keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Kuka tarvitsee keskuspankkeja?

Länsimaiset yhteiskunnat ovat siirtyneet sosialismiin, jossa valtaa käyttävät keskuspankit. Koska poliitikot eivät tee yhteiskunnallisia päätöksiä, keskuspankkien johtajat ovat ottaneet vallan. Kun muistetaan, miten huonosti Mauno Koivisto johti aikoinaan ns. vahvan markan politiikkana tunnettua yhteiskuntakokeilua, ei kannata toivoa, että tämä kokeilu päättyisi sen ruusuisemmin.


Keskuspankkien valtiolle lainaama raha on pois yksityisen seltorin yrityksiltä. Julkinen sektori työllistää pääosin naisia kun taas yksityinen sektori on miesvaltainen. Kyseessä on siis valtava sukupuolittunut pyramidihuijaus. Naiset äänestävät miehiä yleisemmin vasemmistoa, ja vaarallisin vasemmistolaisuus on feminismi, koska niin harva edes ymmärtää sen olevan puhdasta sosialismia.


Juutalaisten vasemmistolaisuus on seurausta siitä, että he eivät voineet omistaa maata Euroopassa. Jos ei itsellä ole, miksi muilla pitäisi olla? Naisten vasemmistolaisuus juontaa enemmän vähäisestä uskosta omaan menestykseen. Yrittäjyys on naisten keskuudessa harvinaisempaa kuin miesten. Yrittäjyys on riskin ottamista ja sen hallintaa. Puolet yrityksistä kaatuu viidessä vuodessa, joten ei sen riskin ottaminen ole miehille sen helpompaa kuin naisille - miehillä ei ole julkisen talouden virkoja samassa määrin turvanaan kuin naisilla.

Kun valtio ottaa miehen tehtävän (elatus) hoitaakseen, naiset voivat voimaantua, kokea taloudellista riippumattomuutta ja pilkata isoäitejään, jotka keskittyivät hoitamaan kotiaan ja lapsiaan. Anthony Bourdainin tyttöystävä Asia Argento kertoi haastattelussaan, ettei hän ajattele koskaan politiikkaa. Hän sanoi, että jos keskittyy kotiin ja omaan kaupunginosaan, siinä on riittävästi yhdelle ihmiselle tekemistä.

Suomi on yhden asian maa. Se asia on ollut melkein koko elinikäni kaikkien perinteiden tärveleminen. Erityisen selkeästi tämä näkyy fascismin (siis hyvinvointivaltion) kannatuksessa. Kuvassa näkyy luterilaisen uskonnon ja natsiaatteen voimakas yhteys.


Käytännössä natsi-ideologia oli korostuneen maallistunut, ja sisälsi pakanallisia esoteerisiä malleja kuten maailmanjääoppi ja Blut und Boden, joka kuvasi miksi juutalaiset eivät voi olla oikeita saksalaisia. Samat esoteeriset opit on saatu kopioitua Vihreän feminismin ohjelmiin ja syntyvyys länsimaissa romautettua, koska ihminen tuhoaa maapallon polttamalla hiiltä. Sata vuotta sitten koitettiin myös rakentaa uuttaa neuvostoihmistä, ja huonostihan siinä kävi.


On lähes uskomatonta, että Leo Straniuksen tapainen ihminen pääsee Suomessa valtaan ja merkittävään asemaan. Ymmärtäisin jossain afrikkalaisessa gebardisuikkien valtakunnassa moisen, mutta Euroopassa oli maailman parhaiten koulutettu väestö, ja silti moinen huru-ukko sormi ojossa opettaa muita elämään. Stranius voisi hyvin olla Suomen Pankin johtaja. Antaisitko hänen haltuun varallisuutesi?

Ei kommentteja: