sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mel's daughter in-lawSeurapiiripalstojen vakiolukijana, Seiskan kestotilaajana ja Ruotsin kuningasperheen vankkumattomana tukijana minun on ilo välillä raottaa seurapiirielämän kulissien takaisia saloja rakkaille lukijoilleni. Kiihkeänä antisemiittinä kyseenalaista mainetta niittänyt näyttelijä Mel Gibson on Daily Currantin mukaan joutunut Hollywoodin juutalaispiirien salaliiton ja juonittelun uhriksi. Melin 36-vuotias tytär Mary-Catherine Regina Gibson nai 42-vuotiaan lupaavana pidetyn tuottajan Ezekiel Sharonin. Nimestä voi päätellä, että Ezekiel ei ole katolinen niin kuin appiukkonsa.

Tyttärensä teosta syvästi järkyttynyt isä totesi jättävänsä ahneen "challahin järsijän" perinnöttä. Vaikka Mel vakuutti tehneensä kaiken oikein tyttärensä kotikasvatuksessa, lapsen osoittama kiittämättömyys paljastaa, että isäukon antamat elämänohjeet ovat kaikuneet kuuroille korville. Mel voi enää vain toivoa, että lapsiparka tulee järkiinsä ja jättää perheensä häpäisijäksi kutsutun puolisonsa. Kuin parhaassa komediassa konsaan, Melin kärsimyksen nostaa uusiin sfääreihin se tieto, että tytär kääntyi samalla juutalaiseksi. Uunituore appiukko yrittää siloitella tapahtunutta tyytyen lähestymään aihetta puhtaalla tilastomatematiikalla. Melin mukaan on vain luultavaa, että joku yhdeksästä lapsesta "on täysi kusipää luuseri", käyttäen isällistä ilmaisuaan.

Ilmeisesti Sharonin perheessä ei liene pikkuhiluista pulaa, sillä nuoripari tarjosi appiukolle sovinnon kättä luvaten, että sulhasen sisaret, jotka ovat kumpikin psykiatreja, voivat maksutta tavata Melin tämän tuntiessa tarvetta kallonkutistukseen.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan tämä juttu ankka? Daily Currant nimittäin väittää myös, että marsmönkijä olisi löytänyt kaiverrettuja kivilaattoja... Wikipedian mukaan Gibsonin vanhin lapsi on 33, eikä tuon nimistä lasta ole.

Kumitonttu kirjoitti...

No voi harmi.

Anonyymi kirjoitti...

On tainnut Anolta mennä lähdekritiikki ohitse. Daily Currant on Onionin ja Daily Mailin kaltainen huumorilehti.

Jaassu kirjoitti...

Jep, Daily Currant on Guardianin tyyppinen huumorilehti, jonka jutut tosin ovat yleensä kiinnostavampia kuin Guardianin. Kumpikaan valitettavasti ei kerro totuutta vaan vääristelee sitä. Guardian äärivasemmistolaiseen tyyliin ja juutalaisvastaisesti ja Currant taas huumorilla ja elämän myönteisemmin.

Daily Mail taasen on totuuden torvi joka ei peittele mitään, ja kertoo sen minkä muut lehdet ja media sensuroi. Ainut laatulehti näiden kolmen joukossa jonka uutisointi ei ole poliittisesti tai muuten vääristeltyä.

Anonyymi kirjoitti...

Daily Currant on lehtenä esimerkillisen rehellinen.

http://dailycurrant.com/about/
"Our stories are purely fictional. However they are meant to address real-world issues through satire and often refer and link to real events happening in the world."

HS ei anna vastaavaa ilmoitusta omasta sisällöstään, vaikka toisinaan aihetta olisi.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Lisävitsi.

Heteroavioparin lapsi kutsuu vanhempiaan "iskä" ja "äiskä". Homoparin lapsella taas on "iskä" ja "häiskä".

Hehehehehehehee

thulannguyen kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.