perjantai 3. elokuuta 2018

Vasemmisto ostaa seksillä nuorten äänet

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on saanut tällä viikolla täysosumaa. Ensiksi hän pääsi puolustamaan alaistaan, Vihreiden eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeriä, Aino Pennasta tämän pyrkimyksessä estää tuomitun pedofiilin karkoitusta Suomesta. Siinä missä perinteinen, konservatiivinen yhteisö on pyrkinyt rajoittamaan nuorten seksuaalisuutta kovillakin keinoilla, on sosialistinen ideologia puolestaan kalastellut nuorten ääniä lupailemalla vapaata seksiä, maksuttomia kondomeita, vapaita abortteja ja hehkuttamalla seksuaalisia perversioita. Näistä hurjimpia ovat tietenkin nekrofilia ja pedofilia, joiden laillistamiseen tähtääviä toimenpiteitä Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka pohdiskelee kirjoituksessaan verkkolehti Oikeassa Mediassa.

Olen aiemminkin tuonut esiin vesilasiteorian (Vesilasiteoria 27.8.2010), joka käsittelee sosialistien tarvetta kaikkien seksuaalisten normien hävittämiseen. Touko Aallon puoliso Iiris Flinkkilä on parhaaseen kollontailaiseen henkeen itsekin todennut, että vapaa seksi on keino saalistaa (sic) nuoria äänestäjiä vasemmistolle. Juuri nuorethan ovat seksuaalisesti kaikkein aktiivisin ihmisryhmä. Ja hyvin strategia on myös toiminut, koska nuorten eniten äänestämät puolueet ovat Vihreät ja Vasemmistoliitto.

Touko Aalto tietenkin nauttii saadessaan elää seksuaalisesti stimuloivassa yhteisössä arvostettuna keski-ikäisenä miehenä. Aallon uusin läpisyöttö tapahtui tukholmalaisessa seksiklubissa, jossa riehaantuneen oloinen Aalto lätkii paidatta jotain poikaa avokämmenellä pepulle. Vaikka kuvassa kaikki näyttävät iloisilta, on varmaa, että Aalto ei ole pojalta lupaa kysynyt läpsäisylleen. Syyllistyykö Aalto siis seksuaaliseen häirintään? Saako homopoikia läpsytellä takapuolelle vapaasti, vaikka heteromiehen pitää varmistaa ennakkoon lupa kosketella tyttöä?Aalto istuu kuvassa kahden drag queenin kanssa Jägermeister-altaassa, mutta hän muistuttaa että
–Yhden oluen taisin siinä itse klubilla juoda, mutta en ollut päihtynyt missään vaiheessa. Muistan tarkkaan kaiken, mitä on tapahtunut. Ainoa päihde siinä vaiheessa oli hyvä tunnelma. Pride-juhlien henkeen ei kuulu päihtyminen.
Tiedetään, että huumeita käytetään seksuaalisen libidon ja mieskunnon stimulointiin. Ylen uutisen mukaan homopiireissä huumeita käytetään estojen poistamiseen. Jari Sillanpään huumekäry ei tätä taustaa vasten pitäisi ihmetyttää. Ylen uutisessa muuten nojataan taas tuohon Kollontain vesilasiteoriaan:
Toiset käyvät juhlissa salaa. Toiset vievät anonymiteetin siihen pisteeseen, että harrastavat seksiä vain huppu päässä. Kristiania kiinnostaa anonyymi seksi, koska se on hänelle tapa tyydyttää tarpeitaan.

– Sama asia kuin se, että juon vettä janooni.

Homoseksiklubien lisäksi seksiä harrastetaan anonyymisti yksityisissä juhlissa, joita organisoidaan erilaisten sovellusten esimerkiksi homomiesten suosiman Grindrin avulla. Joskus juhliin liittyy keskeisesti amfetamiini ja metamfetamiini. Silloin puhutaan chemsexistä. Seksistä, jota buustataan huumeilla.
Touko Aallon tarve puolustella muslimimiehiä - varsinkin pedofiileja - on outoa, koska he (Mellunmäen imaami Abbas Bahmanpour) kaikkein vähiten suvaitsevat Aallon tapaisia julkisesti homoseksuaalisuutta edistäviä poliitikkoja (Pim Fortuyn).

7 kommenttia:

Tuhka kirjoitti...

Tuhkan täytyy muistuttaa että nuorten osuus äänestäjistä on vain tietyn kokoinen, siitä ei välttämättä riitä ison puolueen perustamiseen. Nuoriahan on väestöstä suhteellisen vähän ja osuus pienenee koska uusia ei synny. Että jotain muuta tarvittaisiin saadakseen äänestjiä. Kenties seuraavissa vaaleissa nähdään toimiiko tuo taktiikka.

Kumitonttu kirjoitti...

Ikäryhmät 18-34 vuotiaat kattaa noin miljoona äänioikeutettuja. Heistä äänestää reilut 500.000. Vihreiden ja Vasemmistoliiton äänimäärä 2015 vaaleissa oli 465.000 ääntä.

Itävallassa ja Ruotsissa teinien suosituin puolue on ÖFP ja SD. Suomessa nuoret vastustivat eniten muovipussiveroa. Taitaa vähitellen hulluus helpottaa meilläkin. Seuraavat vaalit antavat osviittaa. Vihreille on mielipidemittauksissa saatu 15%:n lukemia. Puolet enemmän kuin mitä parhaissa vaaleissa koskaan.

Jos Vihreät jää taas alle 10%:n niin ei ne siitä enää nouse. Uudet sukupolvet ovat nähneet omin silmin mitä hulluutta monikulttuurinen elämä heidän elämäänsä on tuonut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kumiksen päivitys kertoo hyvin, että vihreät eivät ole aikoihin ollut mikään ympäristöpuolue. Se on aikaa myötä kehittynyt puolueeksi joka haluaa tunkea kärsänsä tavallisten - vihreitä elättävien - ihmisten asioihin ja vahvistaa jatkuvasti asemaansa myös yleisenä pervoilupuolueena.

Täytyy vielä erikseen mainita tuo Iris Flinkkilä ja hänen ”ihmisoikeustaistelunsa”. Hänhän vaatii että ihmisten täytyy saada voida harrastaa seksiä jo ensimmäisillä treffeillä. No, minähän kävisin iältäni tuon pysyväisteinin isäksi oikein hyvin ja voin kertoa että se oikeus on ihmisillä ollut jo huomattavan kauan ennen kuin hän on syntynytkään.

Typsyä voisi verrata naiseen joka vaatii vuonna 2018 että naisen täytyy saada oikeus ajaa itselleen ajokortti. Mutta jokainen elämysmatkaileva wanna be-ihmisoikeusaktivisti tietysti etsii itselleen oman vihreän oksansa jolla voi leikkiä partisaania. Jos ei muuta keksi niin otetaan oma jalkoväli apuun.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, paras ehkäisykeino nuorille naisille olisi lopettaa ns. yh-äitien sosiaalituet. Se pakottaisi vanhemmat opettamaan lapsilleen vastuun ottamista omasta elämästään - myös seksissä.

Muutama varoittava esimerkki huolehtisi siitä, että kaiken maailman toukoaallot eivät avaa nuorten irisflinkkilöiden saksia, vaan nuoren naisen kannattaa valita elämäänsä mies, joka ei huseeraa homoklubeilla kännipäissään, vaan painaa niska hiessä hommia lastensa äidin turvaksi.

Jokainen saa elää kuten haluaa kunhan tekee sen omilla rahoillaan. Miksi minun pitää maksaa toukoaaltojen orgasmien seuraukset heidän hylätessään flinkkilänsä näiden tultua tiineiksi?

Qroquius Kad kirjoitti...

Tämänviikkoinen touhuilu tietää Vihreille massiivista äänivyöryä ensi keväällä.

Kuten Yrjöperskeles aikoinaan määritteli, äänestäjiä on viittä eri lajia:
1) Traditionalistit
(äänestävät sitä puoluetta jota suvussa/kylässä/maakunnassa/ammattialalla/ym. on aina äänestetty. He takaavat Kepudemarisekoomukselle vaaleista toiseen suunnilleen samankokoisen äänipotin vaikka nämä kuinka kusisivat naamalle)
2) Irrationalistit
(äänestävät sitä jolla on nätti kampaus tai kiva kravatti tai joka kertoi Putouksessa hassuimmat vitsit. He takaavat eduskunnassa istuvan jatkuvasti tissimissejä ja velttovirtasia)
3) Raviveikkaajat
(seuraavat politiikkaa nähdäkseen mikä puolue tai kuka ehdokas näyttää olevan vahvoilla. Äänestävät sen mukaan, vaali-iltana ärjähtelevät voitonriemusta kun Hänen Ehdokkaansa meni läpi - ja seuraavat neljä vuotta ärjähtelevät raivosta kun se tekeekin ihan vääränlaista politiikkaa!)
4) Ihmeen odottajat
(äänestivät Jytkyvaaleissa Persuja ja suuttuivat kun nämä eivät tehneetkään Ihmettä. Edellisvaaleissa äänestivät Sipilää ja ovat nyt vihaisia kun tämä ei tehnytkään Ihmettä. Seuraavissa vaaleissa äänestävät Vihreitä) ja
5) Realistit
(seuraavat politiikkaa nähdäkseen kuka ehdokas ja mikä puolue ajaa heidän kannattamiaan asioita. Heitä on valitettavasti vain pieni vähemmistö).

Niinpä sis:
traditionalisteja ovat seuraavissa vaaleissa mm. yliopistojen yhteiskuntatieteellisten, humanististen ja kasvatustieteellisten tiedekuntien opiskelijat ja henkilökunta. He äänestäisivät Touko-Poukoa toki muutenkin, mutta tämä lisää heidän intoaan.
Irrationalistit saavat uusia höpöehdokkaita, joita äänestää kun ne ovat niin kamalan hassuja, hi hi hi. Mielestäni heidän ei pitäisi saada äänestää laisinkaan, mutta toisaalta Touko-Poukon kannattajien mielestä ei minunkaan pitäisi saada.
Raviveikkaajat äänestävät Vihreitä, koska he ovat näiden ja tulevien tempausten johdosta jatkuvasti tapetilla.
Ihmeen odottajat oikeastaan käsiteltiinkin jo.

Kuten myös Realistit.
Valitettavasti, sanoi Martti Ahtisaari.

Kumitonttu kirjoitti...

Nykyiset vaalit ratkeaa sen mukaan, kuka saa passiiviset äänestäjänsä aktivoitua ja ketkä jäävät nukkumaan. Tällä hetkellä kepulaiset vaikuttavat jäävän nukkumaan koska Kepun äänestäjiä ei voi pelotella punavihreällä sosialismilla Kepun toteuttaessa Sipilän Kempeleen kämpällä pahempaa suvakkiutta mihin edes Aalto tai Andersson pystyisivät.

Demarit aktivoituvat samoin kuin Vihreät, kuten itsekin arvioit. Luultavasti seuraava hallitus on SDP, Vihreät, Sekoomus ja RKP. Tuli puolueena häärii Vasemmistoliitto ja oppositiossa ovat Kepu ja PS.

Ainoa mikä Suomen pelastaa on alkava lama joka tuhoaa valtion rahoituksen. Koomista on että pahimmat internationalistit joutuvat aitiosta todistamaan sosialistisen internationalisminsa linnakkeen murenevan.

Joppos123 kirjoitti...

Demarien ja vihreiden hallitus tarkoittaa vaalikauden aikana ainakin 100 000 uutta elättiä Afrikasta ja Arabimaista. Samalla se tarkoittaa 30-40 miljardia lisävelkaa loisten elättämiseen ja yleiseen maailmanparantamiseen.
Jossain vaiheessa tulevat EU:n sedät mustissa puvuissaan ja ilmoittavat, että piikki on kiinni ja alkaa helvetilliset leikkaukset. Kaikesta leikataan paitsi loisten elättämisestä, se on jo myöhäistä. Jos niiltä leikataan niin nehän laittavat kaiken paskaksi ja palamaan.
Jos kansa niin päättää niin olkoon sitten niin mutta turha on vikistä kun paskat on jo housussa.
Poishan täältä pitää lähteä siinä vaiheessa ellei muu auta ja jengi herää ajoissa.
Jos 4 vuotta paisutetaan ja paijataan loisia voi olla, että korjausliike vaatii aika radikaaleja toimenpiteitä varsinkin kun tiedetään kuinka väkivaltaisia noi elätit ovat kun heidän asemaansa kyseenalaistetaan.
Saattavat vasemmistolaiset jossain vaiheessa saada sitä mankumaansa verta kaduille.