torstai 14. huhtikuuta 2016

Kannattaako käsijarrusta vetäistä mutkassa?

Suomea vaivaa puujalka, joka on näkyy selvimmin kyvyttömyytenä erottaa tulevaisuuden vaihtoehdoista unelmat ja tosiasiat. Poliittinen eliitti yhdessä virkakunnan kanssa tarjoaa vaihtoehdoiksi unelmia, joiden arvostelijoita kutsutaan fobikoiksi tai yhä suoremmin myös vihapuheen lietsojiksi. Kauas ei historiassa tarvitse mennä löytääkseen yhtymäkohtia, ja kaikissa niissä yhteinen nimittäjä on usko sosialismin unelmiin. Tämän hetken voimakkain utopistisen yhteiskunnan puolestapuhuja on islam, josta eurooppalaset sosialistit ovat löytäneet hyvän kumppanin. Olkoonkin, että muslimit eivät kauaa katso sosialistien harhaoppisia ateistisia tai panteistisia näkemyksiä.

Suomen puujalka estää Suomea toimimasta suomalaisten hyväksi. Aivan samoin kuin Terijoen hallitus uskoi ajavansa suomalaisten etua, nykyiset internationalistiset ja antinationalistiset sosialistit uskovat tuottavansa suomalaisille maanpäällisen nirvanan antamalla kansakuntamme päätökset Mekan tai Brysselin käsiin (Moskovan sijaan). Niin sairas kuin Kreml nykyisin onkin ja niin hullu kuin Putin onkin, Venäjän vastustaminen on valjastettu - ei suomalaisten vaan - Brysselin eduksi.

Saksan itäisen armeijan komentaja Kurt von Tippelskirch totesi, että suuret kansakunnat selviävät aina jopa hävityn sodankin jälkeen, mutta Suomea hänen kävi sääliksi sen sidottua toiveensa Karjalan palauttamiseksi Saksan sotaonneen. Toisin kuin 1939, Suomen kansaa ei edustanut vieraan vallan hallitus kuten nykyisin vuonna 2016. Suomen tulevaisuus kansakuntana on käsittääkseni jo ohittanut sen kuuluisan Kelju K. Kojootin rotkon reunan ylityksen, ja nähtäväksi jää, miten nopeasti suomalaisuus katoaa monokulttuurisuuden synkkään jatkumoon.

Suomen tulevaisuus näyttää samalta kuin Viron menneisyys. Suomesta tulee samalla tavalla monikulttuurinen kuin Tallinnasta, jossa venäläisten osuus on huomattava. Suomea venäläiset eivät valtaa vaan apukoulun oppimäärän sisäistäneet muslimit. Heidän kanssaan voi elää samalla tavalla kuin olemme nähneet New Yorkissa, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Brysselissä, Kölnissä, koko islamilaisessa maailmassa tai Israelissa. Amerikkalaisissa suurkaupungeissa on kokemusta monikulttuurisuuden hedelmistä, ja niitä kannattaa käyttää opintomateriaalina tutustuessaan Suomen tulevaisuuteen. Maailma ei tähän pääty vaikka se seisahtuukin pitkäksi aikaa paikalleen.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

"Niin sairas kuin Kreml nykyisin onkin ja niin hullu kuin Putin onkin, Venäjän vastustaminen on valjastettu - ei suomalaisten vaan - Brysselin eduksi."

Juuri näin. Venäjä-kortti on EU:n puolustajien viimeinen oljenkorsi.

Sitä paitsi Suomi liittyi Unioniin turvallisuuspoliittisista (eli siis vääristä) syistä.

Kumitonttu kirjoitti...

Venäjän oloja tuntevalle on tiedossa, minkälainen roisto Putin on. Putinin arvomaailma on masentava samoin kuin hänen tapansa (kuten koiran nimeäminen Condo Ricen mukaan). Putinin ainoa tavoite on pysyä vallassa, joten yhteiskunnallisen ajohtajana hän ei jää historiaan suurmiehenä vaan jonkinlaisena sekunda-caligulana.

Tuon sanottuani, on kuitenkin syytä muistaa, että Putin ei ole ainoa hullu - Bryssel on täynnä samanlaisia. Valkoisessa talossa valtaa pitää unelmoija, jonka unelmat muuttuvat verisiksi painajaisiksi heti alkaessaan toteutua.

On meillä umpihullut johtajat itselläkin, mutta etäisyys heihin on niin lyhyt, että heidät on mahdollista saada vastuulle teoistaan. Noita muita ei.

Ekku kirjoitti...

Suomalaisten kyllä pitäisi oppia pelaamaan Venäjä-kortilla Brysseliä vastaan. Se on sellainen valttikortti, että uskoisin että sillä voi jopa joskus bluffata...

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Tuo ns. 'kyvyttömyys erottaa unelmat ja tosiasiat.'

En nyt niin pitkälle menis.

Johtajuus, ja politiikka on semmonen ammatti, että siellä ei tehdä mitään vahingossa. Ok, vahinkoja on tapahtunut, sokkona joskus mennään, mutta kun kattelee noita persenaamoja tuolla apinatalossa, niin huomaa heti; tuossa on joku tarkoitus. Tämä kaikki on harkittua. Suunnitelma. Ei siellä turhaan kusta asioita; täysin harkittua.

Pelkkiä saakelin marionettejä. Joku vetelee naruista ja apinat tanssii ja puhuvat päät aukovat naamaansa.

"Put your hand right up my shirt
Pull the strings that make me work
Jaws will part, words fall out
Like a fish with hook in mouth"

Ja tietenkin, raha on kaiken takana. Ostettuja huoria. 13% politiikkaa ja välittämistä, 87% rahaa. RAHAAA!!!!!

Vai onko niin että sokeat ja puujalat on valjastettu heilumaan näitten nukkemestarien toimesta.

Ajatus katkeaa, avaan viidennen oluen ja mietin miten sais nopeiten hankittua being john malkovichin.

Kumitonttu kirjoitti...

Ekku, niin pitäisi!

Feyris, paha sanoa. Luulen että ainakin Suomen poliittisten päättäjien osalta kyse on tyhmyydestä - ei tarkoituksellisesta tuhotyöstä.