perjantai 17. elokuuta 2018

Näyddää pahalda

Hulluuden ja nerouden rajan väitetään olevan kuin veteen piirretty viiva. Sillä viitataan tietenkin sellaisiin historian suuriin merkkihenkilöihin kuin Oscar Wildeen tai Alan Turingiin. Molemmat olivat homoseksuaaleja, mikä aikoinaan riitti tuomaan musertavan julkisuuden heidän kohtalokseen.

Oletan olevani jonkinlainen tilastollinen keskiarvo, joten siihen luottaen voin nähdä vuoden 2040. Minkälainen maa Suomi silloin on? Tulevaisuuden ennustaminen on sikäli kiva laji, että kun aikajänteen ulottaa riittävän kauas, ei ole julkisen pilkan kohteena. Siksi uskallan esittää oman arvioni tässä julkisesti leimaantumatta neroksi tai hulluksi.

Kaksi merkittävää tekijää vaikuttavat tulevaisuuden ihmiskuntaan: teknologinen ja ideologinen murros. Ideologisista murroksista tunnetuimpia ovat Rooman valtakunnasta tuttu helleenisen uskonnon korvaaminen kristillisellä, kristillisen uskonnon korvaaminen tiedeuskonnolla ja nyt käsillä oleva panteistisen gaia-uskonnon korvaaminen islamilla.

Teknologisia murroksia olivat kivikauden muuttuminen rautakaudeksi, rautakauden muuttuminen teolliseksi yhteiskunnaksi ja nyt nähtävissä oleva teollisen yhteiskunnan muuttuminen digitaaliseksi yhteiskunnaksi. Ajallisesti nuo kolme kehityskaarta kulkevat käsi kädessä: rautakausi ja polyteismi, teollisuus ja monoteismi, digitaalisuus ja sosialismi. Kukin niistä kävi - ja käy - omana aikanaan valtataistelun keskenään.

Oman jäljellä olevan elinaikani suurin vääntö käydään siis digitaalisen teknologian ja sosialistisen ideologian kesken. Lukijalle on hyvä tässä vaiheessa määritellä, että islam ei ole monoteistinen uskonto vaan sosialistinen ideologia. Uskontoon kuuluu pelastussanoma, eikä sellaista ole islamissa kuin miehille. Naiset ovat paratiisissa joko seksiorjia tai palvelijoita.

Kumpi voittaa, kun vastakkain ovat islamin jihadistit ja tietotekniikka? Näyttöä on, että muslimit vastustavat kaikkea tieteellis-teknistä kehitystä, ellei se anna heille mahdollisuutta käyttää teknologiaa vastustajiensa tuhoamiseen, kuten 9/11 tai Iranin ydinaseohjelma. Näyttöä on myös siitä, että teknologisesti ylivertainen USA tuhoaa vastustajansa kuin tuulilasi itikan moottoritiellä.

Vaikka EU on kykenemätön estämään muslimien kansainvaelluksen Eurooppaan, islamin voittokulku ei ole luultavaa, ellei primitiivinen ideologia onnistu musertamaan teknologisesti paljon kehittyneempää vastustajaansa. Vaikka Euroopassa - ja Yhdysvalloissa - tapahtuukin suuri etninen puhdistus, kokonaisuutena ihmiskunnalla on ihan valoisa tulevaisuus. On kuitenkin raadollista todeta, että juutalaisillakin on nyt paljon valoisampi tulevaisuus kuin 75 vuotta sitten. Sama kohtalo on odotettavissa sinisilmäisillä (sic) ja vaaleaihoisilla eurooppalaisilla. Monen täytyy kärsiä ennen kuin digitalisaatio luuttuaa muslimien räteillä bataclanien verisiä lattioita puhtaiksi.

Kuten Nikke Pärmi totesi: "Näyddää pahalda. En minä idsesdäni välidä, mudda poikaparat, kuinka heidän kaikkien käy?"

4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Joo, sinänsä länsimainen yhteiskunta voisi jyrätä islamilaiset koska tahansa jos puhutaan pelkästä voimasta, osaamisesta ja organisoitumisesta. Olemme vaan siinä tilanteessa joka minua on mietityttänyt viime aikoina usein. Yleensähän yhteiskunta hoksaa hyvin nopeasti jos se on hyökkäyksen kohteena. Ja osaa tietysti reagoida. Näin on ollut maailman sivu. Nykyiset länsimaiset - erityisesti eurooppalaiset - yhteiskunnat ovat hyökkäyksen kohteena mutta kiistävät sen ja ilmoittavat että se, mikä on tosiasiassa hyökkäys on tulkittava voimavaran ja velvollisuuden yhdistelmäksi. Mikä on se kynnys, jolloin ne tunnustavat olevansa hyökkäyksen kohteena?

Mitä tulee tuohon digitalisoitumiseen niin näen sen sinänsä pelottavana. Työpaikkojen jatkuvan vähenemisen myötä se saa aikaan jatkuvasti (siis kantaväestön keskuudessa) lisääntyvän määrän ihmisiä jotka ovat sosiaalipalvelujen elättinä kohdusta hautaan. Ja kuinka kauan se sosiaalipalvelujen raha riittää? Varsinkin kun sitä jatkuvasti dumpataan etnisesti edistyksellisille ihmisille.

Pärmistä vielä:

- Herra eversti, duoda duoda, täällä on ryssiä pussissa.

- No eikö majuri tiedä mitä tilanteen kanssa pitää tehdä?

Vuorokautta myöhemmin:

- Herra eversti, majuri Pärmi, duoda duoda, nyt ei ole enää pussia… eikä ryssiä…

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, jos päätöksiä tekevät robotit ja imaamit, molemmat kykenevät yhtä epäinhimillisiin valintoihin. Itsestään ohjaaville autoillehan on jo kehitetty ohjelma, jonka tavoitteena oli ratkaista kumman robotti tappaa: tietä ylittävän rattaita työntävän naisen, jota ennen auto ei ehdi pysähtyä, vai ohjaako se itsensä bussipysäkille, jossa odottaa kolme nuorta miestä.

Näitä samoja moraalisia dilemmoja voimme ohjelmoida taisteluroboteille, sikäli mikäli muslimit päättävät ryhtyä sotaan vallatakseen Euroopan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Jos pohditaan islamilaisen ja eurooppalaisen juutalais-kristillisen maailman täysimittaisen sotilaallisen yhteentörmäyksen lopputulosta, ei kenellekään järki-ihmiselle voi olla epäselvää mikä on lopputulos.

Mutta jos eurooppalainen juutalais-kristillinen kulttuuri luhistuu omaa heikkouttaan islamilaisten maahantunkeutujien vyöryn edessä?
Katsokaamme Turkkia.
Se oli Itä-Rooman valtakuntaan kuuluessaan täysin kreikkalaisen, ortodoksikristillisen kulttuurin aluetta - ja mitä siitä on jäljellä?

Islamistit tuhosivat sen totaalisesti historiallisessa katsannossa huomattavan lyhyessä ajassa.
Mikä estää koko Euroopalle käymästä samoin, jos lähi-itäläisten ja afrikkalaisten varusmiesikäisten, aggressiivisten ja atleettisten miesten sallitaan tunkeutua maanosaamme siihen malliin, jota meille on vilautettu:
Suomen osuus voisi olla (joskin "asiantuntijoiden" märissä unissa, mutta silti ääneen sanottuna!) jopa miljoona?

En siteeraisi enää Nikke Pärmiä, vaan M/S Estonian kapteenia:
"Todella pahalta, todella pahalta näyttää tässä nyt kyllä!"

Estonia otti oman pohjakosketuksensa. Se ei enää nouse sieltä. Onko Euroopalla todellakin varaa ottaa pohjakosketus?
Se kun ei välttämättä ole niin matala kuin Estonialla, vaan voi olla yhtä syvä kuin RMS Titanicilla?

Kumitonttu kirjoitti...

Hyvä kommentti QK:lta. Itse lähinnä pohdin tuossa kirjoituksessa sitä, että me emme kykene estämään muslimien ryntäystä Eurooppaan, mutta jos ulkoistamme rajavalvonnan roboteille, heiltä se onnistuu.