torstai 22. marraskuuta 2012

Valitut palat

Minä tässä taannoin anonyymina osoitin, ettet ymmärrä hölkäsen pöläystäkään ilmastonmuutoksen fysikaalisesta perustasta (blogaus "Uskovaiset on rumia ja haisee pahalle"). Koska sinulla ei ole asiasta mitään ymmärrystä, niin et ole kykenevä arvostelemaan ilmastotiedettä. Sama koskee valtaosaa ilmastoskeptisiä kommentaattoreistasi (ehkä Pikkupoikaa lukuun ottamatta).
kohteessa Kapitalismi vs hyvinvointi

Tomi M. Paananen

12.11.2012

Kumis, olet tyhmä kuin aidanseiväs. Pitkänajan keskiarvon ennustaminen on ihan eri asia kuin lyhyenajan kaoottisten fluktuaatioiden ennustaminen. Ilmasto on sään pitkänajan keskiarvo, joten sen muutokset on numeerisesti helpommin hallittavissa. Te tieteestä mitään ymmärtämättömät moukat ette tule tätä koskaan tajuamaan.
kohteessa Yrittämisestä piste

Tomi

18.11.2012

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs KT tekisi Talvivaaran kaivokselle, sulkisi vai antaisi laskea jätevedet edelleenkin luontoon?
22/11/12

Anonyymi kirjoitti...

En ole Tomi. En vaadi Talvivaaran sulkemista, mutta yhtiöt on velvoitettava ottamaan vakuutukset ympäristövahingoille.
Konkurssin sattuessa vakuutuksesta maksettaisiin siivouskustannukset.

Yhteiskunnan ei pidä maksaa mitään vahinkokustannuksia yksityisten yhtiöiden törttöilyistä.

Jos yhtiöllä ei ole varoja tai vakuutusta siivoukseen, ei muuta kuin yhtiön omistajat ja johtajat maksumiehiksi.
22/11/12

Anonyymi kirjoitti...

Sinä valehteleva paskapää. En ole Tomi, ja tekstini ei ollut tuo. Olet surkea munaton idiootti, jonka äly ei riitä mihinkään. Olet tyhmin ihminen, jonka blogistanissa olen tavannut. Kirjoittelet lähes aina asioista, joista et ymmärrä hölkäsen pöläystäkään. Niskalaukas tekisi sinulle hyvää.
kohteessa Lisää valvontaa

22/11/12

Tomi Paananen tomimpaananen@gmail.com 23/11/12 klo 11.18 (16 minuuttia sitten)

-> Kumitonttu
Katsoin sopimuksen olevan purettu, kun jatkoit valheellisen paskan tuottamista. Kai patologinen valehtelu on tyypillistä kaltaisille idiooteille.

Et muuten voi todistaa yhdenkään tekstin olevan minun (anot eivät ole), et ole julkaissut niitä missään. Ne voivat olla yhtä hyvin omaa sepustustasi.

Kumis, et voi osoittaa, että yksikään noista teksteistä olisi Tomin. Et ole julkaissut niitä missään. Ne voivat olla omaa keksintöäsi.
kohteessa Valitut palat

Arska
23/11/12 klo 11:13

9 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Vittu huoh...

(ei voi muuta sanoa)

"Jos et ole kanssani samaa mieltä, niin hirttäminen tai niskalaukaus".

RH kirjoitti...

;)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo jutussa oleva kuva tai lähinnä henkilö aikoinaan ollut maatalousnäyttelyssä Mr Lehmipoika -kisassa vai Maajussille morsian -ohjelmassa?

tommi kirjoitti...

Moni varmaan pitää Tomin juttuja rasittavina, mutta tuollainen koko nimen ja kuvan esittäminen ihmisestä, joka ei syystä tai toisesta signeeraa juttujaan kuin etunimellään, ei oikein tunnu urheiluhengen mukaiselta.

Kumitonttu kirjoitti...

Hän lupasi olla signeeraamatta täällä edes etunimellään, mutta päätti sittenkin jatkaa blogini saastuttamista. Jos haluaa julkisuutta, ei voi valita millaista julkisuutta saa.

Sovimme hänen kanssaan, että hän pysyy täältä pois, mutta tavoilleen uskollisena hän valehteli omaksi edukseen. Jos huomautin asiasta sähköpostilla, hän valitteli ettei voi äkkipikaiselle luonteelleen mitään. Hänen mukaansa hänen ei kuitenkaan tarvitse pitää lupauksiaan, koska lupaukset ovat vastoin sosialistin maailmankuvaa, jossa "käytännöllisyys ylittää periaatteet".

Valkea kirjoitti...

Ruukinmatruunakin joutuu jatkuvasti syöttämään banaanisaarten sosetta Tomille. Tilanne on sama kaikkialla missä Tomin negativistinen persoona ilmentää itseään.

Miltton Friidman kirjoitti...

Moni varmaan pitää Tomin juttuja rasittavina, mutta tuollainen koko nimen ja kuvan esittäminen ihmisestä, joka ei syystä tai toisesta signeeraa juttujaan kuin etunimellään, ei oikein tunnu urheiluhengen mukaiselta.

Mun mielestä ei ole niin paha asia. Tuleepahan julki millaiset ihmiset uhkailevat hirttämisellä ja niskalaukauksilla.

Jos ei kestä julkisuutta, niin sittenhän voi pitää suun kiinni ja käyttäytyä kuten normaalit, rehelliset kunnon ihmiset.

Ei ole (sanan)vapautta ilman vastuuta (sanomisistaan).

Aiemmin vastustin sitä, että KT otti esiin ne kaksi blogaajaa, jotka hän mainitsi nimiltä, mutta tiedä oliko sekään niin huono juttu.

Tottakai se, että toinen on anonyymi ja toinen on omalla nimellä saattaa tuntua ns. puskasta ampumiselta, mutta jos mitään lakeja ei ole rikottu, niin mun mielestä kaikki ok.

Jaassu kirjoitti...

Minusta on hyvä että paljastit 'tomi' nimimerkin oikean henkilöllisyyden.

Sellainen asiallisen keskustelun tuhoaja ettei pahempaa ole.
Vuosikausia pilannut useiden hyvien blogien keskusteluja.

Toivottavasti menisi joillekin äärivasemmiston foorumeille riekkumaan.

Tomi kirjoitti...

Jaassu, minun henkilöllisyyden olisit saanut helposti itsekin paljon ennen Kumidildon paljastuksia (profiilissani näkyy nimittäin sähköpostini).

Mitä foorumeita olen tuhonnut?