perjantai 23. marraskuuta 2012

Islam - kuoleman kulttuuri

Dennis Mitzner, Politika-lehden päätoimittaja:
- Suurin ongelma eivät ole Israelin rajat, vaan millainen kulttuuri vallitsee palestiinalaisalueilla. Hamas on esimerkiksi todennut, että me rakastamme kuolemaa yhtä paljon kuin juutalaiset elämää.

Sadek Elwan Palestiinalaisten Siirtokuntayhdistyksestä:
- Jokainen meistä palestiinalaisista, ei vaan Hamasista, on valmis kuolemaan maansa puolesta. On meille kunnia kuolla israelilaisiin luoteihin. Kuolisin mieluummin israelilaisten raketti-iskuun kuin vaikka syöpään.

Yle Areena, A-Studio 22.11.2012

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä sitten vaan rauhaa neuvottelemaan!

ja tuota kuoleman porukkaa täällä tukevat media ja sitä myöten suurin osa kansasta.

Anonyymi kirjoitti...

Islamissahan tunnetusti ainoa keino varmistaa taivaspaikka on kuolla pyhassä sodassa jihadissa. Siinä mielessä tämä ei mitenkään yllätä. Ensin Israel, sitten me muut.

Pahat kielet muuten väittävät, että hukkumalla tai ruttoon kuolemalla voi myös varmistaa taivaspaikan islamilaisessa paratiisissa. Tuo viimeinen antaa varsin mielenkiintoisen käsityksen biologisesta sodankäynnistä islamisittain.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs me täällä voivotellaan, jos Israel tappaa niin kaikki ovat onnellisia - toiset saadessaan kuolla ja toiset saadessaan elää.

Median koohotusta koko Gazan ongelma.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Aivan, ehkä jonkun porukan pitäisi tehdä palestiinalaiset onnellisiksi. Nyt kun he ovat kertoneet, miten se voidaan toteuttaa.

Miltton Friidman kirjoitti...

Kuolisin mieluummin israelilaisten raketti-iskuun kuin vaikka syöpään.

Komppaan kyllä tyyppiä tältä osin. Eräs sukulaiseni kuoli syöpään. Riutui kymmenen vuotta ja risat.

;)

白鸟 kirjoitti...

Nätti poika toi Sadek, mutta homotutkani rätisi kovaa hänen esiintymistään seuratessa. Väitän kummiskin, että ääri-sovinistisen paleblokin symppaaminen länsimaissa johtuu vasemmistohölmöyden lisäksi seksuaalisesta turhautumisesta: feministit ja vähemmistömiehet ovat tehneet miehistämme semmoisia tottelevaisia tossunpohjia, ettei heteronaisia&homomiehiä enää niinku hotsita yhtään. AK:ta heiluttava, keffiyeen naamioitunut terroristi sen sijaan laittaa vipinää punttiin, on ihanan hoivattava uhri, mutta kuitenkin aggressiivisen maskuliininen... Tämä herra Elwan ehkä kuitenkin sopisi habitukseltaan paremmin Tel Aviviin kuin Gazaan - kaikkea hyvää hänelle, toivottavasti kasvaa aikuiseksi ja lopettaa marttyyrihaaveilun.

Kumitonttu kirjoitti...

homotutkani rätisi kovaa hänen

Olipa muuten hyvä huomio... Voi olla että Sadekia kiehtovat nuoret pojat, ja mikäs on sen homppelimpi kuin Tom of Finlandin karikatyyri maihinnoususaappaissaan. IDF:n erikoisjoukkojen melkein pinkkien koristossujen näköiset saapikkaat saattavat olla taktisesti perusteltuja ;) taistelussa paleterroristien kanssa. Moinen feministinen pukine saa paleterroristin vatsan kääntymään ylösalaisin.