sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Vihreä ideologia on varastamista

Vihreiden pääideologi Osmo "Cosmo" Soininvaara kerää blogiinsa varmaan Virheiden valtavirtaa edustavia idiootteja, kuten Aki Suokko:
Hyviä ideoita. Vielä yksi ttapa rajoittaa fossiilisten käyttöä voisi olla kansainvälinen hiilidioksidipassi, jossa hiilidioksiditonnin hinta olisi suhteellisen korkea. Rikkaat tekisivät tulonsiirtoa köyhille ostaessaan näiltä päästöoikeuksia.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei hel***** mitä ideoita! hiilidioksidipassi?

Ikäänkuin nykyiset tulonsiirrot eivät riittäisi. Tai eipä kai ne tuolle porukalle riitäkään.

Kumitonttu kirjoitti...

Oletan, että Aki tarkoittaa siis sellaista henkilökohtaista korttia, niin kuin viinakortti ennen vanhaan. Sitten aina kun ostaa jotain, niin sinne leimataan hiilijalanjälkileima. On se saatanan sairas ideologia, ei voi muuta sanoa.

Kun tämä maa on viimeiset 50 vuotta ollu varakas, kovalla työllä sellaiseksi saatu, niin nyt nämä ruipelot rupeavat valuttamaan sitä varallisuutta etelään. Ai jumalauta. Ei ne ole edes niiden omia rahoja, mitä aikovat lahjoittaa, vaan ihan meidän tavallisten ahkerien ihmisten. H U L L U J A!

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Näiden (ex-)kommarien unelmana on sada Suomeen luotua laaja köyhälistö, jotta oikea punavallankumous saataisiin aikaiseksi. Eli kaikki, mikä johtaa ihmisten kurjistumiseen kelpaa heille keinoksi. Luonnonsuojelu on vain siisti tekosyy.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan tuota Oden palstaa ihan sen takia, että sieltä saa viikon huumoriannoksen. Sen verran olen pannut merkille, että muutamalla kommentoijalla on ns. yhden asian liikkeen toimintaperiaate. Samaa asiaa toitotetaan jatkuvasti lähes samalla kirjoituksella, jossa kappalejakoa on -kärjistetysti- hieman muutettu. Aki Suokas kuuluu näihin yhden asian toimijoihin.

Isäm maan puallustaja kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/Pouttu+pohtii+hevosenlihan+k%C3%A4yt%C3%B6n+lopettamista/a1371951988854

Pravdan agendaan kuuluu myös elinkeinotoiminnan haittaaminen...

Anonyymi kirjoitti...

Aki on peak oil -miehiä.
Eikös Mengelius jo todennut, että se on menneen talven lumia koko piikki.

http://henkilot.vihreat.fi/aki.suokko/2013/05/12/fossiilitalous-tullut-tiensa-paahan/#.Uccjufn0Gy4

Nykyään kun ei ole enää kylähulluja niin netin keskustelupalstat ajavat sman asian: saa nauraa ja ihmetellä että kaikenlaista piipertäjää sitä onkin olemassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

MInähän olen töissä julkishallinnossa, ja ymmärrän jonkun verran siellä esiintyvää ajattelumallia. Punavihreään ajatteluun olen taas törmännyt muutenkin.Tämä idea hiilidioksidipassista ei välttämättä vielä mene maailmalla läpi, koska on olemassa takapajuisia kansoja, jotka eivät täysin ymmärrä suomalaista punavihreää viisautta.

Näin ollen hiilidioksidipassi tulisi ensiksi saattaa läpi kansallisella tasolla, ja annetun hyvän esimerkin mukaan varmasti ihan kaikki seuraisivat mukana. Hiilidioksidipassi tulisi tietysti osoittaa jokaiselle kansalaiselle.

Tästähän saataisiin aikaan ihan pirun iso virasto tuhansine työntekijöineen, joka taas osaltaan kasvattaisi suomalaista bruttokansantuotetta ja aikaansaisi ennennäkemätöntä hyvinvointia.

Joku tyhmempi tosin saattaisi kysellä, että millä tämä rahoitetaan, ja vähentääkö leimojen lämpsiminen Suomessa välttämättä kiinalaisia päästöjä, mutta niin julkishallinnossa kuin punavihreitten ajattelijoiden tykönä ei olla koskaan kiinnitetty huomiota jonninjoutaviin pikkuseikkoihin.

Kumitonttu kirjoitti...

Seuraan tuota Oden palstaa ihan sen takia, että sieltä saa viikon huumoriannoksen.

Anonyymilla on kummallinen huumorintaju.

Nykyään kun ei ole enää kylähulluja niin netin keskustelupalstat ajavat sman asian: saa nauraa ja ihmetellä että kaikenlaista piipertäjää sitä onkin olemassa.

Tikkablogillakin on kummallinen huumorintaju.

Eikö näitä pidäkään ottaa tosissaan?

Hiilidioksidipassi tulisi tietysti osoittaa jokaiselle kansalaiselle.

Veikkaan että se tulisi kustannustehokkuuden nimissä asettaa ihon alle niin kuin koirille siru. Sitten olisi helppo valvoa liikkumista GPS:llä. Kaupoissa voisi olla maksupäätteen yhteydessä myös radiolähetin, joka kertoisi mikrosirulle tiedot ostettavista tuotteista ja niiden sisältämistä hiilidioksidipäästöistä.

Kerran viikkoon tulisi sitten käydä Kelassa näyttämässä oma siru ja maksamassa hiilidioksidiverot. Keskimääräistä vähemmän tienaavat voisivat käydä Kelassa hakemassa seuraavana päivänä omansa pois.

Jos oikein simona olisi tuhlaillut, niin Kelan takapihalta pääsisi karjavaunussa Pohjois-Koreaan leiriolosuhteisiin harjoittelemaan matalan CO2-intensiteetin käytännön elämää. Omalla kustannuksella tietenkin. Jos ei olisi varaa maksaa, niin maksu lisättäisiin leiripäivien määrään.

Ai hemmetti - minustahan tulisi hyvä virkamies uuteen matalapäästöiseen Vihreään yhteiskuntaan!

Anonyymi kirjoitti...

Pohjois-Koreaan matkaava juna aiheuttaa kyllä aika paljon päästöjä, mutta ehkä se on sen arvoista.

Tein tuossa tämän innoittaman jonkin hiilijalkatestin. Tuli siinä mittariin jotain 15tonnia hiiltä.
Pankaapa tytöt ja pojat paremmaksi!

Kumitonttu kirjoitti...

Missäs sellainen testi on tehtävissä? Veikkaan että sopivasti valehtelemalla sinäkin puolittaisit päästösi. Soininvaarahan joku vuosi sitten tuskaili että hänellä on niin suuret päästöt, mutta lohdutti itseään sillä, että ne aiheutuvat työn puolesta matkustelusta. Kun joutuu lentämään ympäri palloa päättämässä hiilidioksidileikkauksista. On se oikeasti hullu äijä.

Anonyymi kirjoitti...

Profeetoille on kaikki kai sallittua... on tehtävä uhrauksia tulevien sukupolvien vuoksi.

tuosta vaan tekemään testiä..
http://217.149.57.171/hs/hiilijalanjalki/
Taitaa olla Pravdan oma malli vieläpä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka se huomasi että se joka hallitsee hiiltä, niin sen avulla voi hallita aivan kaikkea ja kaikkia. Sen avulla saa rajattoman vallan jolla voi toteuttaa omia mielihalujaan. Kumitontun blogissa tästä oli puhe joskus aiemmin.

Hiilidioksidi ei ole saaste vaan elämälle välttämätön kaasu. Kasvit tarvitsevat hiilidioksidia kasvaakseen.

Jos kivihiiltä itseään polttaa niin siitä tulee muita epäpuhtauksia kun jätetään hiilidioksidi huomioimatta. Pienhiukkasia ja nokea tms. vastaavia. On kuitenkin olemassa uudenaikaisia puhdistustekniikoita jotka putsaavat hiilivoimaloiden piiput aika hyvin.

Ydinvoima on hyvä lakmus-testi. Vihreille hiilidioksidi ja kaivokset ovat suuria saatanoita mutta ydinvoima on kaikein suurin saatana. Saksa luopuu ydinvoimasta mutta on lisännyt hiilivoimaloiden käyttöä ja ostanut naapurimaista sähköä, joka on voitu tehdä ydinvoimalla. Vihreät eivät ole siitä urputtaneet. Vihreät eivät ole urputtaneet siitä että Kiina on avannut uusia hiilivoimaloita joka vuosi. Kiinan ja Intian ja Brasilian käyttämä hiilivoima on kuitenkin näköjään "hyvää hiiltä", vaikkei niillä taida olla käytössä noita moderneja piipunpuhdistutekniikoita.

Tietääkö Kumitonttu ovatko Kiina, Intia ja Brasilia ole lisänneet ydinvoimaa? Jos eivät niin mikseivät? Mahtaako heillä olla omia uraanivaroja mutta Intialla on ainakin paljon toriumia. No Kiina ja Intia ovat sen ydinaseuraanin hankkineet? Sillä voi tehdä sähköä jos sen muuttaa voimalakäyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

Marttakerhoa ei voi välttää.
-Ulfberht

Anonyymi kirjoitti...

On yhteiskunnallinen kysymys aina, mikä riittää tyydyttämään tunteen etäisyydestä, että jäte on poissa silmistä eikä sitä enää kohdata. Eikö meille hyväuskoisille hölmöille, jotka uskomme ilmastonmuutokseen, olisi taloudellisesti kannattavaa myydä ja kehittää tuotteita, jotka tyydyttävät meidän näkemyksemme siitä, että jäte on hallinnassa?

Esimerkkinä voisi ajatella aivan konkreettista hiilivoimaloiden tai muun hiilidioksidia tuottavien laitosten hiilidioksidin loppusijoituspaikkaa. Mikäli hiilidioksidi kerätään, sitä on mielestäni turha piilottaa maan alle odottamaan parempaa päivää. Sijoituspaikkoina tulisi toimia rehevä kasvillisuuden alue. Mikäli nämä hiilidioksidipatruunat saataisiin optimoitua siten, että ne olosuhteiden myötä hitaasti vapauttaisivat kasvillisuuteen sitoutuvan hiilidioksidimäärän, olisimme tehneet edes pienen osan tyydyttämään ilmastonmuutokseen uskovien mieliä, samalla rakentaen taloutta. Myös ilmastonmuutokseen uskomattomien mieliä tyydyttäisi näkemys, että saaste ei suoraan puhaltaisi kasvoille, vaan suodattuisi - no, kunkin uskomuksen mukaisesti jotenkin.

-Ulfberht