keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

NATO-jäsenyys: Onko vasemmisto muuttunut?

Varmaan muistat sanonnan, että jos sinulla ei ole mielipidettä, niin selvitä mikä on sosialistien mielipide ja ota itsellesi vastakkainen. Nyrkkisääntö on ollut varsinainen menestysresepti. Katsellaanpa parhaita kohtauksia menneisyydestä: 

1. Kun vasemmisto kannatti venäläisten oikeutta ostaa maata Suomesta - minä vastustin.

2. Kun vasemmisto kannatti venäläisille viisumivapautta - minä vastustin.

3. Kun vasemmisto vastusti ydinvoimaa - minä kannatin.

4. Kun vasemmisto vastusti NATO-jäsenyyttä - minä kannatin.

5. Kun vasemmisto vastusti työperäistä maahanmuuttoa - minä kannatin.

6. Kun vasemmisto vastusti USA:ta - minä kannatin.

7. Kun vasemmisto vastusti EU-jäsenyyttä - minä kannatin.

Aikaa on kulunut ja vasemmisto on muuttanut linjojaan, joten lienee syytä tarkastaa, pitääkö vanha nyrkkisääntö paikkansa. Olenko siis minä muuttunut vasemmistolaiseksi vai vasemmistolaiset oikeistolaisiksi?

1. Kun vasemmisto vastustaa venäläisten oikeutta ostaa maata Suomensta - minäkin vastustan.

2. Kun vasemmisto vastustaa venäläisten viisumivapautta - minäkin vastustan.

3. Kun vasemmisto kannattaa ydinvoimaa - minäkin kannatan.

3. Kun vasemmisto tukee NATO-jäsenyyttä - minä vastustan.

5. Kun vasemmisto tukee työperäistä maahanmuuttoa - minä vastustan.

6. Kun vasemmisto tukee USA:ta - minä vastustan.

7. Kun vasemmisto kannattaa EU-jäsenyyttä - minä vastustan.

Helposti siis näkee, että vasemmistoliitto on muuttanut mieltä suhteessa Venäjään, kun taas minä olen ollut koko ajan "oikeassa" nykyvasemmiston mielestä. Se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että vasemmiston mielenmuutoksen taustalla on heidän kannaltaan johdonmukainen ajattelutapa. Heidän suhtautumisensa muuttuminen venäläisten oikeuksiin osoittaa, että vasemmisto sallii mielellään sellaisen maahanmuuton, joka hyödyttää heidän ideologiaansa - eli romuttaa kansallisvaltion.

Suhtautuminen ydinenergiaan paljastaa saman asian: kylmän maan pitäisi olla energiantuotannossaan omavarainen. Vasemmisto oli valmis kaikin keinoin ylläpitämään suomalaisten energiariippuvuutta tuontisähköstä, vaikka sitä tuotettiin Venäjän puolella ydinvoimalla. Vasemmiston suhtautuminen ydinvoimaan osoittaa, että sen päämäärä ei ole muuttunut - eli romuttaa kansallisvaltio.


Vasemmisto ei halua halua antaa suomalaisille perusoikeuksia, koska vasemmiston pyrkimys on luoda ylikansallinen, autoritäärinen johto, jolle kansa ei pääse vaaleissa edes protestoimaan. Persujenkin jytky jäi protestiksi. Tällä vaalikaudella Persut ovat huudelleet vasemmiston rinnalla maskeja, ulkonaliikkumiskieltoja, hyperinflaatiota ja liberaalia hegemoniaa tukevia kannanottoja.

7 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Näinhän nuo asiat pitkälti ovat. Persuistakin on kuoriutunut lähinnä ämörikan konservatiiveja muistuttava "en ole rasisti, mutta" -puolue. Ei sillä ole enää mitään virkaa.

Olen todennut, että tästä suosta ei ole äänestystietä ulos. Liian moni taho johtaa kansaa harhaan ja manipuloi sitä keskeisissä kysymyksissä, jotta asiaan voisi tulla muutos. Systeemi ruokkii itseään ja kasvaa, kunnes syö kaiken ellei luhistu ensin.

Unknown kirjoitti...

Valtio on vain joukko vallanhimoisia ihmisiä. Pohjimmiltaan tavallisen kansan näkökulmasta on aivan se ja sama ovatko he vallassa perittyään sen vai yksipuolue-, kaksipuolue- tai monipuoluejärjestelmässä. He valehtelevat silmät ja suut täyteen ja ajavat vain omaa etuaan. Eroon heistä ei pääse, koska samanlainen oman edun tavoittelija seuraa vallan vaihduttua.

Suomen hallituksen ministerinä jatkaa Haavisto, jonka todettiin rikkoneen lakia, hallitus rikkoi perustuslakivaliokunnan päätöstä ja EU ei noudata omia perussopimuksiaan. Poliitikot valehtelivat kaasuputkista, Irakin sodasta ja EU:n pyrkimyksistä.

Äänestämällä ei voi vaikuttaa, koska Curley-vaikutus varmistaa, että valituksi tulee sellaiset poliitikot, jotka lupaavat kansalle sosiaalietuuksia. Kun ryöstäminen on rikollista, rosvot säätävät lain verotuksesta ja antavat rahaa äänestäjilleen. Jos verotulot eivät riitä, he ryöstävät keskuspankin.

Karmeaa tajuta tämä vasta näin ehtoopuolella.

Unknown kirjoitti...

Äänestäminen ei vaikuta mihinkään. Hallintomallista riippumatta valtio on hyvin pieni klikki vallanhimoisia ihmisiä. Ei mitään muuta. Valehtelevat oman etunsa vuoksi vapaasti.

QroquiusKad kirjoitti...

Oudosti se on Unkarissa kyllä vaikuttanut Perussuomalaisten sikäläisen veljespuolueen Fideszin äänestäminen Unkarin kansakunnan ja valtakunnan parhaaksi.

Ja aivan samoin, hyvinpä tuo teidän äänestämättömyytenne toimii vihervasemmiston vallan betonoimiseksi:
he nimittäin äänestävät kaikki.

Ja te annatte heidän voittaa.
Onneksi olkoon.

Kumitonttu kirjoitti...

Suomalaisista alle 10% ajattelee oikeistolaisesti. Demokratiassa 10% marginaalilla ei ole mitään painoarvoa. Sama kuin lottoaisi ja toivoisi asioiden muuttuvan. Ainoa mitä voi muuttaa on oma elämä ja se, miten asioihin suhtautuu.

QroquiusKad kirjoitti...

Joten kun muutat elämäsi keskelle viidakkoneekereitä ja suhtaudut asioihin stoalaisesti, se on hyvä vaikka se tapahtuu kotipiirissäsi siksi, ettet äänestänyt sitä estäviä valtaan?

Kumitonttu kirjoitti...

Miten oma äänestyksesi on vaikuttanut Suomen politiikkaan?