perjantai 6. huhtikuuta 2018

Itiksen uimahallin mellakka

Olen määritellyt sosialismin ideologiaksi, joka vastustaa kristinuskoa, kapitalismia ja konsumerismia. Sosialismissa toiminnan oikeutus tulee joko huutoäänestyksellä (sosiaalidemokratia) tai henkilöpalvonnalla (stalinismi). Sosialistiset yhteiskunnat eivät suinkaan ole uskonnottomia, vaan niissä korostetaan erilaisia rituaaleja ja ne suhtautuvat hyvin vakavasti omaan ideologiaansa kohdistettuun huumoriin. Sosialistiset yhteiskunnat ovat panteistisiä (vihreä-liike), monoteistisiä (islam) tai monistisia (Pohjois-Korea).

Vaikka sosialistiset yhteiskunnat kykenevät hetkellisesti yhteistyöhön, pääsääntöisesti ne ovat jatkuvassa keskinäisessä kahnauksessa. Neuvostoliitto soti kansallis-sosialistista Saksaa vastaan, ajautui sodan partaalle maolaisen kommunismin kanssa ja taisteli arabisosialistien tukemia jihadisteja vastaan Afganistanissa. Nykyisin vahvin sosialistinen linnake on demokraattinen sosialismi, jota kutsutaan myös pohjoismaiseksi malliksi tai hyvinvointivaltioksi.

Ruotsissa eliitti sallii islamille avoimen tilan toimia yrittäen - huonolla menestyksellä - samalla estää sharia-lain käyttöönoton. Hallussaan pitämiltä alueilta muslimit käyvät terrorisoimassa vääräuskoisia kuten bolsevikit kulakkeja aikanaan. Suomalaisten suusta kuulee yhä useammin, mikseivät ruotsalaiset tee mitään, puolusta tyttäriään? Samaa kysyttiin aikoinaan, miksii juutalaiset kulkivat jonossa kaasukammioihin panematta lainkaan hanttiin. Vastaus on yllättävän yksinkertainen: keinojen puute. Aseeton kansa on puolustuskyvytön. Vaikka maailmasta poistettaisiin kaikki aseet, muslimit voittaisivat pelkillä leipäveitsillä muut - onhan heillä Muhammedin esimerkki tukenaan.


Toisin kuin Ruotsi, Israel on päättänyt näyttää muslimeille kaapin paikan. Lasitalon Pravdan penaali Jukka Huusko kirjoittaa, että Israel ampuu kotiinsa haluavia aseettomia siviileitä Gazan rajalle. Kuvaus on suunnilleen niin pielessä kuin olla voi. Toisin kuin Ruotsilla, Israelin valtiolla on rajat, joita se suojelee vihollisiltaan. Rajaa vartioivilla israelilaisilla on aseet (kuten melkein kaikilla muillakin israelilaisilla), joilla rajavalvontaa voidaan suorittaa uskottavasti. Uskottavuutta on jopa siinä määrin, että perinteinen arkkivihollinen Saudi-Arabia on tunnustanut Israelin valtion olemassa olon oikeutuksen. Kruunuprinssi Muhammed bin Salman on tullut tunnetuksi pyrkimyksestään lopettaa papiston valta maassaan Kemal Atatürkin tavoin.

Huuskon maalailema "aseettomien palestiinalaisten" mielenosoitus on käytännössä valeuutinen, koska kyseessä ei ole mielenosoitus. Gazaa hallitseva terroristijärjestöksi luokiteltu Hamas on kyseisen perverssin performanssin taustapiru. Gazassa ei tapahdu mitään ilman Hamasin lupaa, vaikkakin ISIS on avoimesti noussut haastamaan sen, mitä se ei luonnollisestikaan halua ääneen myöntää.

Israelin rakentama raja-aita ja aseellinen puolustautuminen muslimeita vastaan näyttää toimivan. Vielä 10 vuotta sitten Hamas terrorisoi israelilaisia, mutta nyt se ei kykene kuin mediasotaan. Jos Suomi haluaa suojella itseään Ruotsin tulevaisuudelta ja välttää kymmenien ihmisten joukkotappelut, autoroviot ja raiskausaallot, poliitikkojemme on luovuttava miellyttämästä sosialistista internationalismia edustavaa EU:ta. Israelin esimerkki osoittaa, että islamia vastaan voi taistella menestyksellä, mutta se edellyttää halua puolustaa itseään ja välineitä siihen. Siksi myös Itiksen uimahallilla oli eilen joukkotappelu. Ne jotka islamin tuntevat, tietävät miten sen kanssa pitää toimia.

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ruotsihan toimii niin kuin länsivallat aikanaan Münchenin sopimuksessa ja ajattelevat että kun tuolle räyhääjälle antaa sen minkä se vaatii niin jos se vaikka lopettaa räyhäämisen. Iipot ovat aikaa sitten tajunneet että räyhääjä ei usko kuin raakaa voimaa. Hamasillehan tämä ns. poikkeustila on sekä elinkeino että elinehto joten se ei ainakaan toivo, että se rauha syttyisi. Mutta tuo Muhammed bin Salman-uutinen on oikeastaan dynamiittia. Kas kun sitä ei olla pahemmin uutisoitu Suomessa. Uutinen antaa joka tapauksessa hiukan toivoa että alueelle saataisiin rauha. Tulevaisuus näyttää tietysti mitä tapahtuu mutta kyseisen hepun kohdalla Atatürk-vertaus ei välttämättä ole tuulesta temmattu.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, kuten totesit: Hamas elää tappamisesta. Ongelma ei sinänsä ole Hamas vaan islam. Tai oikeastaan ne viherpiipertäjät, jotka liittoutuvat islamin kanssa. Kun Soininvaara antaa sympatiaa Gazalle, hän hyväksyy vääräuskoisten tappamisen. Vihreän liikkeen pääideologi ennen Soininvaaraa oli Linkola, jonka mielestä vähempiarvoisten kuolema on oikeutettua. Soininvaara ei ole tyhmä, joten hän kannattaa vihreää ideologiaa syistä, jota voisi kuvata sanalla tarkoituksenmukaisuus.

Vihreä ideologia on sosialismia, joka tähtää aina vääräuskoisten tappamiseen. Vihreä ideologia on uinut niin pitkälle jopa perinteiseen oikeistopuolue Kokoomukseen, että heille Petteri Orpon sanoin "maahanmuuttoa tarvitaan" tuhoamaan suomalainen yhteiskunta.

Ironmistress kirjoitti...

Varsovan ghetossa 1943 juutalaisilla oli aseet. He tappelivat vastaan. Tulos: 17 saksalaista kaatui, 50 000 juutalaista kaatui, ghetto tyhjennettiin ja kaikki henkiinjääneet lähetettiin kaasukammioon.

Lopputulos oli joka tapauksessa sama.

Imulippo kirjoitti...

Sosialismi eroaa kapitalismista vain siten, että kapitalismi on vähemmän orjuuttava kuin sosialismi. Askel kohti ovea tulipalon ollessa käynnissä on askel oikeaan suuntaan, mutta johtaa kuolemaan jos se jää siihen. Kapitalismi on sosialismia aina kun The Valtio pystyy väkivaltamonopolillaan rajoittamaan ihmisten vapaata kanssakäymistä.

Kari kirjoitti...

Ironmistress. Varsovan merkitys juutalaisille ei ollut sotilaallinen, vaan symbolinen. Ensimmäinen ghetto joka asettui vastarintaan saksalaisia vastaan Kaikki olisi lähetetty kaasukammioihin joka tapauksessa.
Juutalaisia taistelijoita oli n. 750 kouluttamatonta ja erittäin heikosti aseistettua. Saksalaisia oli "Units involved from the Waffen-SS were 821 Waffen-SS Panzergrenadiers from five reserve and training battalions and one cavalry reserve and training battalion".
Saksalaiset polttivat gheton antautumatta varsinaisiin katutaisteluihin.

Qroquius Kad kirjoitti...

Jos Varsovan ghetossa olisikin ollut juutalaisten sijasta arabeja, kuinkahan kauan vastarinta olisi kestänyt näitä SS-Brigaf. Jürgen Stroopin saksalaisia turvallisuusjoukkoja sekä Waffen-SS:n koulutus- ja täydennysmuodostelmiakaan vastaan?

Jos Israel olisikin perustettu arabien kansallisvaltioksi, jota ympäröi kansallissosialistinen Saksa, kuinkahan kauan sen vastarinta olisi kestänyt vuonna 1948?

Ja voi kauhistus - mitä jos Israel olisikin sellainen valtio, jollaisen länsimaiset vasemmistoliberaalit sen valehtelevat olevan ja jollaiseksi jotkut heistä ehkä jopa uskovat, eli juutalainen versio Kolmannesta valtakunnasta...

Tai mitä kauheaa siinä; silloinhan Lähi-idässä olisi vallinnut syvän rauhan tila jo reilu puoli vuosisataa, ja islamismi olisi marginaalista jupinaa vailla voimaa takana