perjantai 18. tammikuuta 2019

Sanna Marin kansalaisuuden menetyksestä

Vuonna 2014 SDP:n puheenjohtajan tehtävää hoitava Sanna Marin kirjoitti Twitterissä:
”Mitä jos veropakolaisuudesta/veronkierrosta seuraisi kansalaisuuden menetys tai muu vastaava rangaistus.”
Kommentoin itse tuota tuoreeltaan vain joitain kuukausia ennen kuin hallitus kutsui maahan yli 30.000 aivokirurgia ja vuori-insinööriä. Nyt neljä vuotta myöhemmin on paljastunut, että Suomi on myöntänyt poskettoman avokätisesti kansalaisuuksia siirtolaisille, jotka ovat kunnostautuneet joukkoraiskauksissa ja - kuten ennen sanottiin - irtolaisuudessa. Ennen irtolaiset rekisteröitiin ja tarvittaessa vangittiin yleisen yhteiskuntarauhan ylläpitämiseksi. Vasta nyt poliitikot edes pohtivat, voiko joukkoraiskauksiin syyllistyneiltä kaksoiskansalaisuudenn omaavilta muslimeilta perua Suomen kansalaisuuden, ja arvaan että poliittista halua ei löydy.

Tällä viikolla julkaistiin video, jossa Sanna Marin "ei halua lisää siirtolaisia Suomeen", vaikka eduskuntavaaleissa 2015 hän vaati, että
”Suomen tulisi ottaa vastaan nykyistä enemmän pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.”
Kuten edesmennyt kommentaattori Kari totesi, parasta Suomelle olisi, jos demareilta vietäisiin äänioikeus.

3 kommenttia:

Löylyniemi kirjoitti...

Iltaa Kumitonttu!

Jotenkin niin läpinäkyvää äänien kalastelua ennen vaaleja Sanna Marinilta.

Blogissaan hän kertoo, että "Lopuksi totean, ettei kantani pakolaisuuteen tai turvapaikanhakijoihin ole muuttunut." Eipä vissiin.


Olipa ilahduttavaa lukea lainaus Karilta loppuun. Kari oli oikeassa.

Ps. Kuolinsyyksi ilmoitettiin muutama kuukausi sitten sydämenlaajentuma.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Toisaalta olisi hyvä, jos saataisiin manna sariinilta, rinteeltä ja muilta demoneilta lisää noita jäätäviä ulostuloja. Nimittäin demojen kannatus saataisiin vähän alemmas. Mykkänen hoitaa asian kokkareissa ja sipilä kepuleissa.

Kumitonttu kirjoitti...

Löyly, Kari oli uskomattoman hieno mies. Lämminsydäminen filosofi.

Veijo, hallintoneuvo muuttuu vain sodan tai katastrofin kautta. Nykyinen demokraattinen sosialismi säilyy vallassa koska yksinkertainen enemmistöpäätös toimii Curley-ilmiön esittämällä tavalla.

Vaihtoehdot ovat joko sveitsiläistyylinen kansanäänestys tai - vielä parempaa - perustuslakiin säädetty määräenemmistö, kaksi kamarinen parlamentti tai vahva presidentti. Olemme nähneet mitä tapahtui mm Ruotsissa kun ylähuoneesta luovuttiin. Siihen päälle virkamiesten poliittinen ohjaus ja voilá, Ruotsista tuli epävakaa gebardisuikkien johtama paskastan.