perjantai 22. maaliskuuta 2013

Perjantaivitsiä pukkaa

Tämän varassako lepää tulevaisuutemme?


Takku.net

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei mene jakeluun.

En tiedä mitään luentosaleista vankilassa, ilmeisesti semmoisiakin on. Ja miksei olisi? Käyväthän vangit töissäkin ja lehtitietojen mukaan voivat tienata enemmän kuin vartijat.

MItä tarkoittaa "vapaa" yliopisto? Eihän vapautta ylipäätään voi olla muualla kuin juuri kapitalistisessa yhtieskunnassa.

Mitä helvettiä??

t. Pörri Orava

Kumitonttu kirjoitti...

Niin... En tiiä... Ne on oikeesti vajakkeja. Jos ihminen pääsee yli(p)opistoon, niin luulis nyt että osais arvostaa saamaansa koulutusta, mutta ei. Mitä ne tekee - vaativat muita elämään heidän ehdoillaan. Tämän kaltaiset todisteet saavat minut kannattamaan lukukausimaksuja. Eivät kahjot ansaitse ilmaista koulutusta.

Anonyymi kirjoitti...


Jospa julisteen tekijä tarkoitti "vapaalla" yliopistolla "ilmaista" . Free (engl.) = vapaa, ilmainen

acc

Miltton Friidman kirjoitti...

Kiitos KT hyvästä postauksesta, ja hyvää viikonlopun alkua sinnekin!

Ne on oikeesti vajakkeja.

Erittäin vahvasti samaa mieltä. Tässä oma näkemykseni anarkisteista

Jos demarit ovat hölmöjä, anarkistit ovat retardeja

Espanjan sisällissodassahan anarkistit ottivat turpiin sekä Francon fasisteilta että kommunisteilta. Kertoo jotain kyseisen porukan älystä ja politiikan tajusta.

Vaitiolija kirjoitti...

Tää on tätä kun tungetaan hädintuskin lukutaitoisia korkeakouluihin olemaan tärkeitä ja fiksuja. Syntyy elitistejä, joilla ei ole hevon kukkua käsitystä ympärillä olevasta maailmasta.

DuPont kirjoitti...

Ehkä nuo tarvitsisivat jotain, mikäs se sana olikaan..., niin! Töitä. Jos ehtii ja jos yhteiskunnallinen vaikuttaminen ei työtä estä, muuten kyllä.

v8 kirjoitti...

Niin vajaata sakkia, anarko-arhinmäkikin eilen julisti kuinka verotuskin muuttuu vihdoin oikeudenmukaiseksi kun "verottomat" osingot poistuu. Todellisuudessa ainut hyötyjä on ison rahan omistajat. Kyllä vanhan rahan miehillä on hauskaa ku ne vie noita terijoki 3 poikia ku pässejä naruus. Meille maksajille on vähä turhan kalliit liput tähän näytökseen.

Kumitonttu kirjoitti...

acc saattaa olla oikeassa, koska "vapaa" on tuossa julisteessa aivan älytön sana. Luultavasti kyseessä on siis "ilmainen".

Kiitos Milttonille ja hauskaa viikonloppua sinnekin.

Vaitiolijakin ilmeisesti epäilee liimatilhien englannintaitoa?

DuPont saattaa olla turhan toiveikas. Jos ei mamu saa duunia niin hankalaa se voi olla liimatilhellekin.

Jaan v8:n ihmetyksen, miten Anarko-Arhinmäki palvelee pääomaa. Ei sillä, hyvähän se on että Suomi liityy mukaan verokilpailuun, mutta ihmetyttää että kommarit on siinä mukana.

L.K. Nelson kirjoitti...

Tässä vielä parempi perjantaivitsi.

Masturbanius on vauhdissa taas:

http://leostranius.fi/2013/03/varjokehysriihi-vaihtoehtoinen-leikkauslista-tuo-5-7-miljardia-saastoja/#more-8519

Anonyymi kirjoitti...

En ole ikinä tajunnut näitä toimeentulotukianarkisteja. Ei mene jakeluun tuo toiminta.

Mengelius olisi itse hyvä säästökohde, miljoonia säästyisi vuositasolla. http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymp%C3%A4rist%C3%B6/valtio-maksaa-j%C3%A4rjest%C3%B6ille-miljoonatuet-luonnonsuojeluun-1.34756

Lexan luulisi maksavan mielellään myös suunnittelemaani pyörätiemaksua, 681 euroa vuodessa. Sehän on vain pari euroa päivässä. Käyttäjä maksaa, niinhän lehdissä kerrotaan.

Vihreä Lankakin maksaa veronmaksajille yli miljoona euroa vuodessa. On siinä sivulla hintaa.

Juha kirjoitti...

"Vapaa" yliopisto, sikäli kun sen 20 vuotta kuvioissa pyörineenä ymmärrän, tarkoittaa sitä, että valtio antaa yliopiston nollatutkijoille niin paljon rahaa kuin he haluavat, että voivat puuhastella siellä "työkseen" juuri sitä mitä haluavat. Vastakohta on siis markkinatalous, missä kukaan ei olisi kiinnostunut näistä nollatutkimuksista niin paljon, että maksaisi niiden tekemisestä, vaan harrastelu pitäisi tehdä omilla rahoilla samalla, kun joutuisi oikeisiin töihin.

Kumitonttu kirjoitti...

Hampus teki hyvän noston. Straniuksen blogi avaa avoimen näkymän älyllisen elämän puutteeseen. Kun katsoo vihrää on kuin katselisi kuunpintaa - eloton ja kylmä.

Tikan ehdotus polkupyöräverosta on hyvä. Maksaahan se katuverkosto jos se maksaa kuulemma tieverkonkin. Ja pisteenä iin päälle, polkupyöräilijän CO2-päästöt ovat samaa luokkaa kuin autoilijankin. Tai itse asiassa vähän enemmänkin.

Juha taisi sittenkin osua oikean tuon "vapauden" suhteen. Jos vapaus olisi vapautta ajatella ja tutkia, kuten kirkon valtakaudella pelättiin, niin olisin minäkin sen puolesta barrikadeilla. Mutta jos se siis onkin tekemättömyyden maksattamista muilla ihmisillä, niin menkööt itseensä.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden ollessa itse yksi suurimpia tai ainakin vaikutusvaltaisimpia vapaamatkustajaryhmiä on todella käsittämätöntä lueskella noita Mengeliuksen ideoita. Nehän ovat kuin 11-vuotiaan aivoituksia. "jos minä en jotain tarvitse, sitä ei tarvitse kukaan, ja jos joku sellaisen haluaa se saa maksaa siitä ihan sikana niinku"

Kyllähän jokainen meistä osaa muille keksiä kaikenlaisia maksuja vaikka kymmeniä mutta mihin se vie tätä maata. Ja nyt tuo porukka on saanut valtaa tehdä noita päätöksiä oikeasti. Voi hyvää päivää sentään.

En ole itse ajanut polkupyörällä varmaan yli viiteen vuoteen metriäkään, joten en TARVITSE pyöräteitä. En minä niitä silti ole kieltämässä ja voin vähän niistä maksaakin veroissa. eikö vihreä ole valmis maksamaan pyöräteistä tai pienestä summasta pyöräveroa, vain pari euroa päivässä. Ei pitäisi Leollekaan paljoa painaa viidenkymmenen tonnin vuosituloilla.

Vihreä sen sijaan tarvitsee autoteitä ja parkkipaikkoja jo siihen, että vihreän elämän rahoittajat pääsisivät työpaikoilleen, kauppaan saadaan luomuruokaa mahdollisimman hiilineutraalisti ja Lexakin pääsee siten taas "töihin" suunnittelemaan uusia metkuja meille maksajille, näin se ympyrä sulkeutuu.

Vihreät tarvitsevat vihollisensa, ilman vihollista aate on tosiaan tyhjä kuin kuun pinta. Siksi vihreä aate onkin pohjimmiltaan vihaa. Ja viha on sokeaa, järki on heitetty narikkaan ja moposta poistettu eturengas tarpeettomana, kuten hauska sanonta kuuluu.

Juha kiteytti vapaan yliopiston. Vapautta tuntuu olevan tuolle opintotukianarkistien porukalle kaikki mikä on itselle kivaa ja minkä joku muu maksaa. Tunnen muutamia tuon tyyppisiä "yliopistotutkijoita", parhaimmat eivät oikein edes osanneet kysyttäessä selittää mitä siellä yliopistolla tutkivat jo ties kuinka monetta vuotta.

Lexaa lainatakseni: " Kyse on vain poliittisesta priorisoinnista."

Kumitonttu kirjoitti...

Ehehehe.... Tikan kommentti kirvoitti hymyn suupieleen. Tuo ajatus polkupyöräverosta ei oikeasti ole yhtään hullumpi. Hitto olis kiva nähdä miten vesimelonit kiemurtelis ja raivoa puhisten ihmettelisivät miten kukaan voi olla niin dorka että ehdottaa mielikuvituksellisia veroja.

L.K. Nelson kirjoitti...

Kuka osaisi masinoida kansalaisaloitteeen polkupyöräverosta? Allekirjoittaisin heti.

Kumitonttu kirjoitti...

Maastopolkupyörille vai miksi niitä kutsutaan, niin voisivat olla vielä vähän kalliimpia.

Mutta oikeasti, nyt joku järjestämään moinen kampanja, olen mukana.

L.K. Nelson kirjoitti...

Veron määrä voisi olla sidottu vaihteiden määrään. Vaihteettoman vero voisi olla vaikka 300e per vuosi, 21-vaihteisen 6300e.

Ja niillä trikoilla pitäisi olla vero myös.

Kumitonttu kirjoitti...

Joo, tai sitten tuumakoon mukaan: mieti kun Kallion vihertilhit polkisi sellaisilla viiden tuuman donitseilla hahahahaaa...

Anonyymi kirjoitti...

Trikookiitäjät voisivat maksaa veroa progressiivisesti aina vaihteiden määrän mukaan. Kukaan ei nimittäin tarvitse yli 20-vaihteista, ylitehoista fillaria. Jos joku sellaisen haluaa siitä on oltava valmis maksamaan. Periaatteena on että käyttäjä maksaa.

Pyöriin tarvitaan tietenkin rekisterikilvet ja katsastus. Ajokorttiuudistusta mietiskelen tässä parhaillaan. 4-vaiheinen kurssi nyt alkuun.

Kumitonttu kirjoitti...

Vuotuinen käyttömaksu jokaiselle pyörälle myös! Jos kärähtää maksamattomasta käyttömaksusta, niin tukka pois ja linnaan.