lauantai 4. helmikuuta 2012

Tuokaa Malmö Helsinkiin

No niin. Helsingin Totuus on sitten vihdoin viimein avannut sen surullisen kuuluisan Pandoran lippaan. Ensimmäiseksi aviisi todistaa (Mikko Paakkanen), että suvaitsevainen, sosiaalidemokraattinen Ruotsi on melkeinpä väkivallaton. Tämä on normaalitilanteessa osoitus suomalaisten junttiudesta ja suvaitsemattomuuden puutteesta. Sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä, että Suomi on sotinut pari sukupolvea sitten.

Seuraavaksi aviisin on pakko kertoa suomalaisille lukijoilleen, että juutalaisvastaisuus on noussut Malmössä. Poliisin voimavarat ovat luonnollisesti kovin heppoisia, koska ohiajavasta autosta huudetut solvaukset eivät vie ketään vastuuseen. Ymmärränhän minä sen, joten siksi on pakko laittaa netti sensuuriin. Ohiajaminenkin kielletään vielä sekin - älkää olko huolissanne.

Mutta nyyh... Koko hienosti rakennettu kuva sitten romahtaa, kun on pakko kertoa - etteivät netsit (Sikolätin erinomainen uutinen Tanskasta) vinoilisi puolueellisuudesta - Malmössä riehuvasta maahanmuuttojengistä (Anna-Liisa Kauhanen). Siis juuri siitä sellaisesta jengistä, jossa muuan norjalainen joukkosurmaaja kertoi liikkuneensa nuorna miehnä.

Ruotsin mikkopaatero eli Bengt Svensson on retorisesti asian kiteyttänyt: "Kuinka helvetin vaikeaa on saada yksi katu rauhoitettua?"

Vastaus: tuokaa heidät Helsinkiin - kokeilkaa edes! Helsingin poliisihan sai katuprostituutionkin loppumaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Vastaus: tuokaa heidät Helsinkiin - kokeilkaa edes! Helsingin poliisihan sai katuprostituutionkin loppumaan. "

Oma näkemykseni on, että katuprostituutio pitäisi laittaa järjestykseen Hollannin tapaan, eli tytöille olisi hommattava ihan asialliset vastaanottotilat tiettyihin kaupunginosiin.

Marxilaisena tiedän, että vaikka pillun kaksinaisluonne tavarana ja rahatavarana asettaakin tiettyjä rajoituksia arvolain toteutumiselle, saattaisi ankara kilpailu hyvinkin laskea palvelujen hinnan muutamaan kymppiin kerta.

Eikö se olisi sitä miesten tasa-arvoa?

Tämän tavoitteen saavuttaminen tietysti edellyttää myös maahantuloluvan myöntämistä prostituutioon halukkaille ulkomaalaisille neidoille.

Villeimmissä visioissa Suomeen voisi saapua jopa muutamia tuhansia laillisia seksityöläisiä.

Samalla voidaan myös perustaa kurtisaanitarkastajan virka: Asiakkaaksi tekeytynyt "virkakyösti" tarkistaa palvelujen asianmukaisuuden erityisillä "pistokokeilla".

Laillisessa prostituutiossa bonuksena on myös se, että laiton ihmiskauppa saadaan lieveilmiöineen loppumaan.

Ja mitä noihin uusioruotsalaisiin asesankareihin tulee, niin itse olen sen verran fasistinen luonne, että minun mielestäni asia on niin, että jos ei poliisi saa jotain pellejengiä kuriin, niin silloin olisi armeijalle työtä.

Lähden maanantaina eukkoni kanssa päiväksi Viroon. Ajattelin tuoda itselleni tuliaiseksi pari koppaa kaljaa, kun ovat saatanat nostaneet Suomessa tuonkin elintarvikkeen hintaa aivan törkeälle tasolle.

En osta sakua, koska se oli viimeksi turhan hapokasta. Meni silti alas, viimeistä tölkkiä myöten.

Miksi automiesten ja kaljaveikkojen pitäisi olla "maksumiehiä" joka asiassa?

Kumitonttu kirjoitti...

Aivan ihana kommentti :)

Lähden maanantaina eukkoni kanssa päiväksi Viroon.

Mitvit??? Ei sun perintökiesillä luulisi moisia saavan ainakaan ruuhkaksi asti... Tai no, ehkä Hesassa mikä tahansa polttomoottori voittaa ne haisevat julkiset kulkupelit.