perjantai 13. elokuuta 2010

Meri-Sisko merihädässä

Sisäministeriön maahanmuutto-osaston neuvotteleva virkamies Meri-Sisko Eskolalla on väärä titteli. Meri-Sisko ei ole tullut neuvottelemaan vaan komentamaan (MTV3):
(1) On totuttava siihen, että meidän yhteiskuntamme monimuotoistuu kielen ja
ihmisten taustojen puolesta
Miksi siihen on muka totuttava - kuka niin on päättänyt? Asioihin voidaan vaikuttaa, eikä mitään asiaa pidä vaan hyväksyä vain siksi, että joku muu rajojemme ulkopuolella jotain haluaa.
(2) Meillä pitäisi olla yhteiskunta, jossa kunnioitamme
tasa-arvoperiaatetta
No niin, tulihan se tasa-arvo sieltä. Olemassa olevan järjestelmän, status quo, kannattajat (lue: ne, jotka siitä hyötyvät) vaativat poliittisesti hyväksyttyä kielenkäyttöä. Nyt olemassa oleva järjestelmä kannattaa tasa-arvoa, jonka juuret ovat sosialismissa. Sosialismi on pakkoon perustuva oppi - yhden tasa-arvo on toisen vapauden rajoittamista. Vastakkainen yhteiskuntamalli perustuu yksilön vapauteen eli klassiseen liberalismiin. Meri-Sisko on virkamies, jotka ovat taipuvaisempia kannattamaan, vasemmiston perinteisessä hengessä, kansalaisten lisääntyvää valvontaa ja erilaisia pakkoja.
(3) Maahanmuuttokeskustelu alkaa saamaan poliittista sisältöä, mikä on hyvä
suunta. Alkusyksystä keskustelulla ei ollut sisältöä, ja se oli aika
asiatontakin.
"Alkaa saamaan sisältöä" vasta kun eliitti alkaa puhua jotain koittaen olla loukkaamatta ketään? "[Perussuomalaisten puheissa] viime syksynä ei ollut sisältöä vaan se oli asiatonta" paljastaa vielä paremmin nykyiseen järjestelmäämme pesiytyneen poliittisesti korrektin kielenkäytön vaatimuksen ongelmat ja mukanaan tuomat vaarat. Vaikka arvostan asiantuntemusta, niin Meri-Sisko ei edusta poliittista asiantuntemusta, joten häneltä ei pitäisi edes kysyä tuollaisesta mielipidettä. Uskallan väittää, että jokaisella tämän blogin lukijalla on enemmän poliittista asiantuntemusta. Jos minun kirjoitukseni kiinnostavat, niin oletan niiden olevan kiinnostavia lähinnä siksi, että yritän kuvailla, kuinka ajankohtaiset tapahtumat tulee nähdä osana laajempaa poliittista ideologiaa. Jos se kiinnostaa, niin ihmisellä täytyy olla hyvä poliittinen asiantuntemus taustalla. Ei nämä voi muuten kiinnostaa.

Sitä minä vaan, että ymmärtääköhän Meri-Sisko loppujen lopuksi sitä, mitä hän tuli puhuneeksi ja mihin ottaneeksi kantaa? Hän luultavasti tahattomasti mutta hyvin paljastavasti eritteli ne seikat kohta kohdalta, joiden takaa paljastuu puhtaasti ideologinen, poliittinen aate, jossa ylikansalliset epädemokraattiset tasa-arvon nimellä pyhiteyt päätökset runnotaan poliittisesti korrektin kielenkäytön vaatimuksilla läpi ilman kitkaa. Ihailkaa, miten kattava lista yhdessä pienessä haastattelussa:

3. poliittisesti korrektin puheen vaatiminen
2. tasa-arvon vaatiminen
1. ylikansallisen päätöksenteon vaatiminen

3 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Terve Teppo väkevästä aloituksesta! Ei tuo juttu kehenkään erityisesti nojaa, kyllä siellä koko valtiolaivan komentosillalla ollaan sokeita. Ja valitettavasti kehitys on kaikissa länsimaissa sama.

Maahanmuuttohan on saanut kasvot tälle maailmaa halaavalle vasemmistolaiselle ylikansalliselle yksilön vapauksia rajoittavalle toiminnalle, koska se on niin irvokas. Jos me puhuisimme karkkiverosta tai ilmastoverosta, niin asia ei saisi näin paljon palstatilaa. Siinä mielessä säälin hiukan mamuja, että ovat joutuneet tahtomattaan vihervasurien pelinappulaksi.

Vasarahammer kirjoitti...

Yksi yhdistävä tekijä, joka on ns. maahanmuuttokritiikissä jäänyt vähemmälle huomiolle, on globalismi.

Globalisti uskoo ylikansalliseen hallintoon ja siihen, että maailma on järkähtämättä etenemässä kohti sellaista. Tässä mielessä usko ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen palvelee globalistisia päämääriä.

Ylikansallinen hallinto katsoo asioita sen verran korkeasta horisontista, että ihmisryhmien väliset erot nähdään mitättöminä ja pinnallisina ja kansainvälisyys sekä monimuotoisuus itsestään selvinä ja tavoiteltavina asioina.

Kumitonttu kirjoitti...

Helvetin hyvä kommentti Vasaralta! En pysty lisäämään tuohon mitään, mikä tekisi sen ansiokkaammaksi.