lauantai 18. helmikuuta 2012

Maksullista seksiä Maikkarilla

Selviytyjät on suosituimpia ns. tosi-tv -ohjelmia. MTV3 on ostanut oikeudet, mikä lienee sangen tuottava sijoitus. Ainakin se kilpailee SubTV:n Big Brotherin kanssa ns. tosikäyttäjistä tai englantilaisittain heavy-user -ketsojista. En jaksa kiinnostua siitä, miten vahvasti sarja on käsikirjoitettu eli kuka ohjelman voittaa, koska niin kuin hyvät viinit, myös tv-ohjelmat ovat hyviä, jos yleisö niitä ostaa.

Kohdistan mielenkiintoni vain yhteen kohtaan, joka sivuilla on. Kysymys "Seksuaalinen suuntautuneisuus" on kaikessa yksinkertaisuudessaan sangen karu ja paljastava. Kaikessa harrastelijamaisuudessaan tuo asia olisi varmasti selvinnyt karsinnoissa, mutta ohjelmalle haetaan - ei mikään yllätys Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jälkeen - "suvaitsevaa" yleisöä. Suvaitsevaisuus on - perivasemmistolaiseen tyyliin - ymmärretty omien ajatusten suvaitsemisena; ei toisinajattelijoiden ajatusten suvaitsemisena.

Minusta on hienoa, että Suomessa 2012 uskalletaan avoimesti paljastaa, että ohjelman tekemisessä suositaan jotain maailmankuvaa. Ihan oikeasti; arvostan Maikkarin avoimuutta. Nähtäväksi jää, ostavatko suomalaiset presidentin jälkeen uuden homoidolin, vai jatkuuko jytky. Eikä sillä että jytky olisi homovastainen, vaan sillä, että pääseekö seksuaalisella suuntautumisella paratiisisaaren poreammeeseen. Vitsi vitsi - haittaakse?

Sitähän sää kysyit.

Ei kommentteja: