sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Raamattu ja ympäristöjihadYmpäristökanisteri Ville Niinistö kertoo HS:n lukijoille, että Suomi lämpeää muuta maailmaa nopeammin, mikäli CO2-päästöjä ei leikata. Minusta se kuulostaa hyvältä, koska se tarkoittaisi mm. pidempiä satokausia, vähäisempää energiankulutusta ja tietenkin lisää asumismukavuutta tähän kylmään maahamme. Minusta meidön ei siis missään tapauksessa kannattaisi maksaa pennin latia päästöleikkauksista. Toisaalta asiaa voi pyöritellä niinkin päin, että Suomi on lämpenemisen suurimpia häviäjiä. Kummin vaan, kysymys kuuluu, miksi me maksamme emmekä ole saamapuolella?

Sama journalistiikan huippujulkaisu toteaa, että
2000-luvun loppu on vähintään 1,5 astetta lämpimämpi kuin vertailujakso 1850–1900
Siis mitäh???!!! Jopa 1,5 astetta kuumempi kuin modernin ajan kylmimpiin kuuluva 1800-luvun loppu? No onpa kamalaa.
Merkittävimmät havainnot koskevat jäätiköiden sulamista. Grönlannin ja Pohjoisnavan jääalueiden sulaminen vaikuttaa merkittävästi myös merenpinnan nousuun.
Siis mitäh???!!! Kuten jokainen drinkkilasiaan tuojottanut tietää, lasi ei tulvi yli reunojensa jääpalojen sulaessa. Tämäkö on tosiaan näiden "tutkijoiden" pahimpia uhkakuvia?

Mutta ei niin sokea ole toimittajakaan, etteikö olisi yhtä jyvää löytänyt:
Noin seitsemän vuoden välein julkaistavia raportteja pidetään ilmastotieteen raamattuina.
Tahattomasti tässä todetaan kaikki olennainen - ilmastonmuutoslämpeneminen on uskonnollinen ilmiö. Lopuksi, täällä on erinomainen NIPCC:n yhteenveto, joka toimii puolueettomien tutkijoiden vastineena IPCC:n läpipolitisoituneelle pelottelulle.Ja sitten kaiken huipuksi Ilmastototieteenlaitoksen johtaja Mikko Alestalo toteaa, että ilmastonmuutosta ei tarvitse enää tutkia. Kaikki tutkimisen arvoinen tieto on jo kerätty. Suorastaan käsittämätön väite! Vain joissain kaikkein hurahtaneimmissa uskonnollisissa piireissä voidaan kiistää tiedon ja varsinkaan uuden tiedon merkitys. Alestalo edustaa nykyajan kaikkein sairainta tiedevastaista asennetta mitä kuvitella saattaa.

Lähes yhtä pahaan suoritukseen kykenee neuvostostalinismia aikoinaan kannattanut Erkki Tuomioja. Hän on todennut YK:ssa pitämässään puheessa, että maailma tuhoutuu 20 vuodessa. En ole lainkaan varma, ovatko johtavat poliitikkomme menettäneet järkensä kun he menevät pitämään tuollaisia saarnoja, vai ovatko he yksinkertaisesti vain pahoja, misantropiaa kannattavia rodunjalostajia. Käytännössä ihminen, joka julistaa maailman tuhoutumista 20 vuodessa olisi ennen muinoin laitettu mentaalihoitoon. Nyt sellainen nostetaan ministeriksi. Ei voi kuin ihmetellä, mihin kaikkeen yleinen äänioikeus on johtanut.

7 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Ihmisiä on aina hallittu pelolla. Kun Neuvostoliitto hajosi, piti keksiä jotain uutta. Ilmastonmuutos on loistava väline pelotteluun. Kukaan ei sitä havaitse, pitää vain luottaa, kun hallitus sanoo, että maailma tuhoutuu, jos emme vähennä autoilua ja etelänmatkoja.
Jos eliitti oikeasti pelkäisi ilmastonmuutosta, niin kai se panisi Kiinan päästöt kuriin. Kiinan hallitus ei tunnu ilmastonmuutosta pelkäävän, vaikka sillä siihen luulisi olevan aihetta. Yli miljardi tyytymätöntä kiinalaista todella voisi tuhota maan.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tuo "2000-luvun loppu on vähintään 1,5 astetta lämpimämpi kuin vertailujakso 1850–1900" on hauska juttu; Se tarkoittaa vain sitä, että 2000-luvun loppu arvataan olevan n. 0,75 astetta nykyistä lämpimämpi. Eli ei siitä kauheasti iloa ole. Kyllä auton ikkunat joutuu raaputtamaan vielä silloinkin. Ellei! Ellei... joku nokkela insinööri kehitä lämmitettävää tuulilasia.

Anonyymi kirjoitti...

Tuomioja on maailman itsekeskeisin ja narsistisin paskapää. Tiedän sen hyvin, koska minulla on ollut kunnia tuntea hänet vuosikymmenten ajan ihan lapsuudestani saakka. Toisen yhtä itsekeskeiseen paskiaiseen en ole kuunaan törmännyt.

Tuomioja on sen ikäinen, että hän laskee elävänsä enää sen parisenkymmentä vuotta. Koska Tuomioja on maailman itsekeskeisin paska, hän ei voi kuvitella maailmaa ilman häntä. Siksi hän uskoo, että hänen oma kuolemansa on maailmanloppu ja kääntäen myös maailmanlopun olevan ainoa asia, joka hänet voi tappaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuomioja voi olla narsisti, harva ihminen kehtaisi paskanpuhumisella kerätä miljoonatulot vuosikymmenten aikana. Silti, silti, on kummallista että Tuomiojasta on tullut maailmanlopun profeetta. Sosialisteille näemmä kaikki keinot ovat sallittuja.

Jos eliitti olisi huolissaan ilmaston lämpenemisestä, niin Kiina laitettaisiin kuriin - olen samaa mieltä. Tuo 0,75 astetta on niin naurettava muutos, että sitä ei kukaan huomaa. Ehkä jossain vaiheessa ihmiskunta tulee järkiinsä. Luultavasti muutosta parempaan ei tapahdu niin kauan kuin Tuomiojan kaltaiset vasemmistoänkyrät ovat vallassa ja hehän ovat niin kauan kuin rahaa on jaettavaksi äänestäjille.

Anonyymi kirjoitti...

Neulanen iskee kuin tuhat volttia.
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymp%C3%A4rist%C3%B6/pohjois-suomen-ilmasto-on-pysytellyt-vakaana-1.47001

Anonyymi kirjoitti...

KT: "Merkittävimmät havainnot koskevat jäätiköiden sulamista. Grönlannin ja Pohjoisnavan jääalueiden sulaminen vaikuttaa merkittävästi myös merenpinnan nousuun.

Siis mitäh???!!! Kuten jokainen drinkkilasiaan tuojottanut tietää, lasi ei tulvi yli reunojensa jääpalojen sulaessa. Tämäkö on tosiaan näiden "tutkijoiden" pahimpia uhkakuvia?"

Vedessä oleva jää ei sulaessaan tosiaankaan nosta meren pintaa, mutta mannerjäätiköt sulaessaan nostavat.
Grönlannin ja Antarktiksen jäätiköt ovat juuri mannerjäätiköitä ja ovat useampia kilometrejä paksuja.

Kumitonttu kirjoitti...

Grönlannin jäätiköiden sulamisen on arvioitu kestävän vähintää tuhat vuotta. Antarktiksen lämpötila viilenee joten sieltäkään ei tule alarmisteille apua. Ainoa jää jonka sulamisella pelotellaan on juuri tuo Jäämeressä kelluva merijää, joka ei nosta merenpintaa.