torstai 17. syyskuuta 2015

Muslimien myötätunnosta ja rasismista

Lasipalatsin Totuus ja penaali Heidi Väärämäki avaavat hienosti tässä kirjoituksessa liberaalin fascismin ideologiaa. Koko stoori lähtee liikkeelle uskomattoman naivilla väitteellä:
Anne Birgitta Pessin kainalossa ja oli kiire päiväkotiin. Pessin kolmevuotias tytär katsoi äitinsä sähläämistä.

"Ei se mitään, äiti. Kaikki järjestyy, kaikille sattuu vahinkoja."
Kolmevuotiaan kognitiivinen taso ei riitä erottamaan vahinkoa ja tarkoituksellista toimintaa. Sen ikäinen lapsi ei osaa edes valehdella. Mutta varsinaisen kliimaksinsa Väärämäki heittää kehiin tässä:
Tutkimusten mukaan jo vauvat aistivat herkästi toisen ihmisen hätää. Myötätunto on siis biologista.
Eri sosialismin muunnelmissa vedotaan genetiikkaan. Genetiikkaa tosin tulkitaan siten, että ei ole olemassa eri rotuja eikä varsinkaan niihin perustuvia älyllisiä eroja. Siitä huolimatta ne, jotka eivät kyseistä aatetta kannata, ovat älyllisesti vajavaisia. Neekerit eivät selviä valkoisen miehen yhteiskunnassa, joten heille pitää antaa erivapauksia ja taloudellista tukea. Juutalaiset eivät ole sen maan kansalaisia jossa asuvat, vaan uskollisia siionismille. Tämän viimeksi Suomessa nosti esiin Pertti Salolainen arvostellessaan Amerikan juutalaisia (Juutalaismedia ja Pertti Salolainen 1.12.2012).

Anne Birgitta Pessi ja Heidi Väärämäki väittävät, että jako parempiin - siis ideologiaa noudattaviin - ja huonompiin - siis ideologiaa arvosteleviin - voidaan johtaa perimään. On olemassa parempi, ylivertainen ihmisryhmä, jolla on oikeus luokitella vastustajansa sairaiksi. Neuvostoliitossa nuo "sairaat" hävitettiin vankileirien saaristossa tai teljettiin mielisairaaloihin. Ruotsissa sosiaalidemokraatit sterilisoivat nuo vähäarvoiset. Suomessa sosialistit ovat vedonneet suomalaisten geneettiseen sisäsiittoisuuteen - tosiasioista välittämättä - ja perustelleet sillä maahanmuuton välttämättömyyttä.

Heidi Väärämäki ansaitsee kiitokset siitä, että näin avoimesti paljasti sosialismin todelliset kasvot. Jos myötätunto kaikesta huolimatta olisi biologista, mitä se kuvastaa niiden ihmisten perimästä, jotka muuttavat tänne Irakista, Somaliasta ja Syyriasta? Onko noiden maiden alhainen myötätunto biologista vaiko vain islamista opittua?

Kuten muissakin sosialistimaissa, median viestissä tärkeintä ei ole rivit vaan rivien välit. Toivottavasti tämä bloggaus hiukan valottaa sitä, mikä jäi Väärämäeltä kirjoittamatta.

8 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Kuten usein tuonkaltaisissa naivismeissa, itse juttu koostui tyhjänpäiväisistä kliseistä. Silti se kannattaa lukea, mutta vain vertailukohdaksi kommenteille. Journalismi näyttää saaneen uuden ilmeen. Ensin toimitus kirjoittelee paikkansapitämätöntä höttöä ja sitten lukijat täyttävät kommenttipalstan terävillä ja asiallisilla oikaisuilla. Tässäkin tapauksessa sekä järki, että asia löytyivät kommenttiosastolta.

Snowcamo kirjoitti...

Hupsistarallaa, joskus sitä tulee valittua sanat oikeinkin. Oheinen lainaus ei ole sanatarkka, vaan muistista, mutta oleellinen kohta kyllä meni juuri noin.

Aamun suorassa radiohaastattelussa Tarja Filatov: "Jos maahanmuuton ongelmiin ei tartuta, on Suomella edessään musta tulevaisuus".

Oinomaos kirjoitti...

Kumis, olin totaalisen väärässä Päivi Nergistä. On vähintään yhtä paha mädättäjä kuin Ritva Viljanen, ehkä vielä pahempi. Kahdessa tuoreimmassa kirjoituksessani "järisyttäviä paljastuksia".

Kumitonttu kirjoitti...

Strix, Johannes Kotkavirta antaa kasvot nykyaikaiselle journalistille: Lasilaatikko. Kotkavirta edustaa jo kuolleeksi luulemaani kommunismia. Twitterissä Ville Niinistö kommentoi eduskunnan jalkapallomaaottelua Viroa avwstaan, että "Toveri Antti Lindtman teki maalin..." mikä paljastaa näiden umpihullujen mielenlaadun sameuden.

Snowcamo, musta tulevaisuus. nyt!

Oinomaos, joo näin on. Mulla on tuttu, joka tuntee Päivä Nergin. Hänen mielipiteensä on, että Nerg on hiukan yksinkertainen, mutta koittaa peittää sen hyökkäämällä.

Tässä linkki sun uusimpaan kirjoitukseesi. Valitan, en ystynyt lukemaan sitä. Verenpaineen nousu vei näkökyvyn.

Sametti kirjoitti...

Kiesus tätä ylitunteellista mussutusta ja mässäilyä. En kestä tätä enää. Koska tää loppuu?

Kumitonttu kirjoitti...

Se loppuu siinä vaiheessa, kun ihmiset eivät voi ohjata toisten kansalaisten varoja omaan maailmantuskaansa. Veikkaan että se kestää vielä pitkään, koska nykyinen demokratian muoto perustuu siihen, että äänestäjiä on enemmän kuin veronmaksajia. Laillistettu ryöstö voi jatkua niin kauan, kun ihmiset eivät kanna moraalista vastuutaan, ja sille ei näytä olevan tarvetta liberaalissa fascismissa.

Anonyymi kirjoitti...

sirs:

you had best reject the socialism of the euro union while you still have finns and finnland. simple as that.

john jay
http://wintersoldier2008.typepad.com

Kumitonttu kirjoitti...

Yep, You are right. Today police announced there will be TENS of THOUSANDS of illegal immigrants in Finland within a year and warned to "immigration is out of any control".

And you what - the situation is far worse in all other Euro-countries (except for the ex-communist ones) when talking about immigration.