perjantai 4. tammikuuta 2019

Muistoja Pohjolasta

Lasipalatsin Pravdan entinen kommunisti nykyinen kolumnisti Yrjö Rautio kirjoittaa (linkki):
TERÄVÄSILMÄISIMMÄT kokoomuslaiset näkivät jo ennen natsien valtaannousua, että natsismi ja neuvostokommunismi olivat likimain samaa aatetta (Vasarahammerin kommentti). Maltillisen siiven äänenkannattaja Karjala-lehti kirjoitti vuonna 1932:

”Äärimmäisyydet koskettavat toisiaan. (…) Kansallissosialistinen valtio muistuttaa suuresti kommunistista sellaisena kuin se ilmenee Venäjällä. (…) Kansallissosialismi on eräänlainen uskonto – kuten kommunismikin. Kansallissosialistien jumala on valtio ja yksinomaan se, jonka rinnalla älköön muita jumalia palveltako.”



Nyt täytyy piirtää ruksi seinään, kun marxisti vanhoilla päivillään tunnustaa asian. Hattu päästä, hiljaiseksi vetää.



Kirjassaan "Jumalten keinu" Ilkka Pyysiäinen kertoo, että teistisen maailmankuvan omaavan ihmisen kognitiivinen toiminta eroaa ateistisen vastaavasta. Mikäli väite on oikea, ateistin käännyttäminen on yhtä turhaa kuin on uskonnollisen ihmisen käännyttäminen ateistiksi.

Kuvitellaan tilanne, jossa harras uskovainen käännyttää ateistia kertoen, että kuoleman jälkeen kaikki kärsimys loppuu ja ihmiset saavat kaiken haluamansa kuin hyvinvointivaltion kultavuosina. Naiset ovat tasa-arvoisia, mutta kumma kyllä seksiä ei ole tarjolla...

Kuvitellaan tilanne, jossa imaami käännyttää ateistia todeten, että hänellä on jumalallinen oikeutus katkaista kaikkien vääräuskoisten kaulat. Kuinka todennäköistä on, että vääräuskoinen kääntyy muslimiksi?

Kuvitellaan tilanne, jossa maallistunut suomalainen batiikkinoita kertoo muslimimiehelle, että Suomessa naiset voivat päättää miesten verovarojen käytöstä työllistääkseen itsensä julkiselle sektorille. Ja että jumalan käskyt eivät sido ihmisiä, vaan ovat alisteisia maallisille laille. Kuinka luultavaa on, että muslimimies luovuttaa kaikki etuoikeutensa vääräuskoiselle naiselle?

Mikä saa suomalaiset vasemmistolaiset naiset kuvittelemaan, että mikään rahamäärä kotoutukseen saisi vallantäyteydestä nauttivat muslimimiehet luopumaan etuoikeuksistaan vääräuskoisia naisia kohtaan? Olisi tärkeää kyseenalaistaa, miten paljon sekulaarit batiikkinoidat saavat törsätä verovaroja toivottomaan urakkaansa.

2 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

”Kuvitellaan tilanne, jossa maallistunut suomalainen batiikkinoita kertoo muslimimiehelle, että Suomessa naiset voivat päättää miesten verovarojen käytöstä työllistääkseen itsensä julkiselle sektorille. Ja että jumalan käskyt eivät sido ihmisiä, vaan ovat alisteisia maallisille laille. Kuinka luultavaa on, että muslimimies luovuttaa kaikki etuoikeutensa vääräuskoiselle naiselle?”

Tuossa kappaleessa tiivistettiin nykypäivästä jotain hyvin olennaista. Nuo batiikkinoidat kun ihan oikeasti uskovat, että he pystyvät tekemään muslimimiehistä pohjoismaisia lällydemareita.

Kumitonttu kirjoitti...

Ihmetellä täytyy, kuinka hölmöjä batiikkinoidat ovat. He oikeasti kuvittelevat, että pohjoismainen sosialismi on parempi ideologia kuin islam, ja kun se vain kerrotaan riittävän painokkaasti muslimeille, he luopuvat uskostaan ja ryhtyvät elämään Vihreiden ohjeiden mukaisesti.