maanantai 28. tammikuuta 2013

Leo Stranius - rodunjalostaja

Vasta eilen saatiin julkisuuteen IPCC:n toistaiseksi laajin raportti norjalaisen Terje Berntsenin johtamalta ryhmältä. Se ennustaa, että maapallon lämnpötila ei nousekaan edes kahta astetta eikä sitäkään välttämättä ennen kuluvan vuosisadan loppua (IPCC tunnustaa - olemme valehdelleet 27.1.2013. Mutta koska tänne peräpohjolaan kannetaan aikakin postitse, ei Luonto-Liiton toiminnanjohtaja Leo Stranius ole asiasta vielä lainkaan tietoinen blogisaan. Leo käyttää Maailmanpankkia ilmaston lämpenemisen todistamiseen. Maailmanpankki ei tee ilmastotiedettä eikä oikeastaan mitään muutakaan tiedettä, ainakaan mikäli on uskominen johtaviin länsimaisiin päättäjiin, jotka kovin sanoin arvostelevat IMF:n harjoittamaa politiikkaa euron kriisimaiden hoidossa.

Stranius siis voi käyttää IMF:n raporttia tieteelliseen työhön verrattavana todistusaineistona ilmaston lämpenemiselle. Jos kuka tahansa skeptikoksi kutsuttu käyttäisi samaa, hänet naurettaisiin pihalle. Toki tämä yhtäältä osoittaa Straniuksen kunnianhimon ja ymmärryksen tieteen menetelmistä ja sitä myöten myös koko ilmastoalarmismin, koska en usko Straniuksen tulla tupsahtaneen sattumalta noin näkyvälle paikalle liikkeen suomalaisessa sisäpiirissä. Stranius heijastelee liikkeen osaamisen tasoa laajemminkin, näin on perusteltua väittää.

Straniuksen kirjoituksen paras kohta on silti vielä edessä. Hän intoutuu pohdiskelemaan vaihtoehtoja ihmiskunnan tulevaisuutta varten, ja olisi valmis jopa rodunjalostukseen. Sinänsä siinä ei ole mitään uutta, sillä kaikilla sosialistisilla (utopioilla) liikkeillä on ollut tavoitteena luoda uusi ihminen - homo sovieticus tai vastaava. Nyt Stranius hahmottelee, että
Keinoja voisivat olla esimerkiksi ihmisten fyysisen koon pienentäminen, syntyvyyden alentaminen, ihmisten tekeminen yliherkäksi punaiselle lihalle tai silmien muokkaaminen siten, että ihmiset voisivat työskennellä ilman valoja. Myös ihmisten epäitsekkyyden ja empatiakyvyn lisäämistä lääketieteellisesti on ehdotettu.
Voi jumalauta. Samassa lauseessa vilisee malthusilainen syntyvyyden alentaminen, kommunistinen kansanvihollisten telkeäminen pimeisiin vankityöleireihin ikitundralle ja natsismiin liitetty kasvisruokailu puhmattakaan mistään pahemmasta.

On hienoa että Vihreät sosialistit näyttävät näin avoimesti todellisen luonteensa. Olisi hauska nähdä, mitä media toteaisi, jos joku teuvohakkarainen kirjoittaisi, että "maahanmuuton kustannusten pienentämiseksi voitaisiin sopeuttaa esimerkiksi pienentämällä heidän fyysistä kokoaan, alentaa syntyvyyttään, tehdä heidät allergiseksi halal-lihalle tai muokata silmiä että he näkisivät työskennellä pimeässä. Myös lähi-itämaalaisten epäitsekkyyden ja empatiakyvyn lisäämistä naisia kohtaan lääketieteellisesti on ehdotettu."

Varsinkin, jos Auschwitzin keskitysleirin vapautumisen vuosipäivää on juuri kunnioitettu edellisenä päivänä? Stranius uhkailee, että jos ette suostu alentamaan elintasoanne vapaaehtoisesti - täit, loiset ja syöpäläiset - me otamme teidät leireihimme jalostettavaksi.

Niin - mitä luulette, älähtäisikö media?

[Päivitys 29.1.2013 klo 22:20
Leo Stranius kävi lukemassa tämän kirjoituksen bloggerin mukaan viimeisen tunnin aikana. Ei kommentoinut.]

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Stranius uhkailee, että jos ette suostu alentamaan elintasoanne vapaaehtoisesti - täit, loiset ja syöpäläiset - me otamme teidät leireihimme jalostettavaksi".
Ei tässä ole tarvinnut vapaaehtoisesti elintasoaan alentaan, kyllä energiaverot, auton käyttömaksut ym. tekevät sen puolestamme.
Nostan hattua Leolle, kun hän pystyy kutsumaan itseään ja kumppaneitaan loisiksi ja syöpäläisiksi. Rehellistä puhetta!

Anonyymi kirjoitti...

Leo Mengelen sivuilla todella lukee noin. Palautuu mieleen Palefaken tokaisu "tarvittaisiin ihmiskuntauudistus".

Nyt kuvakaappaus talteen. Ei silti että tuohon mikään media tarttuisi mutta kunhan vankileirit alkavat täyttyä voimme sitten, ne ketkä vielä jotain näkevät, ihmetellä että kannattiko niitä Vihreitä sittenkään äänestää vaaleissa.

Pisteet annan Leo Mengeliukselle rehellisyydestä.

Tikka

IDA kirjoitti...

No, vaikka nuo Straniuksen tulevaisuudenkuvat ovat harhaisia, niin kyllä hän näyttää näkevän nuo ilmaston- ja ihmisenmuokkauksen uhkina, eikä mahdollisuutena.

Juha kirjoitti...

LOL, eipä tulis Kumiksesta transhumanistia. (Sopii katsoa Wikipediaan, jos sana ei ole tuttu.)

Straniusta minäkin pidän kajahtaneena, ei siinä sinänsä mitään.

Kumitonttu kirjoitti...

Opin transhumanistin terminä kun luin Ellilää eka kertaa. Pidän kuultavana että ihmiseen päätään yhdistää teollisesti tuotettuja elimiä kuten pimeässä näkevät silmät, tarkempi hajuaisti, lisää muistia jne jne jne. Mutta en toivo että valtio säätää asian pakolliseksi kuten Stranius. Jos siä tai mä itse haluamme lyhentää itsemme luolissa eläviksi leiriläiset niin ok, mutta se ei ole Stranuksen asia millään tavalla.

Kumitonttu kirjoitti...

Tekstisyöttö hiukan muutti sanoja matkalla.

Anonyymi kirjoitti...

Straniusfäärissä on mielenkiintoisia asioita. Mm. sana "meripisaroita". Mitä lienee... Mutta jos "meripisaroita" suihkutetaan ilmakehään, niin eikö tuloksen ole lopulta se, että sataa suolaista vettä ties minne, vaikka viljelysmaalle? Kysehän oli pisaroista eikä höyrystä.

Pidän myös mielenkiintoisena aavikoiden peittämistä heijastavalla materiaalilla. Kukahan tuon maksaisi?

Anonyymi kirjoitti...

Yritin eilen kommentoida Leo Mengelen blogiin kutakuinkin näin:

Etkö Leo ole huomannut, että jopa Gaia -uskontonne perustaja James Lovelock on tullut katumapäälle ja pahoittelee syvästi Viheruskonnon aiheuttamaa mittaamatonta inhimillistä tuskaa ja kärsimystä, ja eroaa ylipapin virasta.

Tämän ja parin aikaisemmankin kirjoituksesi perusteella sinussa, Leo, olisi todellista ainesta virkaan. Mielisairautta ainakin löytyy riittämiin.

- Pörri Orava

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Olen vahvasti sitä mieltä, että sosiaalihuolto ja keikenmaailman korvaukset pitää lopettaa.

Koulunkäynti ja opiskelu maksulliseksi, lääkäri ja sairaalat maksulliseksi.

Jonkunlaista luonnollista karsintaa pitäisi tapahtua, ei tätä (Straniusta jms.) kestä luonto.

Miksi meidän pitää maksaa veroa ja elättää tuommoisia ihmisiä?

- buuri johannesbuurista -

Anonyymi kirjoitti...

Jos pieni kevennys sallitaan näkyy Jalostajalla olevan sloganina "Tehdään hyvää yhdessä!"

Hyväähän se Mengeliuskin tarkoittaa, kai. Vaikkei taida blogiinsa eriäviä mielipiteitä salliakaan.

Tikka

L.K. Nelson kirjoitti...

http://www.hs.fi/sunnuntai/N%C3%A4in+nelihenkinen+perhe+asuu+35+neli%C3%B6n+yksi%C3%B6ss%C3%A4+Helsingiss%C3%A4/a1359788575882

Hesari julistaa Leksan Suomen parhaaksi ihmiseksi.

Tuota voisi luulla sarkasmiksi, mutta kun kyseessä on Hesari ja vasemmistolainen toimittaja, näin ei ole. Vasemmisto ei uusinna sarkasmia.

Kumitonttu kirjoitti...

Olipa mainiosti todettu "Leo Stranius - Suomen paras ihminen". Voi jehna.

Tuo penaali Jussi Konttinen kirjoittaa, että pienten lasten kanssa ei tarvitse tilaa kun lapset on siellä missä vanhemmatkin. Ymmärrän, että on niitä vanhempia, joille lapsi on koko elämän sisältö. Sellainen on valmis mihin tahansa pitääkseen lapsen itsellään ja lähellään.

Minusta kultainen keskitie olisi aina ja joka asiassa parempi juttu. Ahtautuminen yksiöön voi olla tiedostavan iskän mielestä kiva juttu, mutta entä jos lapsen luonne ja persoonallisuus eivät ole samanlaisia? Entä jos lapsi haluaisi omaa rauhaa. En tiedä, mielenvikaista läppändeerusta toimittajalta.

Anonyymi kirjoitti...

Aika taantumuksellista väittää Mengeliusta Suomen parhaaksi ihmiseksi. Mengelius on kuitenkin mies ja ainakin jossakin määrin hetero. Minä ehdottaisinkin Suomen parhaan ihmisen tittelin antamista "Tomille", joka kaiken muun lisäksi suunnittelee vapaudesta haaveilevien tappamista.