perjantai 12. tammikuuta 2018

Maahanmuuttajapoliisit riehuivat Berliinissä

Iltalehti tietää kertoa, että Poliisihallitus pyytää poliiseja paljastamaan kollegoitaan, jotka eivät ole sitoutuneet poliisilta vaadittaviin arvoihin. Kyseiset arvot määrittelevät, että poliisin johtamisjärjestelmä on ammattimaista ja työyhteisön jäseniä kunnioittavaa.

Mielenkiintoista on, että arvona pidetään myös asiakastyytyväisyyttä. Kansalainen ei voi olla poliisin asiakas, sillä jos kansalainen on asiakas, poliisi on myyjä. Miettikääpä, jos potilas on asiakas, niin lääkäri on myyjä. Kun lääkäri on myyjä, hoitoa ei anneta hoidollisin perustein vaan vakuutusyhtiön, lääketeollisuuden tai jonkin muun tahon mukaan.

Poliisin kirjatut arvot ovat myyntipuhetta, ja poliisin todelliset arvot näkyvät arkisissa valinnoissa. Ruotsin poliisin arvot näkyvät hienosti tässä videossa:

Suomessa poliisin sosiaalisen median näkyvyys on samalla tasolla. Tunnetuimpana tietenkin tragikoominen Jussi Huhtela, joka haluaa lisää maahanmuuttajia poliiseiksi. Varsin luonnollista, jos poliisi näkee maahanmuuttajat asiakkainaan.

Saksassa on huolestuttu poliiseiksi koulutettavien maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista. Kyse ei ole yksittäistapauksista, vaan 30% kokelaista on maahanmuuttajataustaisia. Artikkelin mukaan poliisikokelaat käyttäytyvät kuten verrokkinsa vastaanottokeskuksissa aiheuttaen pelkoa ympärillään. Artikkelin taustalla on anonyymin paljastus, jonka mukaan maahanmuuttajataustaiset poliisit kohtelevat naiskollegoitaan sikamaisesti ja syyllistyvät rikoksiin:
"Tänään pidin luennon poliisikoulussa. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Luokka näytti sikolätiltä. Puolet oppilaista arabeja ja turkkilaisia, helvetin huonotapaisia. Yksinkertaisia. Eivät kykene ilmaisemaan itseään. Meinasin heittää pari ulos, koska häiritsivät tai nukkuivat. Kuulin kollegoilta, että ovat uhanneet hakata heidät. Osa oppilaista ei osaa saksaa. Olen järkyttynyt ja peloissani. Jos heidät poistetaan luokasta, käyvät hajottamassa autot. He eivät ole kollegoitamme vaan vihollisia joukossamme. En ole koskaan kokenut moista vihaa luokassani. Tappelevat oppitunneilla - ette voi edes ymmärtää sitä menoa."
Poliisi on pitkään yrittänyt houkutella riveihinsä maahanmuuttajia. 2015 turvapaikanhakijoiden tulvan myötä Suomeen saapui "huomattavan paljon poliisi- ja sotilaskoulutuksen saaneita irakilaisia", jotka kykenevät vastustamaan suomalaista poliisia tehokkaasti.

Saksalaista ilmiantajaa luonnollisesti arvosteltiin anonyymistä paljastuksesta, vaikka samaan aikaan poliisi siis itse kannustaa anonyymiin palautteeseen (samoin kuin Tulli ja verottaja). Suomessa on käynyt kuten kaikissa muissakin sosialistisissa yhteiskunnissa, joiden urkinta perustuu kansalaisten tekemiin nimettömiin ilmiantoihin. Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.

Ruotsalainen toimittelija Henrik Arnstad myöntää tanskalais-ruotsalaisessa pakolaiskeskustelussa televisio-ohjelmassa, että nyt eletään uudelleen vuotta 1938 joten kaikki keinot ovat sallittuja toisinajattelijoiden kukistamiseksi, jotta natsit eivät pääse valtaan. Epäilemättä Arnstad kuvittelee, että jokainen maasta poistettu juhlapaikanhakija joutuu heti tapetuksi palattuaan kotimaahansa. Todellisuus on toki toisenlainen, kuten Paavo Tajukangas kommentoi.

Sosiaalisen median asiantuntija Harto Pönkä kommentoi blogillaan Putinin mahtavan trolliarmeijan vaikutusyrityksiä Suomen presidentinvaaleihin. Kaikki tietävät että kiireessä ei tule kuin kusipäisiä lapsia. Vaikuttaa siltä, että Suomen mielipideilmastoa johtavat nyt harvinaisen suurilukuinen joukko kiireessä alkunsa saaneita ihmisiä.

Suomessa on jo 25 vuotta nähty, mikä on hartaan muslimin laki - sharia.

9 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Suomalainen poliisi ei sinänsä ole sokea, joten sen täytyy ymmärtää mihin sen linja johtaa. Niin kuin Kumiksen hyvänä esimerkkinä mainitsema Saksan tilanne kertoo. Siitä huolimatta, jostain kumman syystä se haluaa itselleen sen Saksan tilanteen. Tällainen tavallinen ihminen tietysti pohtii että miksi? Miksi ehdoin tahdoin tehdä tilanne entistä hankalammaksi? Ehkä poliisin toimistopöytäosasto (joka määrittelee ne poliisin ”eettiset arvot”) on niin vieraantunut varsinaisesta ns. reaalimaailmasta että sille riittää unelmissa ja utopiassa eläminen.

Oikeastaan pelottavin asia tuossa Kumiksen kirjoituksessa oli tieto, että 30 pinnaa saksalaisista poliisiopiskelijoista on muita kuin saksalaisia. Ihan kuin saksalaiset ehdoin tahdoin hakisivat sisällissotaa. No, saksmannihan on ikävän paikan tullen todettu varsin tehokkaaksi ihmismassojen käsittelijöiksi. Kuviteltua natsismia vastaan taistelemalla saadaan vielä kerran oikea natsismi takaisin.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, tuo 30% lienee Berliinin tilasto, mutta onhan siellä porukkaakin kuusi miljoonaa (Berlin-Brandenburgin metropoli). Jos poliiseja olisi noin 10.000 niin vuosittain koulutetaan ehkä 500 poliisia, joista siis 150 olisi matuja.

Artikkelin mukaan kokelaina on uimataidottomia, vaikka uimataito kuuluu pääsyvaatimuksiin. Erityisen mielenvikaista on tietenkin se, että asiasta ei poliisijohdossa puhuta, koska PolPo.

Kirjoituksessahan mainitaan pariin otteeseen, että joukossa on ammattirikollisia, jotka myyvät rikollisjengeille poliisin keräämää tietoa. Jos tällainen yksittäistapaus kuitenkin jäisi kiinni, tuskin häntä vankilaan tuomittaisiin, koska rasismi.

Niin on vaan mualima kiepsahtanut ylösalaisin.

Becker kirjoitti...

Ruotsalainen poliisi ei löydä omaa anustaan pimeässä. Ei hätää, sillä sen löytää toinen ruotsalainen poliisi.

Kari kirjoitti...

Tervehdys bussista vanhasta Sodomasta ja Gomorrasta. Täällä tilanne jo rauhoittunut. Suomessa kliimaksia vasta haetaan viranomaisten ja poliitikkojen yhteistuumin.
Bussissa matkustajilla ainakin 10 rynnäkkökivääriä näkyvillä,(ja pistoolit piilossa) joten maahantunkeutujat eivät suurempi uhka yleiselle järjestykselle, vaikka poliiseja ei juuri näykkään.

Qroquius Kad kirjoitti...

Niin, Saksan tilanne on siis nyt jo poliisikoulutettavienkin osalta näin lohduton. Helpotusta ei ole tulossa ainakaan lähivuosina, mikäli pitää paikkansa uutisointi tulevan CDU/CSU&SPD-liittohallituksen linjauksesta:
maahan otetaan jatkossa vain korkeintaan 220 000 pakolaista vuodessa!

220 000 arabi-, afro- ja afgaanijätkää per vuosi. Seuraavien neljän vuoden ajan. Plus laittomat. Mitä se tekee Saksan yhteiskunnalle? Mitä saksalaiset voisivat tehdä asian suhteen?

Vaihtoehto tarjottiin jo, ihan asianomaisten omalla kielellä: Alternativ für Deutschland. Mutta Saksan kansa ei näköjään halunnut sitä. He halusivatkin Mutti Merkelin jatkavan tuhon politiikkaansa. Miksi?

Yhden, mutta yhtäläisen lohduttoman vastauksen antaa "Suomen Sotilas"-lehden numerossa 6/2017 siteerattu Deutsche Wellen uutinen, johon ei ainakaan paperilehdessä ole linkkiä, mutta jonka mukaan vuonna 2015 tehdyn tutkimuksen mukaan aseelliseen maanpuolustukseen tarpeen vaatiessa olisi suomalaisista valmiita 74 %, venäläisistä 60 %, ruotsalaisistakin 55 % mutta saksalaisista vain 18 %.

Tuo on todella pelottava numero. Saksan kansalaisista (toki siis vain kyselyyn vastanneista, mutta silti) siis useampi kuin neljä viidestä ei olisi valmis puolustamaan maataan aseellisesti, vaan antaisi mieluummin maansa tulla vallatuksi?

Jos näin todellakin on, ei Saksassa voi olla odotettavissa enää muuta kehitystä kuin ruotsiintuminen:
maan luhistuminen islamistisiin no-go-zoneihin, jotka imevät niitä elättävää valtaväestöä kuiviin alati raivokkaammiksi käyvillä vaatimis- ja väkivaltakampanjoillaan.

Ellei tällä vuosituhannella syntynyt sukupolvi ala kysellä, mitäs tekemistä minulla on Hitlerin kanssa, kun isovanhempanikaan eivät olleet silloin edes syntyneet. Puhumattakaan naapurimaan Itävallan vallan itäiseltä vaikuttavalta uuden hallituksen suuntauksesta Visegrád-maiden suuntaan.
Ex oriente lux?

Kumitonttu kirjoitti...

Kappas, Kari on tien päällä. Käytännössä ainoa keino vähentää idioottien riehuminen julkisilla paikoilla on aseistaa tavalliset kansalaiset, kuten Israelin esimerkki osoittaa. Minun on mahdoton käsittää, miksi tuota perusasiaa ei haluta myöntää. Eihän sen myöntäminen vielä sitä tarkoita, että aseet kaikille myönnettäisiin, mutta päästäisiin ainakin keskustelemaan siitä, mitä muita tapoja voisi olla estää terrorismi kuin Israelista opittu. Ehkä rajavalvonta vaikkapa?

Qroquius Kad (mitä ihmettä se tarkoittaa?) - todellakin tilanne on Saksassa paha. En voi ymmärtää edes teoreettisena mahdollisuutena, että poliisikoulussa oppilaat häiriköivät ja vittuilevat. Ehkä Jussi Huhtela voisi käydä opastamassa heille todellista monikulttuurisuutta, jota syntyy oikealla kotouttamisella.

Jos asia ei olisi vakava, naurattaisi Nils Torvaldsin kommentti, että imaamit tulisi laittaa korkeakouluihin, millä tavalla islamista kitkettäisiin radikaalit virtaukset pois. Torvalds on yksinkertainen ihminen, joka on nuorena ihaillut kommunismia ja nyt haluaa amerikkalaisten kuolevan puolestamme, kun Eurooppa ei halua puolustaa enää itseään, kuten totesitkin tuossa kommentissasi.

Miksi ihmeessä yhdenkään suomalaisen kuuluisi sotia yhtään missään maamme rajojen ulkopuolella, jos tärkeimmät eurooppalaiset liittolaiset eivät itse halua aseellisesti puolustaa maitaan ja mantujaan. Mikä helvetin NATO tässä auttaa, kun saksalaiset eivät itsekään koe maataan puolustamisen arvoisena. Kaikki afrikaanot ja lähi-itäläiset Saksaan vaan ja Suomi ulos EU:sta tyyliin eilen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ihmettelinkin jo, etteikö kukaan koskaan kysy mistä nimimerkki on peräisin. Kyseessä oli Alistair MacLeanin romaani "Kahlenukke", jonka luin joskus 1980-luvulla. Siinä tuo oli mainittu yhtenä Amsterdamin kanavana, josta eräs päähenkilölle, Interpolin huumausainetutkija Paul Shermanille ruumishuoneella esitetty vainaja oli nostettu.

Nimi jäi mieleen, koska se synnytti niin voimakkaan mielikuvan juuri sellaisesta teollisuusalueen mustasta kanavasta, josta voi odottaakin löytävänsä vesikropan.

Internetin ihmemaahan astuttuani olen googlettanut kyseisen kanavan useamman kerran, eikä koskaan vastausta. Joko MacLean keksi nimen omasta päästään, kirjoitti sen väärin tai minä en enää muista sitä oikein. Kirjastostahan se opus löytyisi, mutta nimimerkki ei kuitenkaan ollut kenenkään käytössä entuudestaan eikä sellaiseen epähuomiossa sekoitettavissa.

Kommenttini pointti ei kylläkään ollut NATOssa, jota ymmärtääkseni en edes maininnut? Ei myöskään suomalaisten lähettämisessä puolustamaan Saksaa, jonka kansalaiset eivät siihen enää halua tai kykene.
Yritin päinvastoin peräänkuuluttaa heitä ottamaan mallia sellaisista maista tai siis kansakunnista, jotka niin tekevät. Kuten vaikkapa Suomi?

Kari kirjoitti...

Kumitonttu: " Suomi ulos EU:sta tyyliin eilen."

Vasemmiston utopiana/ongelmana on se, että valta, päätöksenteko, oikeuslaitos ja puolustus halutaan aina valuttaa valtakolmiossa ylöspäin globalistiselle vasemmistoeliitille, kunnes kansa on aseeton ja hampaaton sen mielivallalle ja ryöstölle.
Ensin eduskunnalle, sitten EU:lle, Natolle, ICJ:lle, ICRC:lle, NATO:lle, UN:lle, jne kunnes valta on jollakin kansainvälisellä, aineettomalla ja vastuuttomalla utopialla.

Lääkkeenä tosiaan valta takaisin Suomen eduskunnalle ja eduskunnalta maakunnille ja maakunnilta kunnille. Lopuksi kunnilta kansalaisille.
Siinä jäisi EU:t ja NATO:t, Niinistöt ja Haavistot, sekä puolue-eliitti nuolemaan näppejään. Niinkuin pitääkin.

Kumitonttu kirjoitti...

Qroquius - Kahlenukke lienee ainoa MacLeanin kirja joka jäi lukematta. Ymmärin kyllä että kommenttisi pointti ei ollut NATO, mutta se tuli niin herkullisesti siihen tyrkylle, että jatkoin siitä itse.

Kari, Armo Kotro kirjoittaa, että hän ei voi äänestää muuta presidenttiä kuin sellaista, joka vie Suomen NATO:on. On aika hurjaa, että ehdokkaista Kyllönen (Vas), Haavisto (Vihr) ja Torvalds (RKP) kannattavat NATO-jäsenyyttä, ja he ovat kaikki millä tahansa mittarilla arvioiden entisiä ja nykyisiä stalinisteja, joille sota on rauhaa ja vankeus vapautta. Tässä pätee vanha viisaus, että jos haluat äänestää varman päälle, tarkista miten feministit äänestävät ja äänestä sitten toisin.