maanantai 30. huhtikuuta 2018

Työväen päivänä joutoväki juhlii

Kansanedustaja Elina Lepomäki toteaa, että Kokoomuksen johtamiskulttuuri on tarkoitukseensa sopiva ja puheenjohtaja Petteri Orpon henkilökohtaiset kyvyt kohdella ympärillään olevia ihmisiä ovat hyvät. Lepomäki kuitenkin toteaa, että Kokoomus on matkalla johonkin, mihin sen ei pitäisi olla: eespäin Marxin johtamalla tiellä!

Väite kuulostaa monelle, vähän politiikkaa seuraavalle tai huonosti poliittisia ideologioita tuntevalle, liioittelulta. Kuitenkin esimerkkejä ympärillämme on tulvaksi (sic) asti, joista alla vain tämän päiväisestä uutisvirrasta poimittuja.

Harri Jaskari, Kokoomuksen punakaartilainen bloggaa ilmastonmuutoksesta. Tässä vaiheessa on hyvä tiedostaa, että reaalisosialismi sai vahvan kannattajakunnan länsimaissa Toisen maailmansodan jälkeen, kun keskitetty sotateollisuus erityisesti Yhdysvalloissa nousi ennen näkemättömään kukoistukseensa. Siitä lähtien sosialismin retoriikassa on "sodittu": köyhyyttä, sairauksia, syöpää, rasismia ja lopuksi ilmastonmuutosta vastaan. Sota antaa sosialisteille perustelut keskusjohtoiselle yhteiskuntajärjestykselle.

Vihreän langan päätoimittaja Riikka Suomalainen käyttää nimeä "Armeijan ilmastotaistelu":
”Kerrankin ei ole mitään kritisoitavaa. Kaikki esitykset ovat kuin suoraan vasemmiston ohjelmasta.”


Jean-Claude Juncker, EU:n komission epädemokraattisesti nimitetty puheenjohtaja, osallistuu Karl Marxin syntymän 200-vuotismuistojuhlaan. 22.4.1970 Leninin 100-vuotissyntymäpäivänä, perustettiin myös ensimmäinen Maan päivä. Vastapainoksi kapitalistiselle konsumerisimille ja kristinuskolle, sosialistit loivat panteistiseen asketismiin nojaavan luontoliikkeen.

Monissa länsimaissa maahanmuuttajat ovat nousseet merkittäviin poliittisiin tehtäviin. Laittomasti maassa oleville halutaan antaa oikeus änestää vaaleissa - ja siis antaa jatkoa nykyisille sosialistisille johtajille. Kreikassa jopa 800.000 laitonta pääsee äänestämään nopeutetussa aikataulussa, mikäli hallituksen suunnitelma onnistuu. Suhteessa asukaslukuun se olisi sama, kuin Suomessa annettaisiin 400.000 laittomalle maassaolijalle oikeus päättää asioistamme.

Ylen haastattelema sveitsiläinen puunhalaaja kertoo, miksi hän haluaa auttaa ja edistää laitonta maahanmuuttoa:
– Minua pelottaa Euroopan kallistuminen poliittisesti oikealle. Se vain pahentaa tilannetta turvapaikanhakijoille.
Tästä samasta syystä johtuu, että Suomen poliittinen eliitti haluaa sokeasti noudattaa EU:n määräyksiä. Bryssel tarjoaa sellaisen palkkionjako-automaatin näille, ettei pienen Suomen kansa ikinä pysty moiseen, vaikka edustajien "sopeutumisrahalla" onkin ostettu kuuliaisia Puolueen johdon seuraajia jo vuosikymmeniä. Sopeutumisraha on kuitenkin pennejä verrattuna YK:n ja EU:n johtajilleen antamista eduista.

Blogisti Vasarahammerin lanseeraama käsite Alpakkamedia kuvaa, miten neljäs valtiomahti on onnistunut tavoitteessaan tiputtamaan kolmannen valtiomahdon eli lainsäätäjät pois vallasta. Pöyristymiset ja julkiset mielensäpahoittamiset ovat saaneet poliitikot varomaan sanojaan, joista valtamedian edustajat voisivat puolestaan loukkaantua. Toimittajien loukkaaminen on maanrikos, josta seuraa maalittaminen, maineen tuhoaminen, nöyryytys ja pahimmillaan vankeus.

Lempäälässä tapahtunut jamaikalaistaustaisen nuoren ammatti- ja taparikollisen ampuminen moottoritien laitaan on jäänyt Alpakkamedian suojavyöhykkeelle. Miehellä oli autossaan omatekoisia aseita, ja hänellä olivat sekä Suomen että Englannin passit. Herää luonnollisesti kysymys, miten ihmeessä tavallisia autoilijoita voidaan valokuvat heidän ajaessaan ylinopeutta, mutta maahan tulevien ihmisten tunnistamista rajan ylityksessä ei saa tehdä? Vaikka Ruotsi ja Tanska tekevät.

Palataan vielä lopuksi tuohon Kreikan tilanteeseen. Samaan aikaan, kun Kreikka aikoo antaa 800.000 laittomasti maassa olevalle oikeuden äänestää, nuoria korkeastikoulutettuja kreikkalaisia on lähtenyt pois kotimaastaan noin 500.000 yksin tällä vuosikymmenellä. Suomeen verrattuna luku on huikeat 30.000 vuodessa eli puolet ikäluokasta! Kun digitalisaatio ja robotisaatio tuhoaa matalan tuottavuuden työpaikat robottitakseineen, siivoojineen ja kokkeineen, meille on uskoteltu "työvoimapulaa" ja tuotu maahan sosiaaliturvasta riippuvaisia elättejä lisää. Samaan aikaan Suomesta muuttaa pois noin 10% nuorten ikäluokista vuosittain - niitä huippuosaajia, joiden koulutukseen on panostettu "maailman parhaassa koululaitoksessa".

2 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tähän ei oikeastaan ole pahemmin lisättävää. Korkeintaan pari huomiota tuon vihreitten Riikka Suomisen kolumnista:

” Vihreän Langan puolustusvoimissa toimivalta lähteeltä”

Armeijan kannattaisi katsoa että keitä sen riveissä oikein on.

” Miksei mahdollista olisi myös pakkotyö ilmaston puolesta?”

Miksei mahdollista olisi pakkotyö vihervasemmistolaisen egon kohottamiseksi?

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, juu tuo pakkotyöosuus olisi toki pitänyt minun muistaa käsitellä. Hyvä kun nostit esiin. Vihreät siis vaativat nyt avoimesti vankileirien saaristoa.

Tosin, kun suomalaiset varusmiehet nakitettiin Ouluun kantamaan sotaväsymystä kärsivien irakiaanojen matkalaukkuja, kyse on jo varsin lähellä pakkotyöstä. Armeijan ylin johto hinkuu Natoon, koska se avaa upseereille samanlaiset hillopurkit kuin muillekin virkamiehille. Ehto on tietenkin valtaideologian kuuliainen noudattaminen - ei suinkaan maanpuolustuksen keskeinen tehtävä maanpuolustustahdon kohottamisesta ja ulkorajojen turvaamisesta.

Merkillisin asia, johin olen elämässäni törmännyt, on Venäjän nostaminen suureksi sotilaalliseksi uhaksi juuri nyt. Se oli sitä aiemmin, mutta koskaan historiassa sodan uhka ei Venäjän suuntaan ole Suomessa ollut vähäisempi. Kun vielä 10 vuotta sitten suomalainen rälssi kohkasi viisumivapauksista ja kielsi venäläisten Suomessa tapahtuvaan maan hankintaan liittyvät riskit, kaveerasi Putinin kanssa ja antoi rakentaa kaasuputkia, minä suhtauduin epäilevästi Venäjään.

Nyt kun minä edelleen suhtaudun epäilevästi Venäjään, minua pidetään putinin trollina ja minä lie. Olen kulkenut samalla asenteella koko ajan, mutta poliittinen eliitti heilahti ensin toiseen äärilaitaan ja nyt toiseen. Venäjä on jatkuva uhka, mutta niin kauan kuin suomalaiswet kokevat maansa puolustamisen arvoiseksi, tänne ei ryssä pääse.

Onkin peräti kornia, että samaan aikaan kun eliittimme kaikin keinoin vastustaa nationalismia, se pelottelee Venäjän uhkaavan naapureitaan. Mitäs pelättävää siinä pitäisi olla? Rajat auki vaan ja kaikki halukkaat tänne pakoon Putinin diktatuuria ja homovainoja.

Kun Kreikkaan tulvii miljoona pakolaista, eliitti vaatii heille ymmärrystä ja suojaa. Samaan aikaan se pelottelee uhkakuvalla, että Venäjän rajalle voisi tulla miljoona pakolaista. Asia on niin absurdi, että se naurattaisi, jos maamme olisi henkisesti kunnossa.