torstai 27. kesäkuuta 2013

Jalka tukevasti ilmassaPäivän Iltalehti kertoo, että uunituore asuntoministeri Pia Viitanen suunnittelee valtion lisävelkaantumista. Suomen valtio velkaantuu tänä vuonna - ja kaikkina seuraavinakin - melkein 10 miljardin euron vuosivauhdilla. Suomessa 75% kansasta äänestää saamiensa tukien puolesta ja 25% maksaa lystin. Tätä järjestelmää ei enää voi korjata demokratian keinoin, koska demokratia on se. mikä systeemin on ajanut epätasapainoon. Mikä on rikki, ei korjaannu sillä mikä sen hajotti. Viina ei paranna krapulaa, se vain siirtää sitä. Sama on euron ja EKP:n suhteen. Euroopan kilpailukyvyn romahtaminen on seurausta epäonnistuneesta politiikasta. Kyllä siipeilijöitä riittää kun siipeä avataan.

Pia Viitasen mukaan
Suomen lähiöihin on saatava entistä enemmän "sosiaalitalkkareita" eli asumisneuvojia.

Viitasen mukaan asumisneuvoja voisi "pitää jöötä", jos meno lähiössä äityisi täydeksi hulinaksi.

- Monessa paikassa saatetaan jo nyt ajatella, miksi meillä ei ole sosiaalitalkkaria. Tähän asiaan aiomme panostaa, Viitanen lupasi tiedotustilaisuudessaan Helsingissä torstaina.
Jos meno lähiöissä äityy täydeksi hulinaksi, niin paikalle tarvitaan palokunta ja mellakkapoliisit, kuten esimerkit ympäri maailmaa osoittavat. Missä islam, siellä väkivalta.

Lähiöneuvojien lisäksi Viitanen haluaa siis maksattaa kerrostalolähiöiden asumisen niillä, jotka eivät asu kerrostalolähiöissä:
- Vanhat lähiöt ovat tulossa peruskorjausikään. Puhutaan 30-50 miljardin euron korjausvelasta. Ei ole yhdentekevää, miten lähiöitä kehitetään.
Miten on mahdollista, että ministeriksi pääsee nuori nainen, jolla ei ole älyä, osaamista eikä laskutaitoa? Mistä ihmeestä näitä idiootteja oikein kumpuaa? Miten pihalla ihmisen pitää olla ryhtyäkseen sosiaalidemokraatiksi? Onko Viitanen jäänyt ilman happea syntyessään vai onko hän saanut myöhemmällä iällä aivovamman, joka estää normaalille ihmisille tavanomaisen toiminnan?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuten sanottu Oden blogista saa huumoriannoksen...

http://www.soininvaara.fi/2013/06/27/hamburg-bremen/

Hotellini oli Bremenin vanhassakaupungissa. Se oli oikein hienon näköinen alue, joka oli varattu lähinnä jalankulkijoille, pyöräilijöille ja ratikoille. Pyöräilijöitä oli todella paljon. Mutta kaupunki oli ihan kuollut ja autio. Minun oli vaikeuksia löytää puoli yhdeksältä ravintolaa, joka olisi myynyt vielä ruokaa! Mikähän tässä on mennyt vikaan? Elämääkin Bremenissä on pakko olla, mutta ilmeisesti vanhan kaupungin ulkopuolella.

Sanomattakin on selvää, että vihreiden politiikka tuottaa esim. Helsinkiin samanlaisia kuolleita keskustoja. Sehän on niin hienoa.

Kumitonttu kirjoitti...

Hehhehhee... Onpa hauska. Kun halutaan tyhjentää keskusta, niin siinä onnistutaan. Lucky go Green.

Anonyymi kirjoitti...

viitasia suoltaa ulos ihan jo suomalainen koululaitoskin, on tehnyt jo vuosikymmeniä. jokaisessa suomalaisessa asuu pieni demari, mikä osaltaan on syy siihen, ettei tämä touhu tosiaan enää demokratialla parane, niinkuin toteat.

Helsingin keskustan autioittamisprojekti on mahtavalla mallilla. Lähiaikoina on tulossa pysäköintimaksun korotuksia (kuulin tästä eräänlaisen sisäpiiritiedon ja projektilla oli joku hauska nimikin kuulemma), plus tietenkin lisää fillarikaistoja ja autoilun hankaloittamista. Ne, jotka palveluja käyttäisivät omilla rahoillaan, yritetään pitää kantakaupungin ulkopuolella.

Sen tuloksena on kuollut keskusta heti kun virastot menevät kiinni iltapäivän ensitunneilla.

Vihreä ideologia on niin sairas ja ristiriitainen, ettei sanat riitä. Kivijalkakaupat Helsingissä olis "siis niin ihquu" muttei niihin saisi mitään tuoda millään kulkupelillä ja lähin autotie saisi mennä Järvenpään pohjoispuolella. Tervettä meininkiä. Uusin vitsaus on Vaasankadun kävelykaduksi muuttaminen, jonka joku piipertäjä sai aikaiseksi.

Meikä lähtee kohta muutamks viikoks autoilemaan muille maille, pitäkää Helsinkinne, hipit.

Kumitonttu kirjoitti...

Mihin päin ajattelit lähteä? Jos mennään samoille nurkille niin tietää varata fillarin mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos lähtis kattomaan itteensä "Suurta Saatanaa" joksikin aikaa. Laitoin semmosen vuokra-autonkin alle, että naurattaa. Mutta voimahan alkaa vasta 300:n hepan kohdalla, niinhän se on!

Anonyymi kirjoitti...

Ai mistäkö näitä tulee? Katsokaapas tämä video siitä mitä KGB:n loikkari sanoi Usasta ja maan tulevaisuudesta vuonna 1984: https://www.youtube.com/watch?v=bX3EZCVj2XA

Melko hyvin osuttu. Pätenee myös Suomeen.

Igor kirjoitti...

Tulee mieleen analogia islamistimaiden siveys- ja pukeutumispoliisiin. Nekin pitävät järjestystä yllä kun kaikki eivät osaa käyttäytyä poliittisesti korrektilla tavalla. Voi hirveyttä - asumisneuvojia veronmaksajien rahoilla.

Kumitonttu kirjoitti...

Laitoin semmosen vuokra-autonkin alle, että naurattaa.

Hyvää reissua, kuulostaa lupaavalta!

Katsokaapas tämä video

Kiitos linkistä. Järjestelmä on sellainen, että tyhmäkin kokee itsensä tärkeäksi kun pääsee vaikuttamaan.

Voi hirveyttä - asumisneuvojia veronmaksajien rahoilla.

Hyvä rinnastus Iranin olosuhteisiin. Suorastaan erinomainen. Tarvitaanko tässä maassa tosiaan asumisneuvojaa? Vastaus on tietenkin yksiselitteinen ei, mutta se kuvastaa demarien mielenlaatua laajemminkin. Kuka helvetin hullu niitä äänestää? Puolue joka kannattaa verorahojen haaskaamista mitä hullumpiin projekteihin pitäisi lopettaa perustuslaissa isänmaalle vaarallisena.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on poliittisten päättäjien joukko naisistunut. Se heijastuu koko yhteiskuntaan, joka naismaistuu. Lopputulos ei välttämättä ole hyvä. Konfliktissa maskuliinisempi kulttuuri tai valtio voi viedä pidemmän korren.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on poliittisten päättäjien joukko naisistunut.

Eikös tässä viime vuosina ole suoritettu koetta, jossa puolueet ovat valinneet naispuheenjohtajia. Jätteenmäki, Lauta-Vanhanen, Kiviliemi, Urpålainen, Sinnetännemäki. Tuloksena on kaikkien noiden puolueiden kannatuksen raju lasku.

Kepun kannatus lähti rähjähtävään nousuun kun valittiin Sipilä. Ehkä demareillekin mies johtoon, niin kyllä kasvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kulttuurimme feminisaatio edistyy tarpeeksi pitkälle maahanmuuttajien edustaessa pääasiassa maskuliinis-patriarkaalista kulttuureja, jäämme maassamme pian altavastaajan asemaan sisäisissä konfliktitilanteissa. Tämä johtuu feminiinin kulttuurin haluttomuudesta käyttää ns kovaa voimaa asioiden järjestämiseksi.

Ei tarvitse kuin katsoa lahden yli naapuriimme ja voimme todeta tilanteen, jossa ehkä itsekkin tulemme olemaan tulevaisuudessa. Heikompi taipuu aina vahvemman edessä, eikä tätä tosiasiaa mikään politiikka tai ideologia saati hyvät tarkoitukset voi muuksi muuttaa.

Kovasta voimasta puhuttaess tulee tietysti muistaa, että väkivalta sinänsä ei ole ratkaisu ongelmiin, mutta se on työkalu, jonka avulla yhteiskunnalliset häiriötilanteet voidaan tarpeen vaatiessa saada rauhoittumaan. Toisaalta on mielekästä myös kysyä, onko meistä jo tullut liian "pehmeitä" käyttääksemme voimaa yhtään ketään vastaan?

T

Eräs ystävä

Kumitonttu kirjoitti...

Toisaalta on mielekästä myös kysyä, onko meistä jo tullut liian "pehmeitä" käyttääksemme voimaa yhtään ketään vastaan?

Tätä samaa epäilivät japanilaiset ja erityisesti saksalaiset toisen maailmansodan aattona. Englantilaiset ja ehkä ranskalaiset oikeasti olivatkin aika selkärangattomia puolustautuessaan, mutta Yhdysvaltain mukaantulo muutti asetelman. Amerikkalaiset olivat tottuneet ajatukseen, että vapaus vaatii uhrauksia.