lauantai 12. maaliskuuta 2011

Rotukatti ja kumihuuli

70-luvulla, kun nykymalliset seuramatkat alkoivat, monessa pirtissä naureskeltiin vedet silmissä, kun paikallinen kamelikuski lupasi isännälle lauman vuohia maksuna emännästä. Suomalaisen naisen markkina-arvo on kasvanut - vuohilauman sijaan puhdasrotuinen Pohjolan impi on jo polttomurhan arvoinen vaihtokaupassa.

Aamulehti

Johtava kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen uskoo, että eräs Hämeenkadun marraskuiseen pitserianpolttoon osallistunut apuri houkuteltiin mukaan lupaamalla tälle suomalainen nainen.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää sapattia arvoisa porvari Kumitonttu!

Tuo Tampereen tapaus oli varmasti täysi vahinko. Harmittaa varmaan poikia itseäänkin kun noin ikävästi pääsi käymään. Eihän niiden ollut tarkoitus ketään tappaa, pelkästään huijata vakuutusrahat. Se on se yrittäminen niin rankkaa puuhaa.

Islamilainen laki antaisi tuollaisesta hirttotuomion. Menisi ryöstömurhana.

Kumitonttu kirjoitti...

Sapatteja olutkellariin :)

Ihmettelen vaan tuota bensan määrää, mikä käytettiin sytyttämiseksi. 40 litraa on pommi eikä mikään sytyke. Jos asennat pommin asuinrakennukseen, on melko varmaa että uhreja tulee. Ei nää karvakourat välittäneet ollenkaan muista kuin itsestään. Se on tietty ihan tavallista, että ihminen ajattelee vain itseään, mutta ei sitä silti muita saa laittaa muita maksamaan omista virheistään eli tässä tapauksessa taloudellisesta ahdingosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ikinä en enää sapattiani pilaa olutkellarissa. Juon jatkossa kotona ja kirjoittelen samalla blogia.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatus siitä että heikko menestys markkinoilla a priori johtuisi omista virheistä on puhdasta porvarillista väärää tietoisuutta ja moralismia par excellence.

Kumitonttu kirjoitti...

Sammal, aina voi syyttää muita, kun menee huonosti. Saapahan katkeran mielen tyhjien taskujen lisäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäis saada valtion tarjoama konkurssivakuutus, niin ei tarttis sytytellä pommeja.