maanantai 24. toukokuuta 2010

Agit ja Prop

Vihreä Liitto piti viikonloppuna Turussa puoluekokouksen. Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki (Ultra Bran sanoittaja) vaati, että Puolueen on jatkossa liittouduttava SDP:n eikä Kokoomuksen ja Keskustapuolueen kanssa. Sinnemäen talouspoliittiset linjat ovat kovin vasemmalta:
"ympäristö- ja kulutusveroja on kiristettävä ja omistamisen verotusta
korotettava. Työn verotuksen kiristäminen on listalla viimeisenä, koska
sosiaaliturvan ja palveluiden rahoitus nojaa hyvään työllisyyteen."


Anni myös vetää voimakkaasti Kominternin oppien suuntaan laajentaen puolueensa toiminnan rajat ylittäväksi proletariaatin solidaarisuudeksi:
”Jotkut ovat halunneet asettaa virolaisen rakennustyömiehen suomalaista vastaan. Vihreät on kansainväliseen solidaarisuuteen uskova puolue, siksi puolustamme kaikkien työntekijöiden oikeutta kohtuulliseen palkkaan ja työehtoihin. Se on myös suomalaiselle työläiselle parasta.”
Komintern oli se poliittinen liike, joka kannatti aivopesua (agitointia ja propagandaa) saadakseen kansansa tuen - Vihreät ajavat rasismin kieltävän lain. Komintern ajoi oli kansainvälistä solidaarisuutta ja väkivaltaista vallankumousta. Vallankumouksessa piti lopettaa porvarillinen, kapitalistinen yhteiskunta, koska se ei voinut olla vastaus kansan enemmistön taloudellisiin ja sosiaalisiin ongelmiin, koska ne ongelmathan olivat juuri lähtöisin talouskasvusta ja teollistumisesta.

Onko Vihreiden tavoitteena luoda vallankumous ilmastopolitiikalla?

Ei kommentteja: