lauantai 6. marraskuuta 2010

Sairas uskonto - mikäköhän?

Vuoden teema on viharikos, joita nähdään siellä sun täällä. Viharikos on lievimmillään poliittisesti korrektin kielenkäytön rikkomista. Eivätkö nyt ne samat tahot, Osmo Soininvaara ym., jotka kiljuivat suoraa huutoa Mavi Marmaran välikohtauksessa kesäkuussa, voisi esittää mitä jyrkimmän paheksuntansa siitä, että valtiollinen tv-kanava näin räikeästi rikkoo ns. lastenoikeuksien julistusta?


Egypti mainitaan Turkin ohella esimerkkinä maltillisesta islamilaisesta valtiosta. Egyptiläinen tv-asema lähetti viime vuoden keväällä tuon yllä olevan videon.

4 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Tuolla http://www.memritv.org sivustollahan on noiden lähi-idän maiden televisioiden vihaohjelmista vaikka kuinka paljon muitakin esimerkkejä.

Todellinen aarreaitta mainfestoimaan 'rauhanuskonnon' valtavaa rauhantahtoa meille ymmärtämättömille. Kovin ikävää että nuo vain harvoin jos koskaan vakuuttavat suvaitsevaistoa.

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenta GPI!!!

Näin on, Memri tekee arvokasta työtä. Ensin ajattelin, että arabimaiden johtajat eivät ymmärrä, siis tajua, että kaikkea heidän tekemisiään ja sanomisiaan kyllä kuunnellaan täällä lännessä. Sitten tajusin, että he tietävät sen mutta eivät välitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vaan siinäpä oli mukava pläjäys sekä rauhanpropagandaa että kasvatustyötä, josta meilläkin on velvollisuus ottaa oppia.

Tietysti pelkkä Allahin huutaminen ei heitä auta, sillä ongelmana on se, että juutalaiset ampuvat vastaan ihan perkeleesti.

Kuvaamasi tahot pitävät varmasti tämmöisistä pikkukakkosista lärppänsä kiinni, koska wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen, tai jotain sinnepäin.

Kumitonttu kirjoitti...

Suvaitsevaisto ei ota tätä puheeksi samasta syystä kuin ei sitä, mitä mikin maksaa. Silloin joudutaan puhumaan inhottavan rahvaanomaisesti ikään kuin raha olisi joku este, muka. Mutta Suomen kansa on sen verran sivistynyttä, että jos sille kerrotaan perustelut ja hinta, se osaisi laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Juuri tästä on kyse esimerkiksi mamu-asioissa, Kreikka-tuessa ja eliitin inhoamisessa. Kaikki tajuavat ettei lapsen saa antaa päättää kodin asioista, joten ei sille tarvitse kaikkea kertoakaan. Mutta kun aikuiset ihmiset maksavat veroja ja heitä pidetään pimennossa, ei ihme että porukka kyipiintyy.