lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kalakaveri

Dear Dr Phil,

I bought my own little fishing boat and tried to get my wife to join me, but she just never liked fishing.

Finally, one day down at the Bait & Tackle Shop, I got to talking to Sam the shop owner, who it turned out, loves fishing as much as I do. We quickly became fishing buddies.

As I said, the wife doesn't care about fishing. She not only refuses to join us, but she always complains that I spend too much time out on the lake.

A few weeks ago Sam and I had the best fishing trip ever. Not only did I catch the most beautiful fish you've ever seen, only a few minutes later Sam must have caught its twin brother!

So I took a picture of Sam holding up the two nice fish that we caught and showed the picture to my wife, hoping that maybe she'd get interested.

Instead she says she doesn't want me to go fishing at all anymore! And she wants me to sell the boat! I think she just doesn't like to see me enjoying myself.

What would you do? Tell the wife to forget it and continue my hobby, or quit fishing and sell the boat as she insists?

Thanks,
Pete

P.S. Enclosed is a picture of Sam with the two fish we caught.4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jotenkin vaan tuli tuosta jutusta mieleen se toinen juttu, joka on kiertänyt netissä iät ja ajat. Pakko laittaa, vaikka tyhmähän se on:

*

Olen jo pitkään epäillyt, että vaimoni on uskoton. Usein käy niin että kännykkä soi toistuvasti ja hän vain vilkaisee puhelimeen ja katkaisee soiton vastaamatta siihen. Hän on usein "tyttöjen" kanssa ulkona, ja kun kysyn keiden tyttöjen, on kyseessä aina joku työkaveri jota en tunne. Olen yrittänyt seurata ikkunasta kun hän palaa taksilla kotiin, mutta hän kävelee aina viimeisen korttelivälin ja minä ainoastaan kuulen kuinka auto ajaa matkoihinsa. Mahtaako olla taksikaan?

Pari päivää sitten halusin tarkistaa kellonajan hänen kännykästään, ja hän sai siitä huutoraivarin kiljuen ettei hänen kännykkäänsä saa koskea ja että minä kyylään. En ole halunnut kovistella häntä tästä asiasta ja luulen etten edes halua tietää totuutta asiasta, mutta eilisiltana päätin kuitenkin tarkistaa tilanteen. Päätin jäädä väijyyn asuntomme lähellä olevaan puistikkoon pensaan juurelle röllipuku päällä ja kivääri kädessä. Pitkähkön odottamisen jälkeen kujamme päähän pysähtyikin mersu jossa vaimoni suuteli kiihkeästi minulle täysin tuntematonta miestä, näin tämän täysin selvästi kiikaritähtäimen läpi.

Kun päästin liikkuvat eteen ase teki vinosyötön. Pitäisikö minun teidän mielestänne luopua kokonaan näistä vihreistä muovilippaista ja siirtyä takaisin peltilippaisiin vai onko olemassa jokin vippaskonsti jolla nämä koesarjan lippaat saadaan toimimaan virheettömästi ?

Kumitonttu kirjoitti...

Hehehe...

Anonyymi kirjoitti...

Surkean pieniä basseja, en ymmärrä mitä ihmeellistä niissä on.

Jaska Brown kirjoitti...

Teoriani mukaan vapaa-ajankalastus vähenisi 90 %, mikäli suomalainen mies saisi aina halutessaan laadukasta seksiä. Olen esittänyt tämän hypoteesin parille kalastusta harrastavalle kaverilleni, jotka ovat välittömästi todenneet, että näin on. Toisaalta mikäli kalakaverit näyttäisivät Samilta, teoria ei missään tapauksessa pätisi, koska molemmat harrastukset voisi tällöin yhdistää.