sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Itämaan viisaat miehet

Kuten Tundratabloids jo uutisoi, Englannissa kuusi "miestä" tuomittiin vankeuteen seksin ostamiselta alaikäiseltä nuorelta.Kautta aikain miehet ostaneet tai ottaneet seksiä nuorilta tytöiltä eikä tämä ole mitenkään kulttuurisidonnaista. Suomessakin viime vuosisadan puolivälin tienoilla tyttöjen tavanomainen naimaikä (siis avioliittoon) oli 20-vuoden molemmin puolin. Presidentille oli säädetty oikeus myöntää alle 18-vuotiaalle vihkilupa, jotta lapsella olisi mahdollisuus kasvaa kunniallisesti parisuhteessa elävien vanhempien siipien suojissa. Tuohon maailman aikaan vallitsi harhakuva, että on lapsen edun mukaista kasvaa ns. ydinperheessä. Nykyisinhän uskotaan, että lapsen biologinen perhe ei ole sen parempi paikka kasvaa kuin mikä tahansa parisuhde tai jopa sinkkuna. Joidenkin tunnehäiriöisten psykopaattien mielestä lapsi on jopa parempi tappaa kuin antaa hänen kasvaa uskonnollisten vanhempiensa maailmankuvaan, jos tuo maailmankuva ei miellytä.

Erityisesti Vihreät ja Vasemmisto ovat kunnostautuneet 2000-luvulla "liberaalin" seksin kannattajina. Heistä eläinrääkkäys eli eläimen raiskaaminen on hyväksyttävää ja samalla tavalla moniavioisuus on typeryyden sijaan "rohkeaa" ja "uskaliasta". Kuitenkin, näidenkin vatipäiden tiedossa on, että toiminta on tällä hetkellä laitonta. Sen sijaan kuvan kuusikko (Aabidali, Rakib, Wajid, Hamza, Bharat ja Chandresh) väitti oikeudenkäynnissä, etteivät he tienneet olevan laitonta käyttää nuorta tyttöä seksuaalisesti hyväksi. Minkälaisesta kulttuurista miesten toiminnassa ei ole mitään väärää? Vai valehtelivatko miehet kenties? Olihan heillä kuitenkin länsimaisen oikeuskäytännön tuntevat puolustusasianajajat, joiden ei voi uskoa typeryyttään korostaneen miesten tietämättömyyttä - todellista tahi ei. (Eihän Vihreiden pj Ville Niinistökään "tiennyt" säätämänsä lain koskevan myös häntä itseään autoillessaan exänsä hyrysysyllä).

Jos tässäkin asiassa on joku hyvä puoli, niin ehkä tämän jälkeen voisimme vaatia jokaiselta maahanmuuttajalta sitoumusta perehtyä suomalaiseen tapakulttuuriin ja sitoutua sitä noudattamaan. Sen jälkeen loppuisivat selittelyt "tietämättömyydestä" julmuuden sijaan.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moniavioisuus ja eläimiin sekaantuminen eivät ole Suomessa rikoksia. Ihminen voi maata ja asua niin monen ihmisen kanssa kuin haluaa. Eläimiin sekaantuminen ei ole Suomen laissa rikos, mutta se voidaan tulkita eläinrääkkäykseksi, joka on rikos.

On ihan luonnollista, että eläinseksi ei ole rikos, sillä eläimiä saa kohdella laillisesti paljon huonomminkin.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tapakulttuuri voi olla hiukan liian haasteellinen opittava monille muslimeille. Voisimme ainakin aluksi yrittää opettaa heille suomen lain tärkeimmät pykälät, kuten sen missä kielletään seksuaalinen ahdistelu...

Vasarahammer kirjoitti...

"Kuusi miestä" -jutussa oli sentään nimet lopussa. Niistä voi päätellä Rauhan Uskonnon olevan kuvassa mukana.

Ruotsissa olisi vastaavassa tapauksessa näytetty vain piirretty eurooppalaisen näköinen sivuprofiili tekstillä "Svensk medborgare".

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on muuten väittänyt, että uskovaisten vanhempien lapset tulisi tappaa enemminkin kuin antaa lasten kasvaa uskovaisiksi?

Onko sinulla viitettä väitteellesi?

Kumitonttu kirjoitti...

Kuka on muuten väittänyt, että uskovaisten vanhempien lapset tulisi tappaa enemminkin kuin antaa lasten kasvaa uskovaisiksi?

Rakas Tomi, itsehän sinä Takkiraudan blogissa kirjoitit, että

Abortti on aina parempi ratkaisu, kun hylata lapsi vieraiden ja varsinkin uskovaisten kasiin.

Kumitonttu kirjoitti...

Ruotsissa olisi vastaavassa tapauksessa näytetty vain piirretty eurooppalaisen näköinen sivuprofiili tekstillä "Svensk medborgare".

Niinpä. Huomasin muuten sen uutisen, Pasilassa oli tuhrittu kirkon ikkunaa. Se olisi syytä bloggailla.

Ibn Matti kirjoitti...

Britanniassa nämä "grooming"-jengit ovat jo oikein epidemia:
http://mustakoira.blogspot.fi/2012/03/muslim-sex-gangs-in-britain.html

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos linkistä. Onhan tämä aika erikoista että me suomalaiset emme enää viitsi pitää puoliamme meitä uhkaavaa vaaraa vastaan. Naisia ei enää palveluvaltaisessa yhteiskunnassa voi pitää heikompana osapuolena, joten ei ehkä olekaan enää miesten tehtävä puolustaa naisiamme?

Becker kirjoitti...

Me suomalaiset voisimme opastaa suomalaiseen tapakulttuuriin näitä muslimeja suomalaisella menetelmällä, jossa avuksi käytetään suomalaista pesäpallomailaa.

Kukin miettiköön miten.