä olen samaa mieltä, siksi sen tähän ulkomuistista nostinkin.

Jaakko Baariluona - kuten tavallista, olet taas oikeassa. Olin itse kauan sitten noissa samoissa Saksan MM-kisoissa ja muistan, miten katkera tappio tuli.

Becker kirjoitti...

Tai jos nyt ollaan ihan tarkkoja niin Reinfeldtin isoisän isoisä oli USA:ta tullut mulatti nimeltään John Henry Hood, joka oli ulkoiselta habitukseltaan ilmeisen tyylikäs, sillä miehellä oli kosolti naisseikkailuja, joista eräs oli Emma Dorotea Reinfeldt, syntynyt Eckaussa Kuurinmaalla. Heille syntyi poika 1880 jotain joka sitten oli nykyisen pääministerin isoisän isä.
John Hood pyöritteli sirkusta huijaten ihmisiä mm. vedenneidolla,zuluihmissyöjillä ja kirppusirkuksella. Vietti lähinnä eräänlaista mustalaiselämää ja hävisi myöhemmin Englantiin.
Reinfeldtiä kutsutaan myös 32:si johtuen kai siitä, että hänessä olisi 32 osaa neekeriverta, jollen nyt väärin muista.
Emma jäi sitten ruotsiin mennen naimisiin ruotsalaisen miehen kanssa.

Kumitonttu kirjoitti...

No katos pentelettä, niinpä onkin sirkustirehtöörin jälkeläisiä.

Onkohan niin, että jos ihmisessä on 1/32 venäläistä, niin hän suhtautuu venäläisiin suopeammin kuin muut ympärillään? Tai neekeriverta, niin pitää osoittaa oma suvaitsevaisuutensa? Tai juutalaista, niin paheksua natseja? Ehkä.