perjantai 24. elokuuta 2018

Vihreä jizya

Lasitalon Pravda haastattelee jotain edistyksellistä nuorta, jonka mielestä varakkaiden ihmisten pitäisi jakaa hänen ideologiansa:
”Jos sinulla ei ole sydäntä, sinulla on kuitenkin lompakko”
Tämä on vihapuhetta sen puhtaimmassa muodossaan: olet ihmisvihaaja, jos et ole sosialisti. Koska olet ihmisvihaaja, et ole oikeutettu yksilönvapauksiin. Jostain syystä joukkomurhaajien kuolemantuomiot ovat edistyksellisille ihmisille mahdottomia hyväksyä, vaikka he edustavat ihmisvihaa raadollisimmillaan (pun intended).

Aikuinen tekee työtä elättääkseen perheeensä. Jos perhe ei ole yhteiskunnan peruspilari, ei myöskään työnteko ole arvostettua. Sosialismissa yhteiskunta omistaa kaiken. Jokainen voi kokeilla, onko Suomi sosialistinen jättämällä kiinteistöveron maksamatta, ja seurata kuinka menettää omaisuutensa.

Vastikkeeton perustulo perustuu käsitykseen, että on olemassa kavalia kettuja, jotka riistävät muita ihmisiä. Oikeamielinen (lue: sosialisti) on sydämellinen ihminen - lapsilleen rahaa keräävä ei ole. Demonisointi lyö korville kuin KaPo.

Perustulon ongelma on, että se ei salli ihmisen nauttia elämästään, kuten Yhdysvaltojen perustuslaki määrää. Sen mukaan valtion tehtävä on turvata ihmisen oikeus tavoitella onnellisuutta (pursuit of happiness). Ei ole virkamiehen tehtävä määritellä olenko "sydämetön" jos minulla on paksu lompakko. Samalla tavalla kuin punavihreät sosialistit toitottavat, kuinka julmaa on löytää lähiön betonikuutiosta vuosia muumioitunut vainaja, on julmaa vaatia ketään kustantamaan muumioituneen vainajan eläkettä.

Länsimaisen sivilisaation suuri saavutus on, että heikoimmista on pidetty huolta. Ainoan poikkeuksen tekevät sosialistit, jotka ovat syyllistyneet orjuuteen lukuisin eri keinoin gulageista työharjoitteluihin. Länsimaissa köyhyyttä on torjuttu hyväntekeväisyydellä, kun taas Intiassa kastijärjestelmä ja muslimien jihad ovat vastanneet köyhäinhoidosta.

Jos ihminen vapaaehtoisesti antaa omistaan jotain, ja vaatii vastineeksi oikeutta käännyttää "vääräuskoisia", käännyttäjän tarkoitus on kertoa "vääräuskoiselle", kuinka hän voisi huolehtia itsestään ja perheestään. Vapaaehtoinen käännytys on todellisuudessa sivistymättömän pakanan kouluttamista huolehtimaan itsestään. Judeo-kristillinen perhekäsitys on humaani - se takaa lapsille paljon paremman tulevaisuuden kuin minkään muun uskontokunnan. Huonoimman tarjoavat sosialismi ja islam.

Kukaan ei vaadi pakanaa vastaanottamaan apua. Pakana voi elättää itsensä perinteisillä keinoilla, jos ne ovat parempia. Muslimeilla perinteiset keinot liittyvät jizyaan. Itseään edistyksellisinä pitävien mielestä jizyaan osallistumattomia tulee kohdella sydämettöminä.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Erilaiset ilmastoaneet on piilotettu sähkön ja muiden energiamuotojen hintoihin. Näitä voi nimittää jizyaksi.

Kyse ei ole siitä, että ei uskoisi ilmaston muuttuvan ja hiilidioksidin vaikuttavan omalta osaltaan tähän, vaan siitä, että ei halua olla rahoittamassa noituutta, jolla ilmastonmuutosta torjutaan. Meidän on pakko osallistua noituuteen eli me maksamme vihreää jizyaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Noituus kuvaa aihetta hyvin.

Kyseessä on ahdasmielinen ja yksisilmäinen ideologia, joka rinnastaa toisinajattelijat natseihin ja itkee kun heitä kutsutaan vihervasemmistoksi. Eihän tuo voi olla edes totta!

Veijo Hoikka kirjoitti...

Vaikeata on.
Yle kertoo sankarikirurgista, joka pelastaa puukotuksen uhreja jossain itäsuomessa. Oppi haettu Etelä-Afrikan monikulttuurista https://yle.fi/uutiset/3-10368933
Hetkinen. Suora reitti Johannesburgista Joensuuhun olisi ratkaisu. Ainakin johonkin ongelmaan.
Olisiko tämä Jizyaa?

Qroquius Kad kirjoitti...

Sankarikirurgimme oppi haettu monikulttuurista? Miksei niinkin, mutta eikö yhtä hyvin ellei paremminkin voitaisi nähdä kyseessä olevan länsimaisen traumakirurgian jatkumon, joka on saanut jatkuvaa boostia sodista?

Sillä sellainen matalan intensiteetin sisällissotahan Etelä-Afrikassa on meneillään, eikä tuossa Yle-artikkelissa näytetty oikein haluttavan ottaa kantaa siihen, mistä tämä asiantila oikein mahtaisi johtua.
Se oli ikään kuin normaalitila. - Kapo muuten ei ole lyhennys Kameradenpolizeista eikä mistään muustakaan poliisista, joten se ei ole KaPo, vaan Kapo.
Se on tiettävästi peräisin baijerilaisilta vasemmistoduunareilta, jotka toivat sen KZ-leireihin omaksuttuaan sen italialaisilta kollegoiltaan muodossa "capo".

Kekseliäimmän version termistä esitti kuitenkin Oskar Reponen teoksessaan "Kaasukammion varjossa". Siinä hän laittoi syksyllä 1944 saksalaisesta satamasta KZ-leiriin internoidun suomalaisen merimiehen suuhun väittämän, että KAPO olisi lyhennys termistä "Konzentrationslagers Abteilung der Polizei".

Muuten hyvä, mutta kyseinen termi ei ollut missään vaiheessa käytössä KZ-järjestelmässä, joten Reponen (tai hänen lähteensä?) on keksinyt sen itse.

Veijo Hoikka kirjoitti...

QK tietysti oivalsi heti, mikä kyseisen jutun kirjoittajalta oli jäänyt huomaamatta tai kirjoittaja ei kyennyt keksimään sopivaa selitystä väkivaltauhrien suurelle määrälle Etelä-Afrikassa. Ehkäpä hyvä selitys olisi ollut, että mustien hallitsemassa maassa ojennettin auttava käsi valkoiselle vierailijalle tarjoamalla hänen käyttöönsä riittävästi kirurgista oppimateriaalia.