keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Somalialainen käsien pesu

Suomessa asuva islamilainen imaami (siis sunnalainen) Anas Hajjar haluaa muslimeille verotusoikeuden samalla tavalla kuin valtionuskonnoista luterilaisilla ja ortodokseilla. Ehdotus perustuu luonnollisesti islamilaiseen lakiin, shariaan. Harras muslimi nimittäin pitää maallista lakia Allahin sanalle alisteisena. Shariassa vääräuskoisille ollaan sen verran armeliaita, että annetaan kolme vaihtoehtoa: kääntyminen islamiin, jizya tai kuolema.

Suomalaisessa Wikipediassa jizyasta ei ole artikkelia, mutta englanniksi löytyy. Blogikollega Ibn Matti on suomentanut jizyasta artikkelin blogiinsa:
Koraanin jae 9:29 määrää muslimien ja toisuskoisten suhteesta:

Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.
Suostumalla maksamaan veroa - tai siis jos valtio päättää pakottaa suomalaiset maksamaan veroa muslimeille - se tunnustaa alistuvansa ja auliisti maksavansa veron. Kuten blogini lukijat tietävät, en kannata kirkollisveroa enkä mitään muutakaan verotusta. Silti muslimien keräämä vero on luonteeltaan tyystin erilainen, kuin lippuaan myöten kristillisiä perinteitään aiemmin arvostaneen Suomen. Seuraavaksi paine varmaan kohdistuu Suomen lippuun...

Liberaalin fascismin äänekkäimmät edustajat ovat vuosikymmeniä vaatineet, että kirkko ja valtio tulee erottaa lopullisesti, mikä tarkoittaisi samalla tietenkin veronkanto-oikeuden lopettamista. Tällä hetkellähän niin kristityn, ateistin kuin muhamettilaisenkin omistama yritys maksaa veroja, mikäli voittoa tuottaa. Kuuden euron pitserioilla on siis perverssi kannuste olla näyttämättä voittoa ja maksamatta veroa.

Suomen kieli vaurastuu kovaa vauhtia. Uutena sanana mainittiin pitseriasuku. Kenties sillä tavoitellaan samaa hohdokkuutta kuin panimosuku Sinebrychoffilla, kauppiassuku Stockmannilla tai suklaasuku Fazerilla. Minulle se tuo mieleen hevoskauppiassuvun, mutta minähän olenkin rasisti, kuten Ylen haastattelema somali-yrittäjä kertoo.

Yleltä eivät tosiaan somaliuutiset lopu, sillä toisessa uutisessaan se kertoo, kuinka somalit lähtevät Somaliaan opettamaan maanmiehiään pesemään kätensä. Tarvetta varmaan on, sillä harras muslimihan ei käytä vessapaperia vaan pyyhkii haitarinsa vasemmalla kädellään.

6 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Panin huvittuneena itsekin merkille tuon tarpeen opettaa somaleille käsien pesua. Jos tuo tosiaankin on tarpeen, niin ei ole ihme, ettei siellä Afrikan sarvessa mene kovin hyvin. Eikä taida mennä tulevaisuudessakaan.

Igor kirjoitti...

Onpas msimit käyneet ahneiksi. Sehän tarkoittaisi verotuskeutta myös helluntaiseurakunnille, vapaakirkolle, Jehovan todistajille, mormoneille, baptistit, antroposofit, buddhalaiset, juutalaiset, veedalaiset, bahait, zarahustran seuraajat, vapaamuurarit, Krishnaliike, kristosofia, lestadiolaiset, ruusuristiläiset, maitobaarilaiset, Nokia-missio, Saalem, anglikaaninenn kirkko, hindut, metodistit, scientologit, äiti Ammalaiset, Siion, Wiccat, kveekarit, sihit, taolasiet yms yms

Lisäksi mitä tehdään kun islamissakin on shiat ja sunnit ja vielä Syyrian alaviitit ja tietenkin oikeaoppinen ISIS tietenkin. Kerätäänkö heille kaikille samasta potista?

Tämä ehdotus on ihan pöyristyttävä. Saisipa julistukselliseen muslimimaahan vastavuoroisesti rakentaa kristillisiä kirkkoja ja seurakuntia vapaasti ja vielä verotusoikeudella .... todella kristillisiä kulttuurikeskuksia niin voisivat kristillisetkin tuntea olevansa tasavertaisia käydessään omiensa kirkoissa.

Castor kirjoitti...

Tämä menee henkilökohtaisuuden puolelle, mutta siitä huolimatta: miten helkkarissa nuo Suomessa vaikuttavat imaamit ovat noin niin kuin lähinnä lihotusporsaan näköisiä? Edellinen kai otti ja kuoli läskeihinsä, tämä nykyinen näyttää hakevan samaa kohtaloa. Sorry, ihan asian vierestä, mutta kun me kuffarit olemme heidän mielestään (apinoita ja) sikoja, niin pientä rajaa äitiysmekoissa kulkevien muslimien taholta!

Vasarahammer kirjoitti...

Hajjar haistelee tuulia ja ajattelee, että nyt on sopiva hetki islamin aseman vahvistamiseen. Matuvirta tuo uskottavuutta vaatimuksille.

Hajjarin edeltäjä, edesmennyt Khodr Chehab ehdotti jo vuosia sitten sharia-lakia muslimeille Hesarin sivuilla. Ajatus ei mennyt läpi ja toivottavasti ei mene tämäkään.

Vaatimuksella voi toki olla seurauksia kuten se, että evankelisluterilaisen kirkon verotusoikeus menee. Luulen, että verotusoikeuden puolustaminen on yksi mutta ei ainoa syy kirkon islam-myönteisyydelle.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Minusta vero on huono käännös sanalle jizya. Oikeampi käännös olisi suojeluraha. Sitähän on maksettava muslimeille, etteivät nämä tappaisi meitä. Juuri tuon KT:n alustuksessa olevan koraanin jakeen mukaisesti.

Vasara, valtionkirkon motiiveja en edes lähde arvailemaan. Tutkimattomat ovat kirkon tiet. Kirkolla ei pitäisi olla motiiveja puolustaa muslimeja, joiden uskonto määrää tuhoamaan kaikki muut uskonnot. Mielummin verisesti.

Vasarahammer kirjoitti...

Kristinusko on islamilaisen käsityksen mukaan uskontona kumottu ja korvattu islamilla. Kristinusko ei siis tarjoa pelastusta islamin mukaan. Sama pätee juutalaisuuteen.