maanantai 16. syyskuuta 2013

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXV"Vihainen väkijoukko hyökkäsi Ylen toimittajan kimppuun"
- Hyökkääjät olivat hämmästyttävän vihaisia. Emme osanneet arvata, että he olisivat näin äkäisiä kuvaamisesta, varsinkin kun kuvasimme autosta. Paikallinen tulkkimme ja palestiinalainen autonkuljettaja sanoivat, että koskaan aikaisemmin ei ole tapahtunut tällaista, vaikka he ovat liikkuneet joka puolella täällä, Ojanperä kertoo Yle Uutisille.
Sanomatta tietenkin jäi, että väkijoukko oli äärioikeistolaisia. Ei kun hetkinen, siis muslimeita.
Kaikki Israelin ja arabien tilanteeseen pintapuolista raapaisua paremmin tutustuneet tietävät, että arabien ongelma on matala koulutustaso. Sama juttu kuin Suomen mustalaisilla. Kun ei ole koulutusta, naisen asema on surkea ja surkea naisen asema mahdollistaa sotimisen. Sodassa naisen asema on surkein kaikista. Israel on päättänyt laittaa arabilapset opiskelemaan koulussa israelilaisilla oppikirjoilla ehkäistäkseen surkean koulutuksen kierrettä. Varmasti motiivina on myös lisätä Israelille myönteisten painotusten osuutta, mutta palestiinalaisten vastalause on kaikessa typeryydessään mykistävä:
Erekat criticized Israeli textbooks, saying they describe Israel “as a bastion of human rights and democracy” — a point with which he vehemently disagrees.

Erekat arvosteli israelilaisia oppikirjoja, joiden mukaan Israel on Lähi-idän "demokratian ja ihmisoikeuksien viimeinen etuvartio" - väite, jota hän voimakkaasti vastustaa.
En tiedä miten sokea ihmisen pitää olla, jos hän on tästä asiasta eri mieltä. Kuten Jerusalemin pormestari toteaa, niin arabit mieluummin jättävät lapsensa kouluttamatta kuin antavat heille länsimaisen sivistyksen.

2 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Omat lellikkikoirat purivat. Tervetuloa todellisuuteen. Tarvitaan paljon etnopositiivistä fantasiointia tuosta ylipääsemiseen.

Vasarahammer kirjoitti...

Tässä vaiheessa pitäisi olla selvää, että vasemmisto ei arvostele lellikkejään, vaikka nämä tekisivät mitä tahansa. Uhrius on niin syvässä.

.