maanantai 22. huhtikuuta 2013

Suurteollisuus ja kansallissosialistit

YK:n alainen UNEP on ollut kirjoituksissani aiemminkin (mm. Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - Osa XVII 16.12.2012). Järjestö on ympäristöasioilla oikeutettu pyrkimys massiivisiin tulonsiirtoihin valkoisen miehen taakan osoittauduttua tehottomaksi länsimaiden keskiluokan käännyttämisessä internationalismiin. Olen myös kirjoittanut paljon siitä, miten liberaalissa fascismissa suuryhtiöt suostuvat tukemaan valtaeliitin poliittista agendaa, mikäli se vastineeksi saa aikaan kilpailunrajoituksia oman toimintansa eduksi. Tavallisesti tämä näkyy erilaisessa valvonnassa ja raportoinnissa, joka on suuryrityksille luonnollisesti merkittävästi edullisempaa yksikkökustannuksissa kuin pien- tai mikroyrittäjille. Tämä on muuten se sama linkki, mitä monet vasemmistolaiset käyttävät todisteena, kun he väittävät natsi-Saksan ja Hitlerin nousseen valtaan suuryritysten rahoilla.

Vaikka yleensä naureskellen suhtaudun noihin äärivasemmistolaisten nostamaan väitteeseen ylikansallisen suurteollisuuden myötäilevästä suhtautumisesta poliittisen eliitin kulloisinkiin opillisiin aatteisiin, täytyy sanoa että tänään tuli sellainen tapaus vastaan, joka sai niskavillat pystyyn. Nimittäin saksalainen lääkejätti Bayer on sitten päättänyt aloittaa yhteistyön (ylikansallis)sosialistisen UNEP:n kanssa. Kuvassa näkyy korallit, jääkarhut, vehnän tähkät, teollisuusmaiden saasteet ja monikulttuuriset tanssitytöt. Kaikki mahdollinen paska, mitä tässä "ilmaston lämpenemisessä" on käytetty Rooman Klubin ajoista.Lähes samanlaiseen suoritukseen päästiin Saksan kanssa kilpailevassa yhteiskuntamallissa:

5 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Haminassakin on tuulimyllyt jumalan kämmenellä nykyään.

En oikein tajua tuon mainoksen ideaa. Ollaanko siinä jättämässä materiaalinen maapallo ja siirtymässä lääketehtaan tarjoamaan paratiisiin?

Anonyymi kirjoitti...

Pörriä v*tuttaa yli kaiken se, että fascistisen valtion kanssa symbioosissa elävien suuryritysten voittoja paheksuttaessa niitä nimitetään oikeistolaisen politiikan tuloksiksi, ottamatta nyt kantaa siihen retoriseen, että olisiko parempi, jos ko. yritykset tekisivät tappiota.

Mielestäni EK on aivan yhtä vasemmistolainen organisaatio kuin SAK. Kuvitellun omanedun tavoittelu lainsäädännön avulla ei poikkea toisestaan mitenkään. Eturyhmäklikki vain on eri. Vapaudesta 5.

t. Pörri Orava

Tiedemies kirjoitti...

Käsitteiden väärinkäyttöä jälleen kerran. EK:n toiminta edustaa oikeistoa ja SAK:n vasemmistoa. Tämä on oikeiston ja vasemmiston käsitteiden ekstensio siten, kuin ne ovat historiallisesti ja sosiaalisesti muovautuneet.

Jos vastustaa kollektivismia kuten EK/SAK-korporativismia, niin vastustaa sitten. Mutta ei se ole "oikeistolaisuutta". Oikeistolaisuutta on se, että laitetaan kypärä päähän ja pamputetaan SAK:n jäseniä EK:n laskuun. Vasemmistolaisuutta on se, että tehdään toisin päin, paitsi että päässä on huivi tms.

Ei sekään tee ihmisestä Ässien kannattajaa että kannattaa Ilvestä eikä Tapparaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei sekään tee tehtaanjohtajasta oikeistolaista että johtaa kombinaattia kolhoosissa. Kyl Pörrillä vissi pointti tuossa on.

Anonyymi kirjoitti...

Itselleni on alkanut selvitä, että oikeistolaisuus tarkoittaa oikeutta ryövätä varat mulle ja kavereille.

Vasemmistolaisuus sitten tarkoittaa oikeutta ryövätä varat mulle ja kavereille.

Vasemmistolainen varustelu näyttäisi kuitenkin olevan tehottomampaa yhteiskunnallisen kehityksen kannalta verrattuna oikeustolaiseen varasteluun, joten siinä mielessä kannattaa enemmin tukea oikeistolaisia roistoja.

Fakta kuitenkin on, että liivijengejä nämä molemmat porukat ovat.