lauantai 20. helmikuuta 2016

Jumaltenrannan nousu ja tuho

Maikkarin nettisivuilla haastatellaan Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergia. Päivi-parka toteaa, että hän on joutunut pelkäämään turvallisuutensa vuoksi. Tavan kansan peloilla ei ole mitään merkitystä, mutta jos poliitikko tai virkamies joutuu pelkäämään, niin sittenhän asia onkin huolestuttava. Alla video Berliinin katukuvasta, joka saattaa pelottaa muitakin kuin Nergia.
Päivi toteaa, että
– Toivoin, ettemme koskaan Suomessa joutuisi sellaiseen. Toivon, ettei suomalaisessa yhteiskunnassa jouduta koskaan sellaiseen tilanteeseen, että täytyy olla turvamiehiä ympärillä ja rakentaa aitoja.
Päivin oma toiminta on johtanut tilanteeseen, että turvamiehiä tarvitaan ja apartheid-aitoja rakennetaan kohta muuallekin kuin Länsirannalle. Voiko ihminen olla älyllisesti epärehellisempi kuin Nerg haastattelussaan? Mieleen tulee lähinnä Neuvostoliiton romahdusta seurannut yliopistoväen siirtyminen Titanicin veroisesta SKDL:stä pieniin Vihreisiin pelastusveneisiin kansakunnan huutaessa alakansien suljettujen porttien takana.

Tämän päivän suomalainen ei ole voinut olla huomaamatta puhetta heikkenevästä huoltosuhteesta ja huutavasta työvoimapulasta. Päivi Nerg valaa uskoa suomalaisiin, ja kertoo että turvapaikanhakemuksia käsittelemään palkattiin 500 ihmistä. Eikä mitä tahansa sukankuluttajaa, vaan kansakunnan ehdotonta eliittiä:
Hyviä hakijoita ei ollut vaikea löytää. Valtaosalla valituista on yliopistokoulutus.
Näitä blogikollega Yrjöperskeleen kutsumia soveltavan spedestiikan kunniatohtoreita on jostain syystä pilvin pimein rastittamassa tukilomakkeita, mutta heitä ei löydy vanhusten pyllynpesijöiksi.

Nerg kertoo, kuinka hän on onnistunut kovettamaan itsensä
ihmisten reaktioilta ja raivolta ja jättämään nettikeskustelut lukematta.
Moinen taito demokratiaksi itseään kutsuvan maan virkakoneiston eliitiltä on valitettavan raadollinen. Mutta kuten Maahanmuuttovirasto minulle on todennut Twitterissä, heidän ensisijainen tehtävänsä on suojella pakolaisia vasta toissijaisesti ajaa suomalaisten etua. Nergin lausunto ei ole ristiriidassa tuon kanssa.

Käsiteltäviä asioita olisi vaikka ja kuinka kun nyt bloggailen entistä harvemmin, mutta tämä kannattaa nostaa esiin. Ruben Stillerin juontamassa Pressiklubissa (noin kohdassa 17 minuuttia ja viisi sekuntia) Talouselämän toimittaja Matti Virtanen toteaa, että Ilmatieteenlaitos on kusettanut valtiojohtoa ilmastonmuutoksella. Virtasen mielestä on kuitenkin oikein ja ymmärrettävää, että virkamiehet käyttävät asemaansa väärin, joten se siitä Virtasesta sen enempää käsittelemättä. Jos minä valehtelen verottajalle, istun kiven sisässä, mutta soveltavan spedestiikan tohtorit ovatkin toista rotua. Virtanen kertoo, miten muka Yhdysvalloissa naureskellaan eurooppalaisille, jotka eivät kykene ottamaan miljoonaa juhlapaikkaa hakevaa vuohineuvosta maanosaansa, kun Amerikka kestää moisen vyörytyksen jo kolmattasataa vuotta peräjälkeen. Virtaselta jää sanomatta, että Yhdysvalloissa asuu vain muutama miljoona muslimi, ja silläkin määrällä lähes viikoittain sattuu ja tapahtuu.

Yhdysvalloissa Ronald Reaganin nimittämä Korkeimman oikeuden presidentti Antonin Scalia kuoli, ja presidentti Barack Obama aikoo kuulemma rikkoa 80 vuotta vanhan käytännön, jonka mukaan vaalivuonna istuva presidentti ei nimitä uutta jäsentä. Obaman toiminnassa mikään ei enää jaksa ihmetyttää, joten tämä menee vanhojen syntien jatkoksi. Mielenkiintoista kuitenkin on, että vasemmiston ehdokkaista Bernie Sanders näyttäisi päihittävän Hillary Clintonin, mutta näin tuskin tapahtuu, koska Sanders olisi 6-0 voitto mille tahansa republikaaniehdokkaalle - jopa Jeb Bushille. Demokraatit marssivat kiltisti äänestämään sitä, ketä heidän käsketään. Hillary ehtikin jo ilmoittaa, että jos tulee valituksi, hän ei häädä pois maassa laittomasti oleskelevia, vaikka heidän maassa olonsa rasittaakin kaikkein eniten köyhää mustaa kouluttamatonta väestöä.

Republikaanien osalta totean vain lyhyesti sen, että Donald Trump näyttää (onneksi) häviävän teekutsuliikkeen edustajalle Ted Cruzille. Jos joku haluaa seurata Cruzin mielipiteitä, se onnistuu parhaiten lukemalla esimerkiksi Melissa4TedCruzin Twitteriä. Cruz on mies, joka uhmasi Obamaa estäen valtionhallinnon palkanmaksun Obaman hakiessa jälleen kerran liittovaltion velkakatolle korotusta. Trump ei ole ideologisesti "oikeistolainen" vaan melko pitkälle Soinin kaltainen opportunisti, mutta toisin kuin Soini, Trump ei pelkää puhua haittamaahanmuutosta. Se teema vaan ei Amerikassa nosta ketään vallan huipulle, koska maassa on varsin kattava sananvapaus. Soinin nosti valtaan Halla-ahon valtava suosio, mutta se alkaa olla mennyttä. Lappeenrantalainen Sekoomuksen kansanedustaja Jukka Kopra kertoo haastattelussaan Lappeenrantalainen-lehdessä,
häpeävänsä, että osa hänen puoluetovereistaan on hurahtanut monikulttuurisuuteen.
Lausunto on ilahduttava, mutta tietenkään sillä ei ole muuta kuin viihdearvo. Niin kauan kuin suomalaiset pitävät Sekoomusta oikestopuolueena, ei maa liikahda äärivasemmalta mihinkään. Tulevaisuus näyttää, mitä seuraava sukupolvi saa aikaiseksi, mutta siihen kuluu vielä sukupolven verran aikaa. Sitä odotellessa voimme toki pohtia, mikä Suomen (ja muun länsimaailman) on ajanut tähän synkkyyteen. En väitä tietäväni yksiselitteistä vastausta, mutta koitan herättää teitä lukijoitani pohtimaan asiaa.

Kuten kaikissa kriiseissä, myös tässä nykyisessä on asioita, jotka kytkeytyvät toisiinsa tavoilla, joita ei heti tule yhdistäneeksi. Itselläni kesti kauan ymmärtää, että ne samat ongelmat, jotka ovat aiheuttaneet sen, että mustista lapsista nykyisin yksinhuoltaja-äitien kasvattamana elää Yhdysvalloissa peräti 72% (muilla 26%), jollain tavalla liittyy myös länsimaisen kulttuurin romahdukseen (sosialismiin sisäänrakennettu rasismi). Ne eivät ole tietenkään syy/seuraus-suhteessa, vaan molempia on edistänyt nykyisen politiikan arvovalinnat. Lyhyesti voisikin sanoa, että jos haluat ratkoa nykymaailman ongelmat, poista yksinhuoltajuus.

Protect her. She is worth fighting for. Her future is worth fighting for. Stop White Genocide.

1 kommentti:

requiem kirjoitti...

jos et vielä ole sattunut (tai et vain ole maininnut/itse en ole huomannut) törmäämään Ben Shapiron Yhdysvaltojen politiikkaa/presidentinvaaleja koskevaan kommentointiiin, niin suosittelen vahvasti

https://www.youtube.com/channel/UCvhYVxo2PA--OxPCUPU-p3A

Tämän lisäksi kyseisellä nimellä löytyy luonnollisesti muutakin timanttista settiä aiheesta ja sen vierestä Youtubesta.