keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXIII

Onnea vantaalaiset joukkoliikennematkustajat! Aina välillä tulee miettineeksi ajellessaan, että mitä järkeä on maksaa 40 euroa sadalta kilometriltä - nyt tuli taas hyvä muistutus: menemisistäni ei päätä joku kommariporukka bussivarikolla. Säännöstellyillä (työ)markkinoilla mikään ei toimi niin hyvin kuin vapailla markkinoilla, jos toimivuutena pidetään kuluttajan mahdollisuutta valita itselleen parhaiten sopiva (kulku)väline. Huvittavaa tässä on se, että suvaitut purevat suvaitsevien nilkkaan.

Takku.netissä vasemmistoaktiivit matkivat 30-luvun ruskeapaitoja:
Ruotsalaisten puolue (Svenskarnas parti) suunnittelee pitävänsä mielenosoituksen Jönköpingissä 1. toukokuuta. Emme voi hyväksyä tätä. Tästä vapusta tulee päivä, jolloin nousemme ylös solidaarisuuden ja tasa-arvon nimissä. Vappu on meidän päivämme, ei heidän! Jönköpingin kadut kuuluvat ihmisille, ei natseille.
Ensiksi - tämä porukka tuskin kenenkään yllätykseksi - julistautuu (ääri)vasemmistolaiseksi. Toiseksi - he ovat avoimen rasistisia (ruotsalaisia vastaan).

Natsit eivät ole ihmisiä, kuten eivät juutalaisetkaan.Lisäys 5.4.13 Kreikassa äärivasemmistolaiset mellakoitsijat on tuomittu 50 vuoden vankeusrangaistuksiin! Media onneksi muistaa puhua vain Kultaisen sarastuksen kaltaisesta äärioikeiston uhasta.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ha ha. Juuri näin!

Omalla päässee nyt entistäkin nopeammin kun teiden ruosteiset tukot seisovat varikolla.

Anonyymi kirjoitti...

Tämmöiset tilanteet paljastavat myös osan vihreiden suunnitelmista orjuuttaa ihmiset. Kun yksityisautoilu on tehty mahdottomaksi kävelykaduilla, tietulleilla ja satelliittipaikannuksella, ihmiset ovat oikeasti riippuvaisia joukkoliikenteestä, mitä suurin osa ei nyt tietenkään ole.

Niinpä voidaan sitten helposti säännöstellä porukoiden tekemisiä, kun katkaistaan vain mielivaltaisesti joukkoliikenne joiltain alueilta.

Yllättävää ei ole se, että tätä näkökulmaa ei ole vielä ikinä näkynyt missään valtamedian edustajien toimesta.

t. Pörri Orava

p.s. "kevennykseksi" suosittelen www.battlefield315.com keskusteluja vasurin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ihmiset jonakin päivänä saadaan pakattua radan varteen, autoja ei enää ole tai niiden käyttö on kielletty rangaistuksen uhalla, niin aika helppoa on massojen siirtely ties minne. Gulag tulee ensimmäisenä mieleen.

Mikähän siinä on että kansallissosialistit diggasivat moottoriteitä ja internationaalisosialistit rautateitä?

Kumitonttu kirjoitti...

Valitettavasti olet oikeassa - joukkoliikenne on vaarallinen työkalu väärissä käsissä. Juuri nyt kädet eivät ole erityisen väärät, mitä lainatakseni vasemistoa, "äärioikeiston nousu on todellinen uhkakuva".

Coskar North kirjoitti...

Melko suhteellistahan tuo vasemmiston solidaarisuus tuntuu olevan. Se on kyllä jotain aivan uskomatonta, miten vasemmisto on jämähtänyt noinkin pahasti jonnekin viime vuosisadan puolväliin. Olisikohan aivan utopistista elätellä toivoa siitä, että jonakin päivänä joku tuosta porukasta pysähtyisi hetkeksi pohdiskelemaan edustamansa viiteryhmän aatemaailmaa ja tulisi seuraaviin tuloksiin:

1. Kansallissosialismi oli muuten sosialismia, mitä me edustamme.

2. Ne, joita kutsumme natseiksi ja äärioikeistolaisiksi ovat muuten sekä kolmannella sektorilla, että parlamentaarisella tasolla toimivista liikkeistä Israel- ja juutalaismyönteisin ryhmittymä.

3. Nämä "natsit" ja "äärioikeistolaiset" ovat useimmiten Israel-myönteisyytensä lisäksi talousliberaaleja. He kannattavat markkinataloutta. Heidän omaksumansa ideologia edustaa näin ollen kansallisosialismin vastakohtaa.

4. Me muuten vihaamme Israelia ja markkinataloutta. Näin ollen, me muuten olemme niitä natseja.

Vaikka asetelman hahmottamisen ei kuvittelisi olevan kenellekään täysjärkiselle, aikuiselle ihmiselle älyllisesti kovinkaan työläs prosessi, en pidättelisi hengitystäni esittämäni utopistisen vision realisoitumista odotellessa.

Kumitonttu kirjoitti...

Älä muuta hyvä mies ihmettele. Noin minäkin ajattelin, mutta jostain ihmeen syystä se vaan ei tunnu menevän vasemmistolaisten ymmärrykseen. Tässä blogimaailman kulmassa tämä asiaa olka melkohyvin hallussa ja kieltämättä valtakunnan tasolla myös poliittisessa puheessa. Toki siellä on toimittajat ja heidän omat pienet lianderssoninsa ja dankoivulaaksinsa, jotka eivät asiaa hyväksy. Onpa suomenkielinen Wikipediakin asian tiimoilta aivan pihalla.

Toivoa ei kuitenkaan kannata heittää kirveen mukana kaivoon. Vaikka meitä sameiden vesien bloggaajia ei ole montaa kymmentäkään suomenkielellä, niin näkyvyytta saadaan paljon, koska ainakin Hommaforumissa moni bloggari on mukana, ja Hf on vihertoimittajien skuupissa, käyttääkseni tällaista vääräkielistä ammattitermiä. (Ei kylläkään oman alani).

Mutta katsellaan nyt mihin tämä tästä kehittyy. Yksi asia on varmaa - logiikka on puolellamme.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos ihmiset jonakin päivänä saadaan pakattua radan varteen, autoja ei enää ole"
Tikka tarkoittanee tällä tuota paratiisia tuossa muutaman sadan kilometrin päässä?
Mutta toisaalta, ajaltelkaapa asiaa toiselta kantilta, paratiisissa saisi juopotella työ- ja vapaa-aikana, ilman että työn tuottavavuus tai (markkina)talous kärsisi. Lisäksi ei tarvitsi huolehtia ympäristöstään millään lailla, kaikki paskat ja jätteet saisi dumpata minne tahansa, kunhan ne ei ole näkyvissä.
Yksityisautoilun vaikeutuminen olisi kyllä perseestä, kun ainoa auto jota saisi tulisi Uudenkaupungin tehdaskombinaatista (jota ei oikeasti ole olemassakaan kuin paperilla), mutta odotellessan sitä voisi juoda vaikka... Hetkinen, oliko tämä lainaus Neuvosto-Suomen jostain artikkelista vai vas/vihreiden tavoiteohjelmasta

Kumitonttu kirjoitti...

Heh tuo olematon Uudenkaupungin autotehdaskombinaatti oli kyllä hauska mielikuva :)

Jos miettii niitä harvoja hyviä puolia sosialismissa, niin se on just tuo juopottelu. Vois hyvällä omallatunnolla tissutella itsensä hautaan ennen puoltavuosisataa. Ja kaiken kukkuraksi mukana olisivat parhaat kaverit, vaimo ja lapsetkin! Oi mikä auvo...

Anonyymi kirjoitti...

totta, totta Kyl. Naapurin puolella kupittaminen osataan yhä. Ja nyt kun asiaa tältä kannalta pohtii niin tuollahan on puistot ja Kallion terassit täynnä kesäisin todennäköisesti nimenomaan vihervasureiden kannattajia lipittämässä bissee, punkkua ja muita virvokkeita. Jos ei töihin tartte aamulla kiiruhtaa niin mikäpä siinä. maistuu mullekin, en kiellä. Ei se työnteko sentään niin hauskaa ole, riistävät mokomat työmiestä ja aamulla joutuu heräämään liian aikaisin. verottaja vie loput.

Eikö siitä A-Mersun tuotannosta tulekaan mitään. Ottaisivat työllistämisestä ja mittasuhteista mallia Suuresta ja Mahtavasta. http://en.wikipedia.org/wiki/AvtoVAZ

Anonyymi kirjoitti...Ilmeisesti Veolialla on tylytetty kuljettajia, josta ulosmarssi johtuu.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288553098069.html
- Työnantajan yksipuolinen sanelupolitiikka saa riittää. Päätimme tänään kokouksessamme 60 kuljettajan kanssa, että marssimme huomenna ulos työpaikaltamme, Hartikka sanoi.

Kuljetusalalla työvuorot voivat olla hyvin rasittavia. Yhdentoista tunnin päivät eivät ole harvinaisia. Aikataulut voivat olla epärealistisia ja asiakkaissa on hyvinkin hankalia yksilöitä. Kannattavuus ulosmitataan kuljettajien terveydestä.

Suomeen tulisi luoda työvoimapula, jolloin työntekijän ei tarvitsisi mennä tylytettäväksi kun parempaakin olisi tarjolla.

Mutta muuten olen sitä mieltä, että niin kuljettajissa, työnjohdossa kuin myös asiakkaissa on hyvin vähäisin sielunvoimin varustettua väkeä.

acc

Anonyymi kirjoitti...

http://perukangas.blogspot.fi/2013/04/asunnot-ovat-liian-suuria.html

Vihreät ovat oikeasti kollektiivinen mielisairaus.

Kumitonttu kirjoitti...

Mielisairaus on kovin vahva termi, mutta sanoisin että Perukankaalla on kova luotto itseensä kun kuvittelee olevansa oikeutettu päättämään muiden asumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä voin ottaa vihreistä esimerkkiä. rapiat 400-neliöinen kivilinna Kulosaaresta lähtee heti ostoslistalle kunhan on miljoonat tilillä.

L.K. Nelson kirjoitti...

^Ostaako Putin sinullekin linnan Kulosaaresta vai vain niille, jotka seurustelevat latinokampaajien kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Kai se kampaajan vaatii...
Linnanostosta uutisoitaessa muistaakseni mainittiin, että Kulosaaresta on hyvät joukkoliikenneyhteydet. Se onkin vihreille tärkeä asia.

Viher-eliitti Suomessa on tainnut onnistua keräämään aikamoiset maalliset omaisuudet. Yhteisestä kassastahan se mukavinta on kauhoa. Tai mistä se raha sitten on lopulta tullutkaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuntuu - ihan oikeasti - kummalliselta että 2010-luvulla kun tiedetään ihmiskunnan historiasta, että on loisimaan nouseva poliittinen virkarälssi ja puolue-eliitti, niin silti kukaan ei tee mitään että siitä päästäisiin eroon. Minusta on kummallista että tiedetään, että tämä systeemi on mätä, mutta kukaan ei pyri muuttamaan sitä. En voi kuin ihmetellä. On kai se moraalittomuus sitten niin laajalle levinnyttä, että toisten rahoilla elämistä ei paheksuta.

Mutta jos joku lukee, että keskiajalla vielä (ja 1900-luvullakin) oli maanomistajia, maaorjia ja aatelisia, jotka elivät teettämällä työt muilla, niin kaikki paheksuu että olipas perkele vastenmielistä ja onneksi tuli tämä demokratia että päästiin niistä ylemmistä säädyistä eroon.

Mutta ihan kuten Neukkulassa, täällä sosialistisessa hyvinvointivaltiossammekin nousi uusi aatelisten ryhmä, joka käyttäytyy ihan kuten se, jonka hävitäminen Forssan julistuksessa otettiin tavoitteeksi. Juice laulaa, että kun katsot kansaan, katsot lammaslaumaan. Kun katsot johtajaan, katsot johtajan sorkkiin ja sarviin.