tiistai 15. toukokuuta 2018

Järjen nytkähdyksiä terrorin edessä

Yhdysvallat juhlisti suurlähetystönsä avaamista Jerusalemissa. Laki lähetystön tuli voimaan jo 1995, mutta presidentit Clinton, Bush, Obama ja Trump lykkäsivät lain toimeenpanoa puolen vuoden välein kerrallaan. Kesällä 2017 Yhdusvaltain kongressin ylähuone eli senaatti vaati yksimielisesti presidentti Trumpia saattamaan lain voimaan. Eilen 14.5.2018 Israelin itsenäisyysjulistuksen 70. vuosipäivänä lähetystö lopulta avattiin Jerusalemissa.

Nyt kun muslimit alkoivat tuon päätöksen myötä juosta päin Israelin raja-aitoja kuin kärpäset, media hurjistui ja syyttää hyttyskarkottimen käyttäjää hyttysten kuolemasta. Ja mitä toteaa Suomen ulkoasiain kampaviineriministeri Timo Soini (sin l. synti)... Voiko ihminen tyhmempää todeta:
Kokoontumisvapautta tulee kunnioittaa.
Eurooppalaisen vasemmistolaisen median ja sitä myötäilevän poliittisen ja taloudellisen eliitin on ollut vaikea sietää sitä, että Yhdysvalloissa valkoinen enemmistö ei kannata sosialismia. Se on koko kylmän sodan ajan, ja erityisesti sen päättymisen jälkeen, jatkanut voimakasta mielipideilmaston muokkaamista. Tavoitteena on ollut kolmen K:n eli kristillisyyden, kapitalismin ja konsumerismin vastustaminen.

Perinteisiä menetelmiä vastustamiselle ovat olleet nihilismi (kaikki kulttuurit ja uskonnot ovat yhtä hyviä), eugeniikka (valkoinen rotu tulee hävittää) ja asketismi (ruoan säännöstely). Tehokas tapa toteuttaa noita menetelmiä on korkea verotus, jolla rajoitetaan yksilönvapautta toteuttaa omien arvovalintojen mukaista elämäntapaa. Se päättää kenellä on rahat, ja korkean verotuksen maissa rahat ovat valtiolla.

Viikonloppuna vasemmistolainen Jaana Haapasalo vaati, että media ei saisi "repostella" terrorismista. Hänen mielestään median tulisi vaieta terrorista, koska iskujen uutisoiminen vain lisää terroritekoja. Ajatus on laimeasti sanottuna hullu. Jos vasemmistoälyköt olisivat johdonmukaisia, he tietenkin vaatisivat mediaa vaikenemaan myös siitä, kuinka Gazaa hallitsevan terroristijärjestö Hamasin kannattajat tapattavat itseään USA:n suurlähetystön avajaispäivänä. Tietojen mukaan kymmeniä arabiterroristeja on heittäytynyt marttyyrikuolemaan päin Israelin raja-aitaa.

Alpakkamedian mielestä Suomen tulee liittoutua Yhdysvaltain kanssa, mutta Israel ja Saudi-Arabia eivät saa liittoutua Yhdysvaltain kanssa. Näitä järjen nytkähdyksiä on mahdoton ymmärtää, jos niitä koittaa selittää loogisesti. Naisia tulee suojella miesten agressioilta, mutta kristittyjä ei saa suojella muslimiterrorilta. Lapsia tulee suojella uskonnoilta, mutta lapsia pitää aivopestä sosialismiin. Vanhusten ja lasten tulee saada hyvää hoitoa, mutta äidillä pitää olla oikeus tappaa tyttärensä (abortti) ja tyttärellä äitinsä (eutanasia). Mies ei saa elättää naistaan (perheverotus), mutta miesten tulee elättää naisia (tulonsiirrot). Kaksinaismoralismin huipentuma on feminismi.

Sen jälkeen kun Israel rakensi suojakseen raja-aidat, joita vasemmistoeliitti kutsuu "apartheid-muuriksi", muslimiterrori on lähes loppunut. Nyt väitetyiksi kuolleet 50 jihadistia olisi ilman raja-aitoja vienyt mukanaan monikertaisen määrän juutalaisia siviilejä. Vasemmistoeliitti olisi suhtautunut kuolleisiin jihadisteihin - sosialistisen epätasa-arvon uhreina - samalla tavalla kuin nyt, mutta se ei olisi korvaansa lotkauttanut siviiliuhreista. Tämä toistuu uutisesta toiseen, kuinka jihadistit ovat uhreja, mutta kukaan ei halua suojella heidän uhrejaan.

Kun poliisi ampuu neekerin, joka provosoi ja käyttäytyy agressiivisesti, ei eliitiltä löydy ymmärrystä matalapalkkaiselle poliisille, joka siis saman narratiivin mukaan on itsekin sosioekonomisen epätasa-arvon uhri. Jos maailmassa on jotain oikeudenmukaisuutta, niin sitä kuvaa parhaiten se, että jihadisti tappaa ainoastaan itsensä. Ei syytömiä sivullisia.

3 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Nämä punapäähysteeret, anarkottaraiset, huivihuppuhippiäiset ja akateeret aloittavat jokaisen aamunsa uskomalla seitsemän mahdotonta asiaa ennen aamiaista.

Ja jottei kukaan pahansuopa henkilö saa ansaitsematonta iloa plagiointisyyttelystä MINÄ muistan mainita lähteet.

Lähteet:
YRJÖPERSKELES-BLOG: KAUPUNKILUONTOON PALAUTETUT (15.5.2018)
Lewis Carroll: Looking-Glass house (1871)

Castor kirjoitti...

Siellä KU:ssa muuan Stenoosi-Herregud vastailee kärkkäästi Kumitontulle...

"Oikeastaan on selvää, että esimerkiksi kaikilla vakavia väkivaltarikoksia tehneillä tekijöillä on psyykkisiä häiriöitä. Terroritekoihinkaan syyllistyvät tuskin ovat terveyden perikuvia."

Haapasaloa kututtaa ylettömästi se, että tuomioistuimet eivät ole sidottuja mielentilatutkimuksen lopputulokseen, vaikka sen on laatinut asiantuntijoista koostuvaan ryhmään kuuluva henkilö. Siis kaikki vakavia väkivaltarikoksia tehneet ovat Haapasalon mielestä niin hulluja, ettei heitä saisi laittaa vankilaan. Vapaa todistusharkinta on pelastanut monta tilannetta, onneksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Joo Castor, hyvä pointti. Koska kaikki murhamiehet ovat hulluja, oikeudenkäyntiä on turha järjestää. Todetaan vaan että hullu mikä hullu ja pakkopaitaan. Neuvostoliitossahan mielisairautta oli jo se, että kehtasi vastustaa sosialismia. Hoitoon vaan!