lauantai 29. joulukuuta 2018

Ajatollahin ajatuksia

Kuffirien saatua pakanamenonsa pidettyä, on aika taas palata normaaliin päiväjärjestykseen ja muistuttaa Brysselin hallintoalamaisia, millä tavalla kuri ja järjestys maassa säilyy. Sitä varten nostan kansalaisten tietoisuuteen Armas J. Pullan suomentaman mestariteoksen "Ajatollahin ajatuksia", jonka halal-kustantamo Arvi A. Karisto Oy vuonna 1980 painoi. Jolloin Suomessa oli, hullunkurista kyllä, nykyistä parempi sananvapaus.Tutkimuksen mukaan 47% suomalaisista uskoo enkeleihin, ja johtavassa asemassa olevista jopa 60% (Hesarin uutinen vuodelta 2014). Islamissa enkeli on dzinni, josta siis englannin kielen Genius tulee - lampunhenki, jos muistatte Tuhannen ja yhden yön saduista. Turha siis väittää, että islam olisi taikauskoa ja höpöpuheita. Lakiuskonto tulee ottaa kirjaimellisesti, koska muutenhan se ei ole lakiuskonto. Siinäpä hiukan pureskeltavaa Vihreille (JSN:n puheenjohtaja Elina Grundström: Islam muistuttaa hyvin paljon hyvinvointivaltiota).Länsimainen islamin ihailu on niin perverssiä, että on mahdotonta kuvitella mitään järjettömämpää. Ihminen, joka rinnastaa islamin kristinuskoon tai juutalaisuuteen tarvitsee ammattiapua. Koraanista yli puolet sisältää ohjeet, kuinka vääräuskoisia tulee verottaa, nöyryyttää tai tappaa ja toinen puoli onkin opastusta sukupuolivietin tyydyttämiseen tyylii "kohtele vaimoasti hyvin, sillä hän on sinun sukupuolisten halujesi tyydyttäjä".Suomeen muuttanut iranilainen sosialisti Alan Salehzadeh on joulupyhinä kirjoitellut kummallisia horinoita (Sharia-laki ei ole kokonaan paha), joiden mukaan islam kuuluu Suomeen eikä sharia-laki ole kaikilta osiltaan huonosti yhteensopiva länsimaisen oikeuskäytännön kanssa. Salehzadeh on esimerkki "maltillisesta muslimista", joka kieltäytyy vuoropuhelusta, ja ainakin blogistinne kommentteja hän ei julkaise lainkaan. Vaikka hän lieneekin lukenut Koraaninsa, muistutan häntä, kuka Koraanin mukaan kelpaa sharia-lakia tuomitsemaan (ote em. kirjasta):
Koraanin mukaan kuka tahansa tuomari, joka on mieskuntoinen, oikeauskoinen, koraanin lait tunteva, oikeamielinen, hyvämuistinen eikä ole äpärä tai nainen, pystyy tuomitsemaan minkä tapauksen tahansa.
Tämä on hyvä pitää mielessä, kun joku puolustaa shariaa. Se on täysin mielivaltainen laki, josta ajatollah Khomeini toteaa varsin suorasukaisen osuvasti:
"Että maalliseen oikeuteen viety asia saataisiin Euroopassa lopulliseen päätökseen, siihen kuluu usein vuosia ja vuosia. Sen sijaan islamilaiselle tuomioistuimelle riittää pari, kolme päivää tuomion julistamiseen. Ja kuitenkin sanotaan, että koraanin lainpykälät ovat säälimättömiä, arabien kovuuden inspiroimia!"
Näillä eväillä kohti vuotta 2019.

9 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Alan Salehzadeh on jo paljastanut todellisen karvansa:

https://www.anteryasa.fi/alan-salehzadeh-on-susi-lampaan-vaatteissa/

Hän on taqiyyaa suoltava islamisti.

Kumitonttu kirjoitti...

Menatto.fi -kotisivuilla todetaan näin huvittavasti:
"Kannustamme avoimeen yhteiskunnalliseen keskusteluun maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta."

Ja sitten itse vaiennetaan muita keskustelijoita, kun ensin on kehotettu shariaan. En voi käsittää miten pöljää toimintaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Joku Grundströmin kaltainen ääliö saattaa tietysti ihan pokkana väittää että ei se Khomeini noin sanonut tai ei ainakaan ajatellut ja islam on pohjimmiltaan pohjoismaista punavihreää sosialidemokratiaa. Itselleen valehtelu ei ole voimalaji vaan tekniikkalaji.

Tuo Salehzadeh on aikanaan – ajoittain – puhunut jopa järkeä mutta nykyisin häiskä keskittyy lähinnä islamin valkopesemiseen ja sen väittämiseen että islam kuuluu Eurooppaan. Paskat kuulu. Islam on sairaus joka on mädännyttänyt jo islamilaiset maat ja nyt se sairaus mädännyttää hyödyllisten idioottien avulla länsimaitakin.

Noissa Ajatollahin ajatuksissahan oli myös mukana osio jossa kyseinen Khomeini neuvoi uskovaa islamilaista kuinka oikeaoppisesti yhtyä karjaeläimiin ja kuinka toimia sen jälkeen. Skannaapa piruuttasi nekin ja julkaise niin lukijat näkevät kuinka oleellisen tärkeitä asioita tuo arvostettu islamilainen johtaja keskenään pähkäili.

Kaikesta ympärillämme olevasta hulluudesta huolematta Hotelli Yrjöperskeleen henkilökunta toivottaa Tontunmäen väelle hyvää sekä onnen ja menestyksen täyttämää uutta vuotta.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Ykä muistutuksesta ja toivotuksesta. Jos avaat ikkunan, kuulet kuinka vellikellomme Tontunmäeltä lähettää terveiset Hotellille.

Tämä on myös ehdoton suosikkikohtani Khomeinin kirjasta:

"Poikaa ja tyttöä, joiden seksuaalinen elämä kukoistaa kiihkeimmillään, estetään Euroopassa avioitumasta ennen laillista ikää. Miksi estää sukukypsää tyttöä tai poikaa sillä tekosyyllä, etteivät he ole virallisesti täysi-ikäisiä, menemästä naimisiin?"

Sitä kylä sopii kysyä, että miten islamia ei saa kutsua pedofiiliuskonnoksi, jos uskonnon merkittävin yksittäinen imaami modernilla aikakaudella noin tulkitsee?

Kumitonttu kirjoitti...

Tämä on myös silkkaa terästä:

"Aviomies, jolla on edellisestä avioliitosta tytär, voi naittaa tämän pojalle, joka hänellä on toisesta avioliitosta."

Joppos123 kirjoitti...

Kenellekkään täysijärkiselle ei ole mikään yllätys, että islam on tappamiseen, alistamiseen ja orjuuttamiseen perustuva poliittinen ideologia.
Aavikon kansat ovat ilman öljyä päättäneet leikata kaikilta niiltä länkkäreiltä joilla menee hyvin kaalin pois.
Ei ole olemassa "maltillista islamia" on vain yksi ja sama paska jolla kusetetaan meitä.
Ei kaikki politiikot voi olla niin idiootteja, että kuvittelevat islamin tulevan ystävänä.
Ehkä tarkoitus onkin ajaa koko manner sekasortoon, jotkut rikastuvat aina sodilla.
Kuvitteleekohan sen sekasorron aiheuttajat pääsevän nauttimaan tekemisistään? Historia on osoittanut päinvastaista ja maapallo on sen verran pieni, että syylliset saadaan aina lautaseinän eteen.

Michelange kirjoitti...

Öö, eiköhän englannin "genius" ole silkaa latinaa (kuten itse asiassa n. 80 % ylätyylin englannin sanoista on, ellei suoraan niin sitten normannivalloittajien puhuman ranskan kautta). Latinan "genius" tarkoittaa muutaman sivumerkityksensä ohella ihmisen suojelushenkeä, siis jokseenkin samaa kuin klassisen kreikan "daimon". Arabian "dzinni" on käsittääkseni ihan seemiläistä perua.

Kumitonttu kirjoitti...

Joppos, saa nähdä mikä on tuleva kosto näille islamisaatiota ajaville hulluille. Kuten DDR osoitti, vanhat natsit jatkoivat uudessa hallinnossa kuin mitään ei olisi muuttunut.

Michel, totta munassa. Tarkoitus oli käyttää sanaa Genie eikä Genius. Kiitos korjauksesta!

Becker kirjoitti...

Missään länsimaassa ei islamia perseillä niin paljon kuin Ruotsissa. Ilmankos muslimit viihtyvät maassa jossa he ohittavat etuuksissa jopa maan kanta-asukkaat.