perjantai 13. heinäkuuta 2018

Juncker kännissä - Trump sai haukut

Suomalaisen median alennusta kuvasi aikoinaan presidentti Kekkosen kännitoilailujen salailu. On vaikea kuvitella moraalisesti alhaisempaa tekoa kuin vaieta valtion päämiehen sairaudesta, joka estää häntä hoitamasta tehtäviään. Kun Ahti Karjalainen yritti presidentiksi 80-luvulla, Moskovaan myönteisesti suhtautunut mediamme piilotteli Karjalaisen viinan himoa.

Kun lehdistö maalailee itsestään kuvaa "luotettavana" ja "JSN:n ohjeisiin sitoutuneena" tiedonvälittäjänä, on karmeaa huomata, että suomalainen media ei korvaansa lotkauta Jean-Claude Junckerin sekoiluun umpikännissä. Parhaiten eurooppalaisen median laatua kuvaa se, että jokainen voi kuvitella, miten vasemmistolainen media olisi revennyt vihasta, jos Trumpia olisi pitänyt taluttaa NATO-kokouksessa.

4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ehkä tämä puolalainen pilakuva kuvaa parhaiten "selkäkipuilevaa Eurooppaa":

https://hommaforum.org/index.php?action=dlattach;topic=126185.0;attach=106213;image

Veijo Hoikka kirjoitti...

Pirulliseen iskiaskipuun ei edes viinanpiru auta. Taluttajat sentään tukevat, mitä lie torppareita nekin.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei voi kuin ihmetellä miten löysästi media puuttuu Junckerin sikailuun. Tuo iskiasvaiva nieltiin vapaa myöten.

Qroquius Kad kirjoitti...

Karjalaisen Kukka-Maaria -tytär julkaisi 1998 muistelmateoksensa "Isä", jossa julisti kiltin ja herkän pikku isinsä pahan ja julman Kekkosen avuttomaksi uhriksi.

On oikeastaan hyvä, että kansainvälinen valemedia kokee tarpeelliseksi peitellä Junckerin alkoholismia yhtä tarkoin kuin maamme valemedia aikoinaan Karjalaisen vastaavaa tai Kekkosen dementian etenemistä.
Muutenhan saisimme nyt lukea valeuutisia, joissa raivottaisiin Trumpin pahuutta:
että hän kehtasi ja julkesi tuolla tavalla ottaa Junckeria nenästä kiinni ja kaataa viinaa kurkusta alas kunnes tämä oli siinä kunnossa, ettei enää meinannut pystyssä pysyä!!